![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Na informatyce...
Mamy nauczyciela, Janas jego godność, informatyk raczej kiepski, jeszcze jak byłem w II gim to ów Janas brał mojego kolege na każdą przerwe do pracowni i uczyli się (kolega->nauczyciel)i nawet qmpel zrobił strone szkoły itp. Wracając do sedna, na lekcji informatyki z praktykantami z tyłu... Wołaliśmy pana, ale nas niesłuchał, zaczeliśmy grzecznie -Szefie! nic -Panie Janasku! nic -JANAS!!! ... -Łysy ! Dresie ! gruby! A w tej chwili mój qmpel 'Oddaj dzieciom piłke!!" ![]() --- Raz inny uczeń, jak juz siadł do kompa, śmiesznym głosem "No to ****a psujemy!" A psucie kompów to cos co tyugryski lubią najbardziej ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Taaaak...
Co aj robię? JAk chcę być grzeczny to psize po kryjomu nowe klasy prestiżowe do D&D ![]() Jak niezbyt to komentuję wszystko (doprowadzajac pobliskich lduzi do szału ![]() Gdy mi się naprawdę nudzi- kłuję kumpla z ławki długopisem Gdy nauczyciela nie ma - lejemy się "na niby" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Krzyżak
|
![]() Ja zazwyczaj niszczę mienie szkolne ]:-> (rysuję po ławkach) Nabijam się z nauczycieli i gadam z kumplem albo gram w soccera na kartce ^^. Może ktoś zna jego wersję z kurnika!
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Stare, dobre kółko i krzyżyk
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() hehe rysujemy z wulkanem itemki do tibii. Gadamy o tibii. Wpieniemy babke od matmy (z nia sie nie da normalnie). To samo z innymi madrymi panmi. Bawie sie dlugopisem itp
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() u mnie w klasie to masakra
1)rzucamy sie wszystkim czym sie da 2)w zeszlym roku bylo wyzywanie nauczycielek 3)jedna osoba bawi sie w kradzieze (to jest przykre bo jak mozna ukrasc komure wartą z 1000zl koledze z klazy) 4)wyrzucamy smietniki za okno 5)malujemy po wszystkim czym sie da a pozatym gadamy non stop o tibii ![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja zwykle prowadze dyskusje z qmplami na temat tibii/śpie/rysuje. Czasami zdarza mi się słuchać nauczyciela
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Podczas lekcji wykręcam długopisem przeróżne tricki: salta, śruby, wallflipy, kicki etc. To moje główne zajęcie ale czasami lubię porysować po zeszyciku, oraz po oparciach krzeseł kolegów^^.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Co robimy ???
DŁUBIEMY W NOSIE ![]()
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Przeważnie uważam, bo klasa rozbujana, a ktoś musi robić :/
A jak jest naprawdę nudno to: - gram w piłkę z kolegami (@Glamri Rox: znam to dobrze ![]() ![]() - wyciągam z piórnika ołówek, linijkę, gumke (do ścierania żeby skojarzeń nie było ![]() ![]() - gadam z kolegami o Tibii rzecz jasna (a raczej ostro przekonuję, że Tibia to najlepsza gra, choć są jednostki protibijskie) - kiedyś bawiłem się gumką (do ścierania, ewentualnie długopisem) w fingerboarda ![]() - zawsze jest z czego się pośmiać ![]() ![]()
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Szczecin
![]() ![]() |
![]() Oj Makilili Dlugopisem FinerBoard ??
![]() Kup Se takiego za 4.50 zl Tez dobry |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Ja na religi siedze i sie nudze ale ostatnio
<umcia umcia> ![]() <Tomek> - bydłem <umcia umcia> ![]() <Tomek> - bo owce to bydło. ![]() <klasa> - hahahahahahahaha <umcia umcia> - macie po jedynce ![]() Ostatnio edytowany przez tomek654321 - 30-10-2004 o 22:00. |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Ja na nudnych lekcjach
Jem rozkrecam dlugopis ![]() Rysuje z tylu zeszytu kreski ![]() Ostatnio vlepki sobie rysuje Gadam z kolegami/kolezankami Mysle co bede robil po szkole I to chyba na tyle cYa |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
![]() |
![]() Na nudnych lekcjach bawie sie fingerboardem albo rozmawiam
![]() ![]() chcialbym więcej takich lekcji. ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: PoLskA
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() hmm nasze forum młodnieje
![]() ![]()
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Za siedmioma górami...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Neve
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 13
Skille: 42/39
![]() ![]() |
![]() ja przeważnie rysuje pentagramy, albo coś z hentaii, a jak mi się nudzi na zabój to czasem palne głupi text ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() -Gram w piłke (piłka- ściścnięty papier
![]() -śmieje się ze wszyskiego i z niczego (naprawde! czasem smieje sie bez powodu ![]() -robie wszysko żeby nie oszaleć