![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Transformersi goraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ostatnio edytowany przez gienkos - 16-08-2007 o 07:27. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
hahahaha TRANSFORMERS ROX! =ddddd
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtop
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() przepraszam czy w warszawie mam hunta¿¿
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja tylko zycze powodzenia obu gildiom ;D Chociaz wole, by wygralo DPFT
![]() ![]() @Medivh jak sie expilo na d lair? wbiles lvl :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po Twojej wypowiedzi odnosze mocne wrażenie, że hunta masz od turtli ... i próbujesz zminimalizować payment.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 16-08-2007 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() wy wszyscy jestescie pier*****eci... notop zaklada temat o paymentach chociaz wybulil najwiecej do skarbca dpft... parodia panowie, parodia ;] a hunt w warszawie ? czlowieku jestes za bardzo zalosny zebys mial hunta w wwa... tacy jak ty tu przyjezdzaja za praca lub na zakupy
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Gildia: Legends Of Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Powrot Linda na forum xDDDDDD?
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Stan: Na Emeryturze
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/
![]() w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg Ostatnio edytowany przez Smokuu - 16-08-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() "dosyć sporo"
Wy jesteście chyba chorzy psychicznie jak myślicie ze wyjde na bitwe z Wami majac 13 osób.jak wy macie 40.Zauważcie ze wiele osób było retired,nie ma pacc,i muszą kupić dlatego nie walczą.Ale wielkie dpft płacze ze nie wychodze na opena jak ich jest 40,a nas 13.zachowujecie sie jak banda debili,a wasze cry mody to aż żenada.xD że sie boimy itd.eh głupi jesteście i tyle.powiedziałem Wam,że postaram się jak najszybciej zrobic opena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() "boimy się" ?? raczej podchodzimy do tego z dystansem bo jeśli sie robi coś to dobrze więc wole paść po 30 minutach walki i prawdopodobnie zabijając kilku dpft niż po 5 minutach w trapie . Myślcie ludzie.
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Sb - Wygramy !
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 16-08-2007 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() To po kiego grzyba wywolujecie wojne jak nie walczycie ? Pierw kompletuj team a pozniej wywoluj wojne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nie można tego nikomu zabronić, prawda ? Poza tym zbyt ogólnikowo wiesz co sie dzieje na tej wojnie (w SB ), więc jesli łaska to powstrzymaj sie z pisaniem tych głupich komentarzy.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 16-08-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filuysh a ty co obronca ucisnionych ? na kazdego posta musisz reagowac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() up* jak piszesz post na poziomie malego dziecka to jestes traktowany jak dziecko. Mowie to na podstawie twojego posta odnosnie wojny,gdzie stwierdzasz ze jest nudna~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() Lamusini wie ze wojna jest przegrana ale stanal za przyjaznia a nie za gra. Wiec pozostaja mu tylko mass logi i uprzykrzanie zycia dpft i sf podczas expa =>
I gadanie o open battle to nie ma sensu bo sf&dpft ma miazdzaca przewage wiec im sie to nie oplaca. |
![]() |
![]() |