|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Nikt ważny
|
![]() Sephiroth masz rację ale pamiętaj że teoretycznie wszysko może uzależnić .. zależy to od człowieka i jego postrzegania na dane "coś" jak i od jego psychiki
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Heh widze że wypowiedz jedego pana Bardzo poruszyła forum....a teraz dla przypmnienia Pewnie sa wśrud nas tacy jak ja którzy pamiętają co działo sie na forum gdy tibia padla na pare dni (pamietacie) I co się działo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Taaak...bardzo dobry przykład pamiętam że gdy padła Tibia padło coś we mnie,wtedy nudziłem się jak cholera ale dzisiaj bym wytrzymał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() no i jeszcze jedno Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz może to jednak wciąga tak bardzo i najlepsze jest to że nie ma końca gry!!!!!!!!!
Ciongle jestes coraz lepszy [lub gorszy (chyba, że się cabiją)] Nie wiem co daję ciągłą chęc grania ? Ale dobrze że nie przechodą mi te chęci. Przeciarz zanim zacząłem w to grać to mówiłem "Co to za gówno jaka grafa hahahaha" a teraz brechatm tych co tak mówią i powtarzam im, że jak zagrają to nie bedzie lepszego rodzaju na relaks niż tibia (bez lagów oczywiscie). Pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() OMG!!!Troche sie rozpisaliscie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
![]() Tibia jest switena jestem chory i gram przez 7 godzin dzienie(byloby dluzej gdyby nie rodzice) to mi sie podoba i mozna powiedziec ze prawie sie uzaleznilem no ale niestety nic nie trwa wiecznie wyzdrowieje i znow do szkoly ![]() ![]() Oftopic: Chyba nie bylo jeszcze tematu ktory by w tak krotkim czasie tak bardzo sie rozwinol ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A jak chodzi o kończenie się śmiercią to teoretycznie można przeżyć skok bez spadochronu, pod warunkiem że nie zabraknie nam tlenu po drodze, ani nie rozsadzi skoczka ciśnienie jeśli wyskoczy zbyt wysoko ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() CZŁOWIEKU JEZELI TY MASZ JAKIS PROBLEM Z SOBA TO NIE MYSL ZE WSZYSCY TAK MAJA JA GRAM W TIBIE DLA PRZYJEMNOSCI I MOGE SIE ODNIEJ ODERWAC JEZELI WPADLES W NAUK NIE MOJA WINA....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() Tibia to na 999999999999999999999999999999999% nie narkotyk . Ja już NA DOBRE SKOŃCZYŁEM !!!
A dlaczego ? tyle o wieeeeeeeeeeeele lepszyche gierek mi przeleciało koło nosa i teraz żałuje. BTW.jak myślićie że tibia jest narkotykiem to sie mylicie. To nic w porównianiu z diablo 2 . Kiedys ałem artyulże kolo podobno non-stop na BN , a i udalo mu sie osiągnąć 99 lvl !!!! :O A tak na serio : Każdy moze przestać , trza se tylko uświadomić : "i co ja takiego widze w tych kwadracikach ??" |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Tak wam powiem że miałam pewną przerwę w tibi (około 1,5 miecha) i grałam w wiele gier (Never Winter nights + dodatki,hellbreath,diablo 2:lod,Morrowind itp.) I powiem Wam jedno (już ktoś to kiedys powiedział) ]
Im Lepsza gRafika Tym Mniejsza Grywalność...i ja sie pod tym podpisuje.Newer Winter Nights-Zajebista niby grafa,peło przedmiotow ale liniowa w 3 akcie mi sie znudziła, ile można grac na singiel pleyer,multi pleyer do dupy.Hellbreath (dla niewtajemniczonych powiązanie diablo z mulitpleyerem (tylko gorsza grafika))-Niby Fajnie polski server szybko level rośnie itp. ale thiefu i hamstwo strasze nie mozna zabijac wiec czuja sie bezkarni,niby wielka woja miedzy 2 miastami ale kurde wali sa tak malo widowiskowe ze tylko ktos ma blizza zabija wszystkich (blizzard-najlepszy czar(zdobywa sie go srednio szybko)),Zero loota a jak cos wypednie to raz na 500 godzin,w jeden dzień robisz 70 lv a ogranicznik lv wynosi 185.diablo 2:lod-Wajnie tylko taz ile można tepic potwora,masakrczna rzeż sie wkońcu nudzi (nie mam orginalnego cd-keya wiec nie wiem jak jest z battle.netem).Morrowind-w ta gra trzeba grac chba z rok by ja zrozumiec ![]() Wiec podsumowujac tibia nie ma dobraj grafiki ale jest gra zaj**ą i może i uzależna bo wkoncu wruciłam i gram ale mówie wam nie warto jej żucać bo " tyle o wieeeeeeeeeeeele lepszyche gierek mi przeleciało koło nosa i teraz żałuje". ps.jesli sie nie zgadzacie napiszcie jakieś swoje gry (rpg.mmorpg itp.) przedstawcie zalety wady itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() Re@Up :
Chciałaś/eś żeby napisackies RPG - cRPG to prosze : 1.Diablo 1 ![]() 2.Morrowind (trzeba pograć z kilka dni żeby zrozumieć ![]() 3.Disciples 2 : Powrót Galleana Tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Tibia rulez. W diablo,baldury gralem i mi sie nudzily tym bardziej im wiekszy numerek przy nich stal.Baldura 2 juz nie zmeczylem do konca bo mi sie znudzil.Morrowind fajny przeszedlem w miecha chyba i co ? Koniec nic nie ma daley i to jest bol bo w tych wszystkich pudelkowych grach robi sie jedno: pakuje bohatera na maxa i pozniej rozpierducha,na koncu troche trudniejszy boss i intro koncowe.Nie ma to jak tibia...grasz grasz i ciagle masz nowe cele przed soba.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Gorcik idz sie lepiej sam lecz ... Masz racie ta gra nie ma końca , ale cały czas coś zdobyasz przechodzisz ze świata do miasta , zdobywasz levele i skile, robisz runy itp ... I tak jest lepiej ... Gdyby ta gra miała koniec to już połowa graczy by w to nie grała
![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() 1. Tibia nie jest narkotykiem
2. Da się z niej zrezegnować 3. W tibii odechciewa ci się grać po którymś tam zgonie, w realnym życiu odechciewa ci się brać już po pierwszym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() a ja znalazlem sposoby na oduzaleźnienie się od tibi
1-przeczytaj fają książke 2-zamij się dzielami plastycznymi, rysunkiem, rzeźbą 3-zrób ctrone www o tibii ;p Co o tym sądzicie? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Tibia Narkotyk??He moze i tak ale nie tak bardzo szkodliwy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja powiem że nie mam nałogów
![]() "nie pale, nie pije, nie przeklinam... o kur... papieros wpadł mi do kieliszka" (c)
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
To chyba o mnie. Wypracowania pisze na przerwach. |
|
![]() |
![]() |