|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() do tworcy tematu jezeli palisz tylko miesiac to odrazu przestan szkoda kasy, zdrowia i istnieje prawdopodobienstwo ze mozesz dostac za to ze nie dasz komus starszemu fajki.... no i jezeli jestes taki koks to kup sobie meskie bez filtra ( z tez moga być) oczywiscie czerwone i zapal sobie tak pokolei 5 fajek
a co do oczyszczania płuc to watpie zeby przyniesli urzadzenie do sprawdzania zawartosci gazowej płuc ( o ile jeszcze takie substancje z fajki moga sie tam dlugo utrzymywac) , predzej jakby chcieli zobaczyc czy palicie to pobrali by wasza krew... tam wyraznie bylo by widac czy macie ta nikotyne czy nie |
![]() |
|
![]() |
#42 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Musisz pogooglac ile nikotyna utrzymuje sie w ciele, wiem tylko ze marihuana 30 dni, wiec moze troche mniej z nikotyna bedzie. Oczywiscie watpie zeby badali cie na obecnosc nikotyny we krwi. A zreszta palenie jest do dupy, co ty w tym widzisz - wypalilem jedna fajke na mojej 18-tce jak mnie kumple namawiali i juz wiecej po to nie siegne, zero przyjemnosci. Jak sie uczysz to sie zakaszlesz i jak jestes u kresu to sie zakaszlesz...