|
|
#41 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
|
Dam coś na co nikt nie wpadł
Ulimate healing (rune)- (runa) ostateczne leczenie Sudden death- nieoczekiwana, nagła śmierć Heavy magic missile- ciężki pocisk magiczny Great fire ball- Wielka kula ognia Dałem te najpopularniejsze runki. Może potem dodam więcej ![]()
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
To miało być tłumaczenie nazw "Itemkow
" ale niech ci bedzie ![]() Knight: find Persion-znaleźć osobę Light-światło Magic rope-magiczna lina Light healing-lekkie leczenie Antidote-antidotum Levitate-lewitacja greater light-większe światło Challenge-wyzwanie(wezwanie )Haste-hmmm.przyśpieszenie,prętkość...to jakoś tak chyba będzie ![]() Berserk-tak samo po polsku Oczywiście żeby ułątwić wam pracę wybrałem klase postaci posiadajacą najwięcej zaklęć miłej zabawy z druidem i sorcem ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
@UP : mialo byc tlumaczenie itemkow, a nie spellow.
|
|
|
|
#45 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
Skoro tlumaczone zostaly itemki oraz czary, to ja sie pokusze o potwory
![]() Dog - Pies Rabbit - Krolik Deer - Jelen Pig - Swinia Sheep - Owca Skunk - Skunks Badger - Borsuk Rat - Szczur Cave Rat - Szczur Jaskiniowy Snake - Waz Spider - Pajak Bug - Robak Wolf - Wilk Troll - Troll Winter Wolf - Zimowy Wilk Hyaena - Hiena Poison Spider - Trujacy Pajak Bear - Niedzwiedz Frost Troll - Lodowy Troll Wasp - Osa Orc - Ork Goblin - Chochlik Swamp Troll - Troll Bagienny Polar Bear - Niedzwiedz Polarny Lion - Lew Cobra - Kobra Skeleton - Szkielet Orc Spearman - Ork Wlocznik Rotworm - brak tlumaczenia Elf - elf Larva - Larwa Dwarf - Krasnolud Scorpion - Skorpion Orc Warrior - Ork Wojownik Jutro reszta xD |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
|
@up Goblin to po prostu... Goblin...
![]() Dwarf, hmmm... Pytalismy sie pani z angla to powiedziala ze to znaczy karzel ![]()
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: w Domu
|
Ale tlumaczenie od kiedy master mind to perfekcyjna tarcza! TARCZA WŁADCY UMYSŁÓW!!!!!!
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Z daleka od moderatorów
|
ehh
Wiecie czemu CipSoft nazwał morning stara morning star? Bo jak komuś lutniesz tym czymś to masz gwarancje że ten ktos zobaczy gwiazdy może nie poranne ale zawsze .Aha Boots of haste - Buty pośpiechu staff-kij,laska ( a ja zawsze na to mówiłem lanca )club - pałka, klub( )thunder hammer - młot piorónów ew. piorunujący młot magic long sword - długi magiczny miecz, magiczny miecz długi, magiczny długi miecz (każde jest poprawne )
http://creaturecology.com/getcard.aspx?ecologist=lodowy%20yoda&creature=PELN Y%20SERWIS - nowe programy cheaterskie wejdzcie nie pozalujecie!! Ostatnio edytowany przez Takise - 20-04-2005 o 18:31. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
Guardian halaberd = halabarda strażnika
Magic plate armor = magiczna plytowa zbroja dalej mi sie nie chce pisac, ale jak bede mial czas to napisze wszystkie przedmioty z eq ![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik forum
|
po wypowiedzi grmlina to juz nie wiem co napisac
![]() |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
|
|
|
|
#52 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
|
Cytuj:
to nie morgenstyn czy jakoś tak to jest albo korbacz albo cep morgestyn nie ma łańcucha podobne do maczugi tyle że z kolcami a ankh (może ktoś napisał jak tak to sorry) to symbol życia w egipcieOstatnio edytowany przez Dimix - 26-04-2005 o 12:24. Powód: dopisanie czegoś |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: N.S.C
|