![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() popieram całkowicie mordiego i raxxela, bo ich troche znam. Może zacznę od samego początku, czyli od 1 przewinienia Untu. Jak była wojna polsko-szwedzka ( dgzie duzo osob straciło chary np> Nadin, Avare..) to Unit nasłał heat na Polaków potem zwracając sie przeciwko nim ( w międzyczasie wojna heat vs freedom - nie znam szczegółów) Unit zabijając Chrissa Basso pokazał ze im nie można ufać i zaczynają się rządzić jak Del'Toro na Isarze tyle ,że deltoro mają szanse na win a Unit nie gdyz jak codziennie sie loguje w Thais w DP i widze cały heat i freedom i wielu polaków słynnych to wiem ze panowanie unitu zbliża sie ku końcowi, tylko muszą się zgrać.
Co do wiadomości o heat i unit to wiem to od Waltheera, szkoda że nie mam good charu na titanii bo biłbym sie bez wachania po stronie Fearless. btw pozdro dla avare, mordiego i raxxela |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przed chwila sie lognalem na Titanie w Thais w DEpo.. a tu patrze polowa Unit siedzi przed depo z czaszkami i wali kilku kolesi z Fearless... Jeżeli Unit wygra to Titania bedzie skonczona..
![]() ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Hehe.
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Wlasnie obserwowalem wojne moim 2 charem ale jest zbyt powolny zeby ich dogonic.Wiem tylko tyle ze od ok 18.30 trwa wojna kolo molts, Unit sie tam kitra i trapa montuje
![]() ![]() kto ma chara na titani niech sie zaloguje i obserwuje bo naprawde jest co... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() hmm jakos niemoge sciongnonc:/
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Mordii dzis z toba gadalem
![]() Naxxel widzialem cie na wojnie piszcie na PW sie umowimy ![]() Musze pojsc ostatnio nie bylem bo nie mialem eq ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzisiaj tez byl dzien i unici again win.......... nei am co i tak wygraja.... mzoe nawet sa lepsi od del'toro? mhm zobaczymy kto z serwa wyleci lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Qrde kto mi wytlumaczy to ze Fearless majac w swoich szeregach ponad 70 najlepszych graczy na titanii przegrywa z Unitami ktorzy maja bodajze 28 i to niektorzy niezbyt wysokie lvle?
Przeciez Fearless ma taki potencjal ze komedia bedzie jak przegraja ![]() Baban jak jezcze nie mial takiego akompaniamentu pokonywal wiekszosc highlvli na titanii, a teraz jest wielka lipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe sporo osób mówi ze Unit to mistrzowie PvP, a poza tym chyba najlepsi Paladyni i sorce są wlasnie w Unicie. I tak licze ze Fearless zatriumfuje chociarz chyba troche brakuje im zgrania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Gorzów
![]() |
![]() Eh
Fearless wygra to ponieważ ma O WIELE WIĘKSZA GRUPĘ Ludzi od Unitu i Wreszcie padnie UNIT !!! HAHAHA i TAK MA BYC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() You recognize Vateriel. He was killed by Jonino de Kopenga.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Unit wygra oni są w stanie poświęcić dla druigiego a pozatym mają wysoki lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() No Rakieta dobrz gada Unit win !!!!! Unit wygra unit wygra!!!!!!!!!! :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Ja wcale nie jestem na unitem. Hehe nareście vateriel dedną x) i kilka inncyh osób z unita
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bozee woźny takich cepów jak ty to powinno się tepic!!
Przeciez Unit to same PA, ich czas na Titanii powinien dobiec już konca! Mordii jak bedziesz mial wiecej filmow z pola bitwy to plzzz o wiecej bo tamten byl fachowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() LOL Vateriel padł ! Gratz ludzie z Fearless, btw myslalem ze ci Kopenga to swe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() osoby ktore sa za unit na 100% nie maja lvlu 30+ i nie wiedza co tak naprawde dzieje sie na tytani ...
thx mordii tego filmiku wlasnie szukalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nom, po smierci Vateriela mysle ze Fearless ruszy na calego i Unit przegra te wojne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ajajajaj hail Mordii! xD
Dzieki ci za film i zapodawaj na bierząco nowe ![]() |
![]() |
![]() |