|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Co do ANBU to moja robota. A tu dowód: [img]Dobra kto miał to zobaczyć -zobaczyl więc jak ktoś będzie miał jescze jakieś wątpliwości to niech pisze na PW[/img] Wybaczcie, że się tak "przechwalam" ale nie chce żeby ktoś myślal,że to robota kogoś innego - porstu tego nie lubie. @topic Czekam na next part z niecierwpliwąścią. @edit @up Tego ANBU zrobiłem do rekrutacji (tzn. Do mojego zgłoszenia) a jak autor bedzie chciał jakiś innych ANBU to mu zrobie bez problemów.
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 08-11-2007 o 17:44. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Udało się dostać do komputera. Fake bardzo dobry 7,5/10
- domek - Kunoi: bla bla bla Powinno być Kunoi: bla bla bla Więcej błędów niema. ![]()
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Bawabawaaa, buu, and pakiet.
Pieprzę to, iż nie masz outów na rzekomą następną część. Chcę więcej. Naprawdę! Zwłaszcza, że obiecałeś mi że będę w tym parcie =< Rób szybciej! Tym co nie dali outa zrób plax =[
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No wiec tak jak powiedzialem. Fake bedzie najwczesniej w poniedzialek.
@Kashek Tak obiecalem ci i w tym parcie beda tez inni, tzn WSZYSCY!!! ![]() Do niedzieli czekam na outy i juz. @fake Domki sa poprawione (maja wszystkie sciany xD). Mam juz wszystkie lokacje. Do 3 partu mam co nieco i bedzie sporo akcji, no ale o tym sie dowiecie w swoim czasie. ![]() Pzdr for all. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tia !!!!111(...) Popieram Kopera. My nie chcemy czkeać do poniedziałku.
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nie zgadzam się. Lepiej poczekać kilka dni i dostać coś lepszego, niż natychmiast dostać szmelc. Nieprawdaż?
@down Co nie znaczy, że będzie dobry. Fake to nie tylko lokacje i outy...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 10-11-2007 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niekoniecznie bo lokacje ma już gotowe.
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety ale nie zalezy to odemnie gdyz niemam czasu w tym i kawalek nastepnym tygodniu gdyz mam wiele sprawdzianow. Ucze sie caly czas ale juz niedlugo jak tylko skoncza sie upierdliwe testy to bede robil caly czas fake wiec sie nie martwcie xD Obiecuje ze next part bedzie napewno w tym nowym tygodniu. Praktycznie 2 part jest gotowy ale potrzeba kilka dialogow i "dokonczen".
No i jestem milo zaskoczony ze czekacie z niecierpliwoscia xd Zeby nie bylo to dam krotki opis tego co bedzie sie dzialo w 3 parcie: A mianowicie beda walki po miedzy dwoma gropami (nie powiem jakimi ale napewno nie moja), walczyc bedzie rowniez pan ANBU (Pedziej) z kims tajemniczym... Reszta czyli moj team i team X beda walczyc w prawdopodobnie 4 parcie i bedzie niezla zadyma. xD Wiec czekac cierpliwie!!!!11!11onoene Pzdr for all. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 10-11-2007 o 10:11. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, więc uzbrajam się w cierpliwość. Dobrze, że dałeś ten "krótki" opis.Teraz tylko czekać...
@edit ![]() Dodałem jakieś tam kopniaki do mojego ofta.
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 10-11-2007 o 11:42. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec oklamalem wszystkich... Bo next part jest juz teraz xd
19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ![]() 24 ![]() 25 ![]() 26 ![]() 27 ![]() 28 ![]() 29 ![]() 30 ![]() 31 ![]() 32 ![]() 33 ![]() 34 ![]() 35 ![]() 36 ![]() 37 ![]() 38 ![]() 39 ![]() 40 ![]() 41 ![]() 42 ![]() 43 ![]() 44 ![]() Wiem wiem caly czas gadanina, no ale na poczatku zawsze musi byc takie cus. Zreszta mialem to w swoim "scenarjuszu". No ale za to 3 part to bedzie sama nawalanka. Bedzie dwa razy wiecej roboty (efekty przy jutsu etc.) Teraz mam juz duuuuuzo czasu wiec bede caly czas robi fake. Coments plzzz... @edit Ten ninja Aren jest zrobiony przez Pedzieja a Kazun jest Suhayla. Dzieki chlopcy! xD @edit 2 Ortografia ROX !!1111!!1oneone Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 11-11-2007 o 20:09. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest piękne!!!! Warto było czekać. Jedyne co mogę zarzucić to to ,że mój ANBU powinien mieć "Nija to" na plecach nawet jak nie ma realnego zagrożenia nigdy niewiadomo co czai się za rogiem.
Ocena: 10/10 PS. Srać na ortografie.
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() o.o
Jestem! 10/10, już mnie w twoim fake'u orty nie obchodza ^^ Fabula zbyt wciagajaca zeby patrzec na orty i ew. literówki. Zajebioza. + Fabuła + Ja tam jestem! + Zajebistość najwyższego stopnia - Ideał ;<
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() 1: Ortografia!!!!!
