|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Moim zdaniem nie dlatego ,ze ja na 31lvl miałem 46mlvl ,a nie afkowałem prawie wcale poprostu nie lubialem expic jestem leniwy (bardzo skoro nawet w graniu) i zazwyczaj gadalem z ludzmi lowilem rybki zwiedzalem tibie a nie expilem.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Jest jedna zasada która odnosi się do skilli m-lvla lvl'a itp!!! A oto ona:
Im większy tym lepszy!! Btw: Jeśli ktoś poświęci troche czasu Tibii powinien samemu wiedzieć czy jego skille,lvl,m-lvl są dobre czy złe!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja tez tak robilem... i 33lv i 43mlv. a jak bym expil, to bym mial ok.38lv(exp z rotow+kasa z rotow za ktora kupuje runy i zdobywam exp)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
a teraz jest huntowany bo miał najwyższy mlvl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Stomil - 22-12-2004 o 22:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tyberiusz Wielki
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Astera
Poziom: 8xD
Skille: 20/20
![]() |
![]() Zapomnieliście o jednym każdy robi taki mlvl na danym lvl jaki chce i nie powinno byc komentarzy to słaby mlvl na ten lvl bo dla jednego taki jest dobry a dla drugiego słaby. Nie popieram robienia tylko mlvl na poczatku bo bez duzego lvl nie mamy wystarczajaco many aby wykorzystać ten mlvl na jakieś pożądne czary.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Imię: Nestor Xav
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eclipse
Świat: Askara
Poziom: 38
Poziom mag.: 45
|
![]() Ludzie ja mam 17 lev i 19 mlvl i sie tym nie przejmuje jak ktos mi powiem, ze jestem frajer, bo mam niski mlev w porownaniu do lvl, to mi to wisi, qrde przeciez co kogo to obchodzi to moja postac i moje lewele. Ja poprostu ide expic, biore dodatkowy plecak z runkami i przy okazji je robie i exp leci, a jak ktos ma wysoki mlvl to znaczy, ze stoi pod depo i robi runy i to jego sprawa.
Lord Pyrokar 17 lvl 19 mlvl plate set+serpent sword+dragon shield |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() SIemka mam 14 level i 33 mlv co o tym sondzicie?SLAby no nie a zawdzinczma ten mlv ze na 27 mlv wyrzucielm bright sworda do wody bo za szybko rybki lowoliem i 25 k do ... ale co tam nabilem mlv przzy okazji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ty, no ja mam sorka 20lvl/34mlvl a spobob to expowac ciagle, ale jak co to runki rub sam dla siebie, bo tak to ci nigdy nie skoczy
kupuj mfy, rohy i life ringi i moze jakos ci zedzie
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Jezu ludzi co was wogle interesuja czyjesc lvle i mlvle ? ja np. wole expic i przy okazji robic ruki mam z tego przyjemnosc, exp , kase , loot,i runki niz stac kolo depo i robic runki z czego mam tylko ,nude,0 expa, 0 loota,i runki.
takim sposobem moj level to 15 a mlvl 17 ?! |
![]() |
![]() |