![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() moje zycie bez tibii wyglada gorzej bo wiecej pije itd.
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() heheh oj a czemu mnie tak ostro jedziecie? trafiłem na czuły punkt matołki?
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, po prostu kazdy twoj nastepny post jest coraz bardziej debilny..
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest tak samo debilny jak obrażanie mojej matki czy o lizaniu gówna z buta
![]() http://youtube.com/watch?v=abiUodNNCGE&feature=related który to z was chłopaki? |
![]() |
![]() |
#45 |
Blondynka
|
![]() Fred, uspokuj sie troche...
Pierwszy post w tym temacie jest na jakims poziomie.. Lecz pozniej... Rozumiem, ze mozesz nie lubic juz tibi i nie grac w nia, lecz w ten sposob na pewno innych do tego nie zachecisz. Poza tym, musisz wszystkich krytykowac?
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() jejka pośmiewisko no tak, a ch** mnie to obchodzi bo jestem anonimowy. Dead?
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ludzie, blagam piszcie normalnie, bo gdy widze napis "muj" "plosze" "proshe" to mnie *****ca bierze, niestety nie jestem w stanie nad tym panowac i po 4 latach siedzenia na tym forum/granie w tibie robie zajebiste bledy ortograficzne ;/
na szczescie nalogowo nie gram juz z dobry rok ;p ale zdarza mi sie czasami zrobic 8 lvl z nudow xD echhhh przez tibie mialem taki okres, ze gdy wchodzilem na kompa i nie wlaczalem gry to nie mialem po co siedziec przy nim... wiec siadalem, odpalalem gg, wlaczalem grono i forum tibia.pl i tak siedzialem przez caly dzien ;p echhh teraz jest troche inaczej ale pracuje nad tym ;] teraz odpalam youtube huehue nie no joke ;] zajmuje sie robieniem filmow ;] pzdR! ;]
Filmy animowane ;> WMV na youtube wpisz "pjto" http://www.youtube.com/results?search_query=pjto&search=Search Ostatnio edytowany przez Guriel - 15-02-2008 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja, moje posty były kretyńskie żeby zobaczyć jak zareagują tibijczycy na tym forum:
"Bartas15 W jedynym w czym mi możesz pomoc to wylizac gówno z mojego buta bo dziś wbiłem się w psią kupe." masz 15 lat czy IQ? "Picinhoxs Matka FredHeda: (patrzy sie na syna) -''- : Potem dialog do ojca - A moglam wtedy ci loda zrobic" zastanawia mnie czemu od razu atakujesz moją mamę i ojca ![]() "Doom Terror OWNED ! btw Fredku odsylam cie do mojego posta,pozatym wyjdz na dwor bo twoj chlopak z rl pewnie juz czeka z opuszczonymi spodniami." a tobie o co chodzi? masz jakieś ukrtye pragnienia? "Thuygioshok dla mnie jestes zerem, sram ci na klate elo, wiecej twoich postow nie komentuje bo ty "wiesz lepiej" sija" yhmmm... sija, elo... a to z zerem to już pan Miller powiedział ![]() Tak łatwo was sprowokować, heh co tacy nerwowi jesteście lvl wolno idzie? ![]() Ostatnio edytowany przez FredHed - 15-02-2008 o 17:37. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() no bo chydry som zajente
#53 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pozdro |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Az smiech na mojej twarzy budzi to ze dopiero jak znizylem sie do twojego poziomu to potrafiles mi odpisac i to nie na temat.Mysl sobie dalej ze kogos tu obchodzisz,w moich oczach jestes tutaj tymczasowa zabawka ktorej zabawa ze mna czy innymi userami znudzi sie niebawem. |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no dobra, ale po wypowiedziach tutaj widzę że każdy uzależniony człowiek wmawia sobie że nie jest uzależniony.
Tak jak alkoholik : "przecież ja nie pije tak dużo, inni pija więcej" \ "przecież nie gram tak dużo 5h a niektórzy po 12 jadą" No nic bawta się Życzę sto lat życia bo Tibia zabrała wam młodość! Ostatnio edytowany przez FredHed - 15-02-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
![]() |
![]() Guriel mam ten sam problem ^^ ostatnio nawet powiedziałem "poszłem"... W tibii powinno być tak:
1) Test z języka polskiego (niemcow z niemieckiego itd.) 2) Mini test z języka angielskiego (podstawy ^^) 3) Jakie masz IQ? (test) 4) Jak masz ADHD to nie graj. 5) Jak jesteś pokemonem to nie graj. 6) Jak po dedzie dostajesz ataku furii i bijesz mamę krzesłem to nie graj. 7) NIE GRAJ W OGÓLE! :-) Ja staram się nie grać, ale gram ^^ Jakoś ta gra dziwnie wciąga ;-) |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Anakin Warlord
Profesja: Knight
Świat: Menera
|
![]() JA niechce grać w tibie ale mnie wciągnęła
![]() ![]() ![]() Jak mam się z tego wyzwolić?
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Myslisz, ze jakby nie grali w tibie to inaczej by sie do Ciebie zwracali?
Skoro skonczyles juz z ta gra to nie wlaz na forum, ktore jest jakby nie patrzec o tibii. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem jakby się zwracali gdyby nie grali w Tibie, ale wiem jak wyrażają swoje zdanie ludzie grający w tą grę
![]() A forum to nie gra, niekoniecznie muszę grać żeby tu zaglądać. Piszę właśnie prace na temat uzależnień od gier on-line ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Ludzie, ludzie, ludzie..
Wszystko jest dla ludzi! Wszystko da się połączyć: nauka, dziewczyna, gra i inne ![]()