Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2007, 19:46   #41
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Człowieku, ośmieszasz się. Zabierz takiemu Oblivionowi grafikę, daj mu coś paskudnego w 800*600 i w 16 bitach i zobaczymy czy będziesz grał z takim zapałem. Czy ci się to podoba czy nie, klimat JEST uwarunkowany grafiką.
Moim zdaniem to ktoś inny się tutaj ośmiesza ale ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam zamiaru pisać kto...
A gdybym dostał Obliviona w grafice z Gothica to tak, grał bym nadal ponieważ nie spędzam czasu przy Oblivionie oglądając zachody słońca odbijające się w wodzie... nie zaprzeczam, jest to bardzo miły aspekt gry ale nie jest dla mnie najważniejszy. I jeżeli stawianie przez mnie innych aspektów nad grafiką jest dla ciebie śmieszne to rispect... -.-" a klimat też jest rzeczą gustu... dla ciebie grafika przy tworzeniu klimatu jest ważna dla mnie nie dla mnie grafika jest w tyle listy ważnych elementów...
aVe

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2007, 20:42   #42
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Moim zdaniem to ktoś inny się tutaj ośmiesza ale ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam zamiaru pisać kto...
A gdybym dostał Obliviona w grafice z Gothica to tak, grał bym nadal ponieważ nie spędzam czasu przy Oblivionie oglądając zachody słońca odbijające się w wodzie... nie zaprzeczam, jest to bardzo miły aspekt gry ale nie jest dla mnie najważniejszy. I jeżeli stawianie przez mnie innych aspektów nad grafiką jest dla ciebie śmieszne to rispect... -.-" a klimat też jest rzeczą gustu... dla ciebie grafika przy tworzeniu klimatu jest ważna dla mnie nie dla mnie grafika jest w tyle listy ważnych elementów...
aVe
Co do Obliviona - Rotfl. Główną przyczyną jego popularności jest oprawa. A pod oprawą kryje się nudna gra pozbawiona klimatu, ale zostawmy to, bo nie o tym mowa.
Po prostu znowu występuje u nas zbieżność zdań - dla mnie grafika jest dość ważną częścią układanki który decyduje o tym czy gra jest fajna czy nie. IMO nie ma sensu dalej się w tym babrać.
@Down:
Wypisz wymaluj - Oblivion.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-08-2007 o 21:25.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2007, 20:47   #43
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Właśnie miałem pisać o Gothicu i zrobię to, mimo że już ktoś mnie uprzedził. Pierwszą część tej gry przeszedłem stosunkowo niedawno, rok, może dwa lata temu. Na grafikę w ogóle nie zwracałem uwagi i grało mi się wyśmienicie, niemal nie mogłem oderwać się od komputera (nie bierzcie tego zbyt dosłownie...). Co prawda, grafika może w znacznym stopniu zastępować klimat, bo gra ze słabą fabułą oraz ponadprzeciętną grafiką i tak przyciągnie do siebie rzesze wiernych fanów.
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2007, 23:56   #44
Cebix
Użytkownik Forum

Cebix's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablofrs Pokaż post
Po 1:
Miałem przejściowo Wii, często grywałem u kumpla na xboxie 360, a na ps3 w media markcie. Pisałem subiektywnie swoje odczucia.

Po 2:
Chyba źle przeczytałeś temat. Kolega sie pyta czy warto kupić X'a. Co z tego że ma kase, skoro kupi i mu sie np. nie spodoba? kasa wtedy w błoto.
Śmieszy mnie twoja opinia, bo nie wnosi nic do tematu, widać ze nigdy nie mailes doczynienia z konsolami skoro walnąłeś tekst na odczepke "kase masz to kupuj" bez żadnych argumentów.
@topic:

Przyszłosciowo ci radze odłożyc pieniądze i kupic ps3. Ta konsola będzie miażdzyć.
Sorry, ale koleś się pyta o X360 i raczej nie o żadną inną konsolę. Pisze, że ma zamiar ją kupić, a chyba coś do tego go skłoniło, że nie wymienił żadnej z innych konsol. Z doświadczenia wiem, że jak czegoś bardzo chcesz to i tak to zdobędziesz, więc skoro sobie zaplanował kupno X'a to i tak prędzej czy później go kupi, chyba że stanie się to niemożliwe(pieniądze, zakazy rodziców, itp.). Nic nie wnoszę do tematu, chce tylko mu ułatwić życie. Chcesz - kupuj. Moje zdanie. A zdanie o ludziach, którzy nie mieli konsol to się tyczy większości, ale nie wszystkich - ty miałeś, ok, ale większość osób z tego tematu nie. Pozdro.

Ostatnio edytowany przez Cebix - 25-08-2007 o 23:58.
Cebix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania