|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
|
![]() Mnie się coś zdaje że większość co się zalogować nie może jest jednym z zombi używanego przez hakera, ale nie wszyscy
To są moje przypuszczenia U mnie już działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
![]() lol a jak ja jestem tym ''zombim'' to grozi cos mojemu komputerowi ? i czy będę mógł grac jeszcze w tibie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() To jest tak jakby wirus.Haker przez twojego kompa robi ataku.Tych komputerów "zombi'' jest kilka tysięcy.Powinno działać tylko net może wolniej iść.Zrób wrazie czego skanowanie kompa antywirusem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Sieć googli jest tak rozległa, że nawet nie jestes w stanie sobie tego wyobrazic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() mi od dwóch dni komp zacina jak ... no i od dwóch dni mi tibia niechodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Boty używasz?? Bo jak tak to masz zainfekowanego kompa przez hakera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Może się wylogowałeś w depo i akurat ktoś żucał frii itansy i było dużo ludu i poprostu cię najwyraźniej teleportowało (ach ty cheaterze jeden ;p).
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ludzie, do kurwy nędzy, przestańcie obwiniać innych, że mogą mieć komputer-zombi, bo ściągają boty! DDoS to już nie zabawa pro i uber kilogierrem! Czy jest tutaj ktoś, kto w życiu nie miał wirusa na komputerze (WIRUSA, nie keyloggera!)? I wyobraźcie sobie, że wira można mieć nie ściągając syfu, są inne sposoby! Takie ataki są czasem przeprowadzane przez profesjonalnych hackerów, którzy atakują poważne serwisy, aby wymusić haracz (a wyobrażacie sobie straty dla np. Allegro, gdy wszystko pada na np. cały dzień? Albo dłużej?).
A wypowiedzi ludzi jak Tibia6669 to już szczyt debilizmu. Gra, pomimo tego, że wie, że są ataki i można się spodziewać nagłego wyłączenia serwa albo mass kicków. Niestety, potem mnożą się tematy na forum.tibia.com "Omgomgomg, cip suux, do something, give me back my lvl!". |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Bardzo mi się podoba wypowiedz Donasa, który nie dość, że uświadomił większości o tym ataku DDoS, co w sumie według mnie nie było takie trudne, aby samemu sobie na Google znaleźć i pod tym hasłem poszukać oraz ogólne zaradzenie przed pisaniem idiotycznych wypowiedzi, oby więcej takich osób jak Donas, który swoim komentarzem mam nadzieje oczywiście, wbije do głowy, że forum nie polega przede wszystkim na pisaniu zbędnych, idiotycznych odpowiedzi, ale także na czytania ze zrozumieniem jak i umiejętności szukania, które naprawdę się przydaje bo zamiast czekać na gotowca już dawno byście znaleźli to co chcecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |