|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy popierasz zdanie Bodka? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
47 | 67.14% |
Nie. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 32.86% |
Głosujących: 70. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
Stan: Na Emeryturze
|
![]() rownie dobrze mozna zarzucac kazdemu popadnie w alkoholizm poprzez picie piwa bo przeciez nie moze tego 'kontrolowac'
kazdy srodek psychoaktywny zmienia swiatopoglad po calosci, pytanie tylko czy na gorsze? cpam od 3 lat, patrze na swiat pod nieco innym katem, widze wiecej barw i mam pojecie o sprawach o ktorych szary czlowiek z ulicy nigdy niczego sie nie dowie. oczywiscie neka mnie syndrom amotywacyjny, ale to raczej niewielka cena
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie powiedziałem, że każdy, kto pali trawę musi być ćpunem. To jest po prostu droga do tego.
A co do patrzenia na świat w inny sposób - jedni muszą się wspomagać chemią, drudzy nie. I jedni i drudzy mają lepiej od 'szarych ludzi', jedni i drudzy płacą swoją cenę, ale Ci drudzy nie zrujnują sobie zdrowia. Niestety martwi już nie patrzą na świat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowie raczej o nastepstwach przebycia tripa, a nie trwajacych w tym czasie. chodzi raczej o wiekszy dystans do swiata, jest to chyba najbardziej przydatne dzialanie psychodelikow.
@ripper nie ma ludzi ktorzy nie cpaja, sa tylko tacy ktorzy nie zdaja sobie z tego sprawy
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ćpanie to branie narkotyków, a nie każdy je bierze. Chyba popieprzyło ci się z tym, że każdy jest od czegoś uzależniony. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Bodek-smrodek. To zasrany stereotyp ze narkotyk=smierc. Rozsadny czlowiek bedzie potrafil z nich korzystac. Nie cierpie takich radykalow, ktorzy gdy czegos nie rozumieja, lub nie znaja mowia - "NIE, NIE, NIE, NEVAH!".
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() a dla mnie jest dziwne ze ktos kto nigdy w zyciu nie widzial ziolka i nawet nie ma pojecia o tym lekkim narkotyku wypowiada sie w tym temacie
przyznam sie ze niejednokrotnie palilem i mysle ze nie jedna osoba na tym forum rowniez probowala tego (pewnie wiekszosc modkow popala xD)
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To z jakimi mam styczność np. ja? Od razu mówię, że prowadzę całkiem przeciętne życie licealisty, który nie wychodzi z domu nazbyt często. Chciałbym wiedzieć, co ja takiego ćpam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1. osoba, która mówi, że nie można wypowiadać się na temat narkotyków jeżeli nigdy się ich nie spróbowało jest hipokrytą, jeżeli przed użyciem trutki na szczury nie spróbuje jej w celu upewnienia się czy faktycznie działa. 2. jest dziwne że ktoś o coś oskarża, a nie ma żadnych dowodów na poparcie swoich oskarżeń. Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ripper - 27-10-2007 o 20:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up definicja jest niewazna, substancja psychoaktywna to substancja psychoaktywna. ludzie pija np kawe nie tylko dlatego ze im smakuje lecz tez po to by sie pobudzic. ja np pale m innymi dlatego bo mi smakuje ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Alkohol = psychoaktywne narkotyki = Alkohol Alkohol to narkotyk? wtf? Ostatnio edytowany przez Rybzor - 27-10-2007 o 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() definicja jest zbyt elastyczna, dostosowywana zaleznie do potrzeb politycznej poprawnosci
wolna wola wchodzi w gre przy uzaleznieniu psychicznym, przy fizycznym jest troche trudniej. @ryba alkohol jest ciezkim narkotykiem z rodziny depresantow, ktorewgo naduzywanie prowadzi do alkoholizmu - uzaleznienia fizycznego. jest niestety bardzo gleboko zakorzeniony w naszej kulturze
![]() |
#58 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rozmowy na temat definicji sa bezsensowne, bo kazdy moze je nagiac do swoich potrzeb. powiedzialem co rozumiem poprzez niektore okreslenia i finito. a, btw luc & rah - dobra rzecz ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Rybko... w pewnym sensie tak. W końcu działa na Twój układ nerwowy dając uczucie rozluźnienia, dobrego humoru, a w większych ilościach "białe myszki" ^^