![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Budy Maximus
Profesja: Paladin
Gildia: Loyalty
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: 86/68
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @xr3
Ale to jest tylko gra. Gra ma za zadanie zreslaksować grającego i być może niektórzy w ten sposób odreagowywują trapując innych, jednym sprawia przyjemność czynność a ca innym czynność b, to jest gra i w świecie rl dana osoba może się zachowywać całkiem inaczej a niżeli w grze. Gra interenotwa a świat rzeczywisty to 2 różne rzeczy i niewarto ich łączyć w jedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Profesja: Elite Knight
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() ogolnie film okej ale niektore pomysly deduwy wywolywaly u mnie odruch glowa-biurko >.< jesli ktorys jest zainteresowany szczegolami to PM~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Xr3 - 31-12-2007 o 15:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
@2x down Mi tutaj w ogóle nie chodzi o tego Grorlama, tylko o te twoje popierdolone teksty, myślisz, że to kogoś obchodzi? To się kurwa mylisz. btw http://www.pskonejott.com/otc_displa...racter=xeremon nom, chuja wiem; < Nawet jeśli robisz te runy na bocie (ng rofl'n'lol) to i tak boisz dupsko i nie jesteś daleko od kompa, bo po prostu boisz się o bana, a może juz delete?;] A i jeszcze jedno, kiedy miałeś bana to codziennie na forum siedziałeś lub na tym swoim pallku.. nawet w czasie bana nie potrafisz skorzystać z życia tylko tibia elo <3 @edit Ty wychodzisz? Yeah, yeah.. ;] Shareeee Ostatnio edytowany przez Sidoos - 31-12-2007 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Lublin
Profesja: Sorcerer
Gildia: ....
Świat: Nebula
Poziom: 25
Skille: 12/18
Poziom mag.: 38
|
![]() @ up gitara ,ci ludzie nie maja zasad moralnych , kolo placi zaplacil bylo go pusic chociaz z 2 strony niepotrzebnie sie wkleil do akcji z tym exura san , co dobil wampa niebyla tojego sparawa moglsie niew****alac, ale wystarczajaco zaplacil , niewiem czemu on az tyle dal za to by niepasc , pomijajac to ze mogl biegac to chyba na silach mu zalezalo , ja bym dal sie ujebac na 45 lev za bohy ;p.
![]() |
#47 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Edit: Nie mistrzu, nie robię run na bocie. Gdy gdzieś wychodzę, to czasem mówię kuzynowi żeby sdki mi robił bo debil siedzi na chacie cały dzień i rżnie w CSa. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 31-12-2007 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Co 90 ek robił na scarabach ? 3.Miał takie tittle. 4.Bezkarni ? Oni wam nic nie zrobili ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Up
były masskicki, i się bałem expić na eg. piratach. myślałem że na scarabach nie padne <ironia> padłem i się pociąłem, nie miałem co zrobić z życiem, zmierzło mi wszystko, postanowiłem się zabić !111jeden</ironia> @Ktośtam "Hail Deduwa, A JA ZAŁOŻYŁEM GEJE" tak chciałem sobie pospamować, żeby takie yndższyry* jak Ty sie podniecały tym ;[ Btw. Cześć i chwała tym co choć trochę się podobał ten filmik, doceniamy ![]() *- przesłuchaj sobie piosenek KATa a się dowiesz. have a nice day. ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Kto spamuje czymś takim to sie sam podnieca.... czyż nie jest tak?? @Xr3 i Jancia Widac tak samo myślimy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Czlowieku to co ty gadasz jest normalnie smieszne , tak jest niedoceniony w rl bo w Pixelowej grze tibia koles zaplacil mu boh b robe i mimo tego oni go zajebali , tylko ci pogratulowac.
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() A ciebie nauczyli czytać ze zrozumieniem? Miałem na myśli to że w RL są widocznie poniżani, i nie mają za grosz honoru co pokazują w Tibii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Geru
Świat: Unitera
Poziom: 160
Skille: 97/78
Poziom mag.: 24
|
![]() Heh nice trap tez tak spróbuję
co do filmu to ten paladyn byl głupi że all oddal ja bym wolał zginąc iz cos oddac |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Gora
Dzięki ![]() @Edwardo o, na taką reakcje czekałem, jesteś niezwykle inteligentny, gratulacje, pewno już masz 25 lat i jesteś informatyk, jak Bill G. czyż nie ? ![]() @Jancia. (4 podpunkt) zrobili, zrobili... Kitara~ - Insulting (fuck you polak noob) ~Archer Green - Niszczenie trapa ![]() @Karoleer. chwała Ci ![]() @Kuan Ti Opyliłem, dostałem dobrą oferte to sprzedałem ![]() za tego chara dostałem 2000 zł i laptopa, mi się spodobała ta oferta więc sprzedałem, to tylko gra... a chyba wiecie dzieciaki co można sobie zafundować za 2000 zł ![]() @OT. ostatni post w tym temacie, jesteście żałośni ludzie, my wastujemy żeby takie dzieci jak Oni (wszyscy co krytykują ten filmik) miały co pisać i nabijać posty !11jeden KTHXBYE. /Signed.
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 01-01-2008 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro masz 135 rp a grasz na non pvp to znaczy ze jestes noobem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: Polska! o/o/o/o _/ :flagapl:
@Down: JEEEEEE Ostatnio edytowany przez Upierz - 02-01-2008 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Jak ktoś tam wcześniej wspomniał każdy gra jak lubi,jedni expią drudzy zabijają (dla mnie lepszą satysfakcją jest jednak powalenie kogoś na ziemię na serverze non pvp niż na pvp)
Co do wypowiedzi typu Cytuj:
Chodź może myślicie,że łatwo mi tak mówic ale najlepiej w takiej sytuacji gdy już nie ma ratunku, a wszelkie runy i mf sie kończa schowac lub wyrzucic plecak tak aby oprawcy mieli jak najmniejszy zarobek. Na koniec powiem, że ci co nigdy nie grali na non pvp niech sie nie wypowiadają.
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Filmik fajny ![]() Pozdrawiam, Jesion. |
|
![]() |