|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() To ostatnie pytanie......... troche mi nie pasuje.....
Tzn... Nawet jak masz bota i ' wszystko bot robi' przeciez nie mozliwe prawie robic runki w jakims swietnym miejscu ze nikt nie przejdzie i cie nie wywali, albo jakis kumpel zacznie interesujaca rozmowe co jest wazniejsze od nauki(nie tibia tylko rozmowa z kumplami ;d) albo siedzisz na cave bocie nie sposob zeby cie ktos nie zaczepil chociazby dla sprawdzenia napisal 'hi' albo znowu z kumplem sprawa. Nie wiem jak ty ale ja jak mam jakis apreawdszian jedyne do ktorych sie ucze to historia tak pozadnie reszte da sie zerznac albo zapamietac wszystko na lekcji Wiec jak sie juz ucze to musze wylaczyc kompa inaCZEj ni .......
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Heh, ja jak sie ide uczyć to ustawiam bota i wylaczam monitor (zeby mnie nie dekoncentrował). Pozniej jak skoncze to wlaczam monitor i patrze ile mi expa uroslo. Jestem wtedy podwójnie szczesliwy bo po pierwsze sie nauczylem a po drugie mam wiekszy lvl.
![]() Co do rozmowy z kumplami to niestety wiekszosc graczy jest noobami i nie ma za bardzo jak z nimi rozmawiać. Spoleczenstwo tibijskie dzieli sie na noobow z ktorymi rozmowa jest zalosna oraz hlvli typu mdw ktorzy ignoruja wszelkie wiadomosci. Bot mam na tyle dobry ze gm musialby sie do mnie wlamac na kompa zeby udowodnic ze uzywam bota Ostatnio edytowany przez Krzys Nemptor - 03-09-2007 o 22:32. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Głupie jak psychotesty w bravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() @ UP no dobra twoje zdanie ;d
@UP UP Mozna wiedziec jakiego ? ;> BTW nie mas zadnych alarmow jak cie ktos atakuje ? A kumpli akurat fajnych mam ;p typu h lev ale rozmawiaja ze mna ![]() ![]() ![]()