2: Cholernie podobne do Naruto.Ktoś kto go szuka(Akatsuki Team w oryginale),Ramen(Cholera,bardziej odwalić nie mogłeś?),oraz jakaś moc(W mandze Kashimoto,Kyuubi) 3: "Jutsu Teleportacji",albo całe po Japońsku,albo całe po Polsku... 4: Pusto w tle,kolejny minus. 5: Fabuła,nie podoba mi się. 6: Budynki,brzydko zrobione,nawet sklejka jest zła. Jestem fanem wszelakich M&A,także i Naruto. Ale wkur****m się kiedy widzę jak ktoś próbuje zrobić coś na wzór swojego ulubionego Anime,i do tego nieudolnie! FullMetal War,Nindo:Way of the Ninja,Naruto na moście,to tylko parę przykładów takich beznadziejnych prac... I zastanawiam się nad jedną rzeczą,dlaczego fake od 75% forum dostaje najwyższe noty,niech mi ktoś wytłumaczy,bo ja przygłupi chyba jakiś jestem. ;/ Oerta Ostatnio edytowany przez Oerciak - 11-11-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
#56 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No cóż...
Zacznijmy po kolei Przed pierwszą częścią - wiadomo, że oparte na naruto. eh... Spory minus - bawić się w stworzonym już świecie każdy potrafi. No, ale dobra idziemy dalej. Tekst na początku. Fajnie, że w końcu ktoś zaczął zmieniać kolory w moim wynalazku <szpan ![]() Ale już wiem, że chłopie nawet nie znasz świata w którym próbujesz operować. "Wielu ninja i Saninow" - raz, że Sanninów nie saninów, dwa jak wielu ich ma niby być? Sanninów z Konoha było 3 - Orochimaru, Tsunade i Jiraya. Tutaj olbrzymi minus - widać, że lecisz po łebkach - nie dość, ze świat nie twój to nawet nie starasz się o kapkę "realizmu" i zgodności No i błędy ortograficzne. Weź słownik w rękę, bo to razi strasznie po oczach. Pierwszy odcinek Przypomina mi się komentarz jednego piłkarza o najsławniejszym golu w jego karierze: "Przyszła, naszła, poszła, weszła" <reklama>(btw - może ktoś zgadnie kto to powiedział i z jakiego spotkania się to odnosi. Nagroda? Spróbuje zrobić jakiś out. Odpowiedzi tylko na PW ![]() U ciebie jest podobnie. Zero konkretów, nic kompletnie. Odniesienie do naruto z pidżamką, potem znikąd wpadł koleś, dźgnął go, przybiegł drugi. Super - tajemniczość jak diabli. Ale raz, że człowiek kompletnie nie wie co się dzieje (minus), dwa, że wygląda to idiotycznie (minus), a po trzecie to mi się nie podoba kompletnie (tutaj brak minusa, bo to chamskie by było ![]() Co jeszcze? Pierwszy mega minus - OTSME. Skąd wiem? Domek. Brakuje kolumienki w prawym-górnym rogu. To jest podstawa budowania domków, jak tego nie ma to znaczy, że to OTSME. al. Nawet wykonania tak o nie chce ci się samemu robić Drugi błąd - opierasz się na wersji Jetixowej lub jakimś innym tragicznym Polsko-tłumaczeniowym kicie. Lord Hokage? Jutsu Teleportacji? Co to ma być za beznadzieja? Nie potrafisz odpowiednio użyć nazw technik - nie używaj zajmij się innym fake. Druga część O zgrozo o tragiczniejsza od pierwszej. Główny zły jest oczywiście chodzącym "mrokiem" Dar chłopaka nie ma żadnego wytłumaczenia - ot się pojawił skądś i jest przegięty. Idiotyzm. Do tego skoro jest losowy, to chłopak nie ma o nim zielonego pojęcia, a wszyscy wokół wiedzą? Nad miejscem urodzin gwiazdy ułożyły się w napis "Tu narodził się ten co potrafi widzieć przyszłość" czy jak? Dalej - tekst z ramenem na teście - żenada. No i oczywiste odniesienie do chuunin exam. Kolejna żenada No i ostatnia - twoje słowotwórstwo - Wymyślasz sobie coś, co nie ma znaczenia - ma tylko brzmieć "z japońska" Żenada... Ogólnie Kapa, porażka, żenada. Nie chciało ci się stworzyć świata - wziąłeś z naruto (lub się tak najarałeś, że musiałeś w nim coś stworzyć) Nie chciało ci się robić samemu obrazków - lecisz na OTS ME W twoim fake nie ma w ogóle logiki Jeśli masz jeszcze coś takiego robić ot lepiej daj sobie spokój z robieniem fake'ów...
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() @eerion
Buahahahaha! Ale sie usmialem! Ots me? Myslisz ze lubie ots me?! Brzydze sie tego bo wyskakuja mi potym pryszcze na dupsku -.-" To twoje zdanie wiec ok. Nikt nie jest doskonaly... ![]() Ale nie uzywam ots me -.-""""""" @Oerciak Jak to dlaczego daja najwyzsze noty. Jak im sie podoba to niby czemu mieli by nie dawac? Kazdy ma swoje zdanie. |
![]() |
![]() |
#59 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Jednak obrazki mówią same za siebie. Poza tym - nie odpowiedziałeś na żadną inną kwestię. Co jest? Boisz się cokolwiek powiedzieć teraz? Gdy pojawiły się konkretne argumenty? Taki był mądry wcześniej, a teraz słowa nie piśnie... Żałosne...
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
|
![]() Pacz knight - Ta moja postać trochę brzydka ale nie ma co marudzić... Kiedy będzie jej występ ? W jakim odcinku ? No i wiesz jakie ataki ma mieć
![]() najnowszy part - spoko - miód i orzeszki po prostu 10/10. |
![]() |