|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Czy w niedziele też będzie wiało? Bo wczoraj w dzień i w nocy to było gówno, a nie Emma.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Na chodnikach i ulicach tyko parę malutkich gałęzi z drzew xd i gdzie ta Emma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Emma puściła się z wiatrem.
LOL. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() To teraz powiedzmy wszyscy razem:
"Sorry Emma Watson ale wypad z mojej dzielni bo nie potrzebujemