|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() To nie do pomyślenia...te frendzle i n00by(jeśli obrażam kogoś kto ma pacca to sorry)pacce mają o nas decydować...to jusz lekka przesada
mają swoje własne zaklęcia-zniose to nie morzna się wybrać na hero-zniose to nie morzna się wybrać na prawe kadzego z najsilniejszych stworów-zniose to pacce dostali własny kontynent-wkurzyło mnie to ale jak jusz pacce dostają moc głosowania o czymś tak warznym jak waluto to jusz przestępstwo p.s ja nadal uwarzam że cipowie "liżą"D.,upy pac'om ![]()
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Czy istnieje jakiś punkt regulaminu, który zabrania TOBIE zostać PACC-em? Nie? To zapłać i problem z głowy.
Pozdrawiam
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() nie ejstem debilem totalnym i nie tak uzależnionym by kurde sobie pacca kupić to sie nie opłaca 90 zeta za 3 miechy..w ciągu kturych nic praktycznie nie zorganizujesz...d,.Upa
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() no to pomyśl Danny.. Ty nie płacąc chcesz mieć tak samo jak Ci co płacą? Gdyby te wszystkie rzeczy,tereny i potwory dostępne dla pacców były by dostępne dla facców, to by nikt nie kupował pacc'a i CiP-owie by nie mieli za co żyć.. To głównie Pacc'i że tak powiem "utrzymują" tibię...
ja zagłosowałem na to zzzz... ; p
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a tak wogóle, to mi też się podoba to zatragil. tylko jakoś tak mi się kojarzy z orcami, i niektóre osoby mogłyby miec problemy z zapamiętaniem. A właściwie, to tibianus(czy jakoś tak, mi się wydaje lekko daremne) |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
ja mam 1 sora i 30 SDmakerOw karzdy na innym koncie i teraz moge oddac 31 glosów a to jest zmiana wyników ale kont z pacc'em (którego nie mam) ma 1 i wtedy moge oddac 1 glos !! a pozatym jeszcze 1 cytuje "denerwoje ze jakieś PACC decycuje czy ja bede miał takie czy inne rzycie" nie wiem co to z mienia w twojim tibijski życi ? Jakaś tam nazwa kasy zreszta 1 np.: crystal coin = 10k i to nic nie zmieni jak sie bedzie nazywać |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() hehe...
znowu potyrzka facc vs. pacc ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez 245301 - 03-01-2010 o 12:37. |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Uważam że Crystal Coins to dobra nazwa dla 100 platyków!
Głosowanie dla PACC? ![]() |
![]() |
#51 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Głosowałem za Crystal.
Myśle, że leprzą nazwą zamiast Zatragil Coins, byłoby Zetrigal Coins.....przynajmniej mi się to bardziej podoba.
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Moim zdaniem crystal coins jest najlepszą z propozycji.Tibianium coins brzmi zbyt standardowo.A to drugie mi jakos w ucho nie whodziło
![]() interesuje mnie , jak bedzie wygladał nowy rodzaj waluty...Zielony gp? |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Wg mnie to dobrze ze glosuja tylko PACCi-pomyslcie, skoro ludziska teraz przechodza rooka w godzine, to by sie znalazlo kilka tysiecy zapalencow ktorzy porobiliby sobie po 10 nowych kont, nabili na nich 10 lvlowe postacie i w polaczeniu z wszystkimi uhmakerami itd to by bylo cholernie duzo 'naciaganych' glosow 0_o...
I mowie tak mimo ze sam jestem FACCiem... Czasem mnie dobijaja przywileje PACCow ale teraz rozumiem CIPow;p Zwlaszcza ze mi obojetne kompletnie jak sie bedzie nazywala nowa waluta-moze sie nawet nazywac 'Paper coins' albo qrcze 'Crap coins'... Co to za roznica? I tak przy wymianie to zawsze bedzie change platinum ![]() A, mnie ciekawi taka rzecz-skoro change platinum to bedzie zmiana platyny na crystale/zatragile/tibianumy, to jaka bedzie komenda na zmiane platyny w zloto??? ![]()
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Jak dla mnie tc nie bardzo pasuje, zc troche takie jeakies dziwne
![]()
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() Moim Zdaniem jak juz zrobili gold coins i platinium coins to crystal jest najlepszym rozwiazaniem!!bedzie pasowac
![]()
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gigancik Ros
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 33
Skille: 24/28
|
![]() @up Knight Simon Dark lord
NPC: " do you want trade for 1 crystal coin or 100000 golden coin"* i bez kalkulatora wychodzi mi 1 crystal coin = 10 000 golden coin. To jedno zero na końcu to ty? Ostatnio edytowany przez Lebek - 31-10-2004 o 09:47. Powód: personifikacja |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez 245301 - 03-01-2010 o 12:37. |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Hmmm...musze przyznac ze nie zastanawialem sie zbyt dlugo i zaglosowalem na crystal coins...dlaczego? A no dlatego ze wydaje mi sie iz krysztalowe monetki beda mialy swoj urok.
Poza tym nazwa tibianium brzmi dla mnie strasznie banalnie (przyznaje ze fakt iz w tibii jest to rzadki metal sprawial ze mialem pewien dylemat ale...nie...ta nazwa jest poprostu fatalna. Moze gdyby ja nieco zmodyfikowali np. tibrian ![]() ![]() ![]()
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Kraków,Kazo
![]() |
![]() Jak tak siedz na ty mforum i tak czytam co tu ludziska piszą i nie wiem na co zaglosowac?Według mnie cc to dobra nazwa jak byly gc i pc to cc sie nie bedize wyrużniać
![]() ![]()
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: My litle world
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dla mie cc to ok nazwa. Reszta to jakos tak dziwnie. tc za standardowo. zc mozna se jezyk polamac
jak by co to ja mam klawiature bez alta ![]() |
![]() |