|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Forum założyli administratorzy, wszyscy trzej są ważni.
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Najlepszego.
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Bosal razem z matkusem. Potem doszedł Drom.
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
|
![]() Ta, Drom wcześniej był modem. Nie wiem czy wcześniej pisał jako zwykły użytkownik, ale wiem, że moda miał xP
Co do hierarchii wartości: -Bóg, -Honor -Ojczyzna, -Korektor, -Oxy, -Drom, MatKus Bosal, -supermodzi, -modzi, -support -śmiertelnicy, Tak bym to opisał ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @up:
I się wydało kto jest trójcą tego forum * Milan ognia patrzy sobie na dopisek pod nickiem. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Happy B-day to juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale jak Cie nie zobacze z urodzinowa torebka to grrr :<:<
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
#48 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dziękuje wszystkim za życzenia
![]() Cytuj:
![]() Dodam, że wielu użytkowników nie wie nawet, że jestem adminem, większość uważa, że jestem tym "kolesiem od pacców" ![]() Co do "ważności" na forum to najważniejszy jesteś Ty, drogi użytkowniku, bez Ciebie nie byłoby tego forum, bez Ciebie moja firma by nie funkcjonowała, bez Ciebie nie byłoby tego tematu z życzeniami. Dlatego dziękuje każdemu z osobna i wszystkim na raz: Dziękuję, że tu jesteś i dajesz nam te wspaniałe możliwości ![]() I każdy kto będzie twierdził, że admin jest ważniejszy od użytkownika jest w strasznym błędzie. Wystarczy na to spojrzeć logicznie: bez użytkowników, nie ma czym administrować ![]() Co do niektórych ludzi to zastanawiam się ile nienawiści i zazdrości człowiek może zmieścić w swoim ciele, zanim ona rozerwie go od środka. Skoro uważasz, że to jest dobre dla Ciebie, to krocz dalej tą drogą, w końcu sam wiesz co jest najlepsze dla Ciebie ![]() |
|
![]() |