|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Nie pisz dwóch postów pod rząd.
|
![]() |
#42 |
Fallen Angel
|
![]() @Memuzo
Wybrani maja duze doswiadzczenie na forum jak i w grze. Nie wiem jak u ciebie z gra, ale na forum nieco ponad 2 miesiace jestes, a oni maja rok mniej wiecej. Jak myslisz, jakie mialbys szanse? Po za tym, to pierwszy raz widze twojego posta a na forum spedzam conajmniej 2 godziny dziennie. Kto mial wiedziec ten wiedzial, nie wystarczy czytac dzialu inne zeby byc modem.
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Pomyślałem, że lepiej w tym temacie pogratulaować "Wybrańcom", może i ja następnym razem będe miał tyle szczęścia
![]() @Memuzino Po twoich wypowiedziach wnioskuje, że na moderatora to ty musisz jeszcze popracować(lol nie mówie, że ja niemusze pracować, ale napewno nie aż tak ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Mam tylko do powiedzenia gratz nowym modkom.
![]() PS. Jak to możliwe, że nie wybraliście Khana??? |
![]() |
![]() |
#45 |
Nieobecny.
|
![]() Frajezy, nie wiedzieli na co sie zgadzaja...
anyway, GRATZ |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
2. tak, nie znam cie, dlatego bym cie nie wybral 3. ci ktorzy wygrali duzo bardziej sie nadaja niz ty 4. nie wiedziales o konkursie, nie interesujesz sie forum 5. twoje wypowiedzi w tym temacie sa beznadziejne 6. jestes za krotko na forum 7. ja bym na ciebie napewno nie zaglosowal hi pwned yes bye Cytuj:
@Baron: no coz szkoda, ale na http://www.tibia.pl/about.php zostaniesz do konca tej strony ![]() |
||
![]() |
![]() |
#47 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ad.system rekrutacji
Po ostatnich wyborach, gdzie ludzie rejestrowali się w dzień dania podania, chcąc niechcąc zauważyliśmy lukę ów systemu ;-) Nie byłeś na forum - nie widziałeś tematu - tzn że forum interesujesz sie na wyrywki? jak jest okazja? I nie mów że nie zauważyłeś, bo był praktycznie cały czas "na wierzchu" + przyklejony ;-) |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Jak sie z xaotanem dowiedzialem ze niektórzy z tych ludzi są modami to akurat jedlismy drugie sniadanie i malo sie nie zakrztusilismy...
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Chyba mody mi wybaczą moją zuchwałość... ledwo miesiąc jestem na forum a już na moda startuje... mam nadzieję, że się nie śmieliście ^^
No i jeszcze Gratz po raz drugi dal Modsów nowych i tych starych i tych... którzy już nimi nie są... |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Wtf
****a , Wszystko by bylo ok tylko ****a kim oni są ....... Przysiegam ze nie pamietam postow nikogo z tych nowych Modkow no chyba ze macgyvera. Dlaczego Khan nie zostal wybrany , ****a To forum jest jak Cala Polska rzeczywistosc Wszyscy tylko w lape biorą :/ Moze podzielicie sie czym kierowaliscie sie wpodczas wybory Modkow!!! *************************************************
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Hegemmon Gratki ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Gratz Hegemmon wiedziałem ze ci się uda
![]() Vanessa- pamiętasz jak mówiłem ze zostaniesz modką? nie wierzyłaś mi ![]() MCGyver - mało cię znam, wiec nic nei powiem. besn - pierwszy raz o tobie słyszę... aktus - coś tam widziałem twoje posty i piszesz w miarę porządnie Ogólnie gratz ![]() Ale oczekiwałem większych zmian. JAk widzę - tutaj jest duzo branej nowej krwi o której kiedys mówiłem. Hehe - moje przepowiednie się zaczynają zgadzać ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() @Schin Chan
smieszny jestes- nie chce pyskowac bo jesli rzeczywiscie masz tyle lat ile napisales jak bede cos o tobie pisal w moim stylu swobodnie bedzie to mozna nazwac pyskowaniem. Mowisz ze nie znasz tych ludzi???? jestem na forum od kwietnia i jakos kazdego znam. aktusa znam troche mniej ale jednak . Ostatnio edytowany przez Rankor - 28-10-2004 o 19:26. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @Bastek
Nie odszedlem tylko zrezygnowalem z moda. Zasadnicza roznica~ Dalej bede gnebil n00bow...A na gery? Na gery rozszerzyli mi zakres modowania na globalny.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i All Big Gratki
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Besna to ja znam z jego pbema 0_o
A aktusa to za cholewe ![]() ![]() A tak wogole to jak BK teraz zamierza gnebic noobow BARDZIEJ niz jak byl modkiem to normalnie strach sie bac O_O
#58 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
a khan nie zostal modem bo sprzeciwilem sie ja i dr.omader . zbluzgasz nas? |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Nikt ważny
|
![]() Dziekuję za wybranie mnie na moderatora. Postaram się nie zawieść.
Gratulację dla pozostałych wybrańców. Szkoda, że baron zrezygnował ale takie było jego prawo... P.S. niech no tylko ktoś teraz spróbuje przekręcić mój nick! ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
|
![]() Hmm.. Gratulacje dla wszystkich nowych modków - powtarzam się, ale to nic.
Ciekawe jak szybko "dogonicie" starszych qmpli w kasowaniu postów/tematów (a myślę, że dogonicie ![]() Btw. w przeciwieństwie do niektórych widzę wypowiedzi nowych modków (na forum zaglądam co 2 dni i nie do wszystkich działów - komp nie pozwala ;/ ), niektórych więcej, niektórych mniej. Cieszę się, że jest wiecęj "zatrudnionych", gdyż nie będę musial zaglądać do tematów o dość nieprzecietnych tytułach, u których po przeczytaniu podglądu dalej nic nie wiadomo ![]() Jakby ktoś miał słaby wzrok... Gratz!
![]() |