|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A gdybym dostał Obliviona w grafice z Gothica to tak, grał bym nadal ponieważ nie spędzam czasu przy Oblivionie oglądając zachody słońca odbijające się w wodzie... nie zaprzeczam, jest to bardzo miły aspekt gry ale nie jest dla mnie najważniejszy. I jeżeli stawianie przez mnie innych aspektów nad grafiką jest dla ciebie śmieszne to rispect... -.-" a klimat też jest rzeczą gustu... dla ciebie grafika przy tworzeniu klimatu jest ważna dla mnie nie dla mnie grafika jest w tyle listy ważnych elementów... aVe
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po prostu znowu występuje u nas zbieżność zdań - dla mnie grafika jest dość ważną częścią układanki który decyduje o tym czy gra jest fajna czy nie. IMO nie ma sensu dalej się w tym babrać. @Down: Wypisz wymaluj - Oblivion.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-08-2007 o 21:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Właśnie miałem pisać o Gothicu i zrobię to, mimo że już ktoś mnie uprzedził. Pierwszą część tej gry przeszedłem stosunkowo niedawno, rok, może dwa lata temu. Na grafikę w ogóle nie zwracałem uwagi i grało mi się wyśmienicie, niemal nie mogłem oderwać się od komputera (nie bierzcie tego zbyt dosłownie...). Co prawda, grafika może w znacznym stopniu zastępować klimat, bo gra ze słabą fabułą oraz ponadprzeciętną grafiką i tak przyciągnie do siebie rzesze wiernych fanów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cebix - 25-08-2007 o 23:58. |
|