Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-09-2007, 01:47   #41
ari2423
Użytkownik Forum

ari2423's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room

Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
Domyślny

do tworcy tematu jezeli palisz tylko miesiac to odrazu przestan szkoda kasy, zdrowia i istnieje prawdopodobienstwo ze mozesz dostac za to ze nie dasz komus starszemu fajki.... no i jezeli jestes taki koks to kup sobie meskie bez filtra ( z tez moga być) oczywiscie czerwone i zapal sobie tak pokolei 5 fajek

a co do oczyszczania płuc to watpie zeby przyniesli urzadzenie do sprawdzania zawartosci gazowej płuc ( o ile jeszcze takie substancje z fajki moga sie tam dlugo utrzymywac) , predzej jakby chcieli zobaczyc czy palicie to pobrali by wasza krew... tam wyraznie bylo by widac czy macie ta nikotyne czy nie
ari2423 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-09-2007, 01:52   #42

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kozunek Pokaż post
Najłatwiej powiedzieć że jesteś biernym palaczem, np. twój tata pali i sprawa załatwiona.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gandalf of Gray Pokaż post
z tego co wiem palacz ma większą objętość płuc -.-
najlepsza odposiwedz to paląca rodzina..
Palac do pluc pakujesz nikotyne, bedac biernym palaczem wdychasz pochodne nikotyny - mozna to latwo rozroznic z tego co slyszalem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
(mówię o szlugach z górnej półki, przyjąłem cenę 6 zł, niby można palić Bezrobotne bez filtra, co jest w sumie opłacalniejsze, bo nie dość, że taniej, to krócej palić będziesz, bo szybciej umrzesz
Z gornej polki teraz kosztuja ok. 7zl ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Champus Pokaż post
mnie w szkole to samo , u mnie 85% dziewczyn jara szlugi -.-" w mojej szko,e etz by sie takie abdanka przydaly ; )(2gim jestem) ,od 1 juz paliły tyle ze mniej
Palaca dziewczyna to cos strasznego, ni to pocalowac ni z tym pogadac.

@topic
Musisz pogooglac ile nikotyna utrzymuje sie w ciele, wiem tylko ze marihuana 30 dni, wiec moze troche mniej z nikotyna bedzie. Oczywiscie watpie zeby badali cie na obecnosc nikotyny we krwi.
A zreszta palenie jest do dupy, co ty w tym widzisz - wypalilem jedna fajke na mojej 18-tce jak mnie kumple namawiali i juz wiecej po to nie siegne, zero przyjemnosci. Jak sie uczysz to sie zakaszlesz i jak jestes u kresu to sie zakaszlesz...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania