|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Jedno nie wyklucza drugiego... Kto nie przezyl, nie zrozumie ;].
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do snów jako takich - miałem kilka świadomych snów. W jednym zacząłem wszyskich zabijać, jak zauważyłem, że to sen. ;p Serio.
Poza tym sam odkryłem jeszcze jedną rzecz co do snów - nie tylko lądujemy w alternatywnym świecie, ale mamy również alternatywne wspomnienia. Np. dzisiaj miałem sen, że byłem na jakiejś bezludnej wyspie. Usiadłem i zacząłem wspominać ostatnie dni, jak na wyspę trafiłem. W śnie ich nie widziałem. Tak samo jest z ludźmi - w śnie miałem kilku starych znajomych, miałem wspomienia z nimi jak z każdym normalnym człowiekiem. Jak się obudziłem, to dopiero zauważyłem, że oni w ogóle nie istnieją i że nigdy ich w ogóle nie widziałem. Niby nieważny detal, ale jednak. Do tego dochodzi jeszcze coś w stylu 'przewidywania przeszłości'. Jest bardzo mętne i tylko do najbliższych kilku sekund/minut, ale zawsze coś. Chodzi o takie coś, że sen przystosowuje się do tego, co się zaraz stanie. Często mam tak, że we śnię widzę np. lecącą w moim kierunku piłkę, a po chwili się budzę, bo rzeczywiście uderza we mnie piłka. Albo we śnie... no nie wiem, uciekam przed czymś. Ząbi, wilkiem, ząbi-wilkiem, łotewa'. W momencie, gdy bydle mnie dopada, wskakuje na mnie ten pieprzony kot. Znowu puste miski cholera ma.
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Ja parę lat temu, miałem sen, że mój dziadek umarł. Pamiętam, że jak się obudziłem, to cały dzień płakałem
![]() |
![]() |