|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: WoW czy GW2, GW? | |||
GW2, GW |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 56.04% |
WoW |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 43.96% |
Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Trzeba zagrać w obie gry a Ci co mówią że wow albo gw sux to są debilami bo nie grali pewnie w tą gre. Oddałem głos na NIC WoW jest bardziej rozbudowany nie jest sztywny więcej questów przedmiotów potworów tallentów czarów, profesje np kowal zbieracz skór ziół, krawiec itp. Ale GW też jest fajne więc nie stawiam na żaden chyba.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() Cytuj:
gralem tez w wowa na piratach troche zeby sprawdzic najpierw i po prostu odrzuca mnie ta grafika troche. jest jeszcze jedna rzecz ktora cholernie podoba mi sie w wowie- wielkosc swiata i ilosc osob w to grających a zarazem wywazone respawny potworkow Ostatnio edytowany przez Kyrfal - 20-08-2007 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gw Lepsza od WoWa ale żadna nie dorówna Gothicwi 3.Gothic rulez!
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż lubie takie gry jak GW i uwielbiam walczyć z innymi graczami ponieważ zawsze mogą mnie czymś zaskoczyć a potwory zawsze robią to samo, grafika jest b.dobra(G3 lepsza) ale na tym sie nie porównuje.No cóż szkoda że nie widać innych graczy ale przez to ma się przeczucie że nikt ci nie przeszkodzi w robieniu lvla, a tak to idzie koleś a ty już wież że sobie nie poexpisz spokojnie bo ci jakiś nubek zabije stworki.A co do klimatu to WoW i GW własne klimaty które się od siebie różnią. (G3 lepszy
![]() Ps:Czemu jak klikam aby wejść na str. główną forum to mnie odsyła do edytowania posta.
Nie wyjdziesz jeżeli klikniesz Może mała notka? ![]() Kliknij w userbar ![]() Ostatnio edytowany przez Diablczek - 20-08-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Diabliczek:
LMAO ! Padłem. Jak można porównywać grafikę z cRPG do tej z MMORPG (co nie zmienia, że efekt głębi pola wymiata) ?
![]() |
#47 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla dobra sprawy, mogę napisać co MI w GW się podoba. * Ogrom świata * Świetnie zbalansowane profesje (mowa tylko o podstawce, w resztę nie grałem) * Zróżnicowane questy, wszystkie w jakimś stopniu związane ze sobą * Bez drużyny nie mamy praktycznie szans * Gra nie jest nastawiona na zdobywanie wiekszych cyferek * Świetna grafika * Jeśli przypadkiem znudzi nam się gra PvE, zawsze mamy PvP (które wielu uważa za główną rozrywkę w GW) * Kazdy/a gracz/drużyna dostaje własny kawałek świata, na którym nie spotkamy denerwujących ludzi, którzy uprzykrzają nam grę * Gdy zginiemy, nie tracimy tygodni ciężkiej pracy (jak w Tibii), tylko mamy utrudnione wykonanie misjii/przejście terenu (-60% ![]() * Gra na dwie profesje, główną i dodatkową * więcej grzechów nie pamiętam, jak sobie przypomne to dopisze Ostatnio edytowany przez Kele - 21-08-2007 o 00:28. |
|||
![]() |
![]() |
#48 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ludzie, GW i WoW są porównywane ze sobą na całym świecie i jest to powszechnie uznawane (nie wiem dlaczego miałoby nie być). Co wy ubzduraliście sobie w tym temacie, że tych dwóch gier nie można ze sobą zestawić? Sama nazwa tematu każe nam to robić. @up (edit) Tak, tak, ale to są tylko zalety GW, zestaw je teraz z zaletami WoWa i ukaż wyższość tej pierwszej gry. Ostatnio edytowany przez Shiray - 21-08-2007 o 00:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kele - 21-08-2007 o 11:53. Powód: Kosmetyka |
|||
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie wyjdziesz jeżeli klikniesz Może mała notka? ![]() Kliknij w userbar ![]() Ostatnio edytowany przez Diablczek - 21-08-2007 o 12:22. Powód: X( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm... no coz. WoW jest superowa giera pod kazdym wzgledem. Nie mialem okazji w niego zagrac ale widzac filmiki i screeny z tej gry to az chce sie zaglosowac. Ale nie! Glos oddaje na GW. Grafika zarowno ladna no i jest za free (free itans plax).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do ludzi oddający głos na GW bo jest za free - już nawet nie chce mi się waszych wypowiedzi komentować : ) A tutaj najzabawniejsza wypowiedź w temacie: Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No i widziałem gw nie sux i wow nie suxw.W Wowa na pewno mniej osób grało niż w guild wars bo ich nie stać i dają głos na gw, chociaż wow jest bardziej rozbudowany.W wowie tylko druid nie jest zbalansowany bo może być blokerem xD
ps no i mają pewnie za cienkie kompy na wowa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() Grałem w gw, nie w wowa.Kupiłem Nightfalla, wbiłem 7 lvl i strasznie mnie to znudziło, bo miałem jaką range uzyskać wykojąc questy i bezsensowni chodzić po mapie.Z chęcią zagrałbym w wowa, bo warcrafty mi sie podobały, ale po co mam płacić jak będe grał najwyżej 2 h dziennie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() Zbyt piękne żeby było prawdziwe-sciągnełem ten installer i myślałem ze to instaluje a to mi ściąga, zostało mi 20h ściągania.Nie da sie tak jak flashget że ściągam wyłanczam kompa i mam ten stat co przed wyłączeniem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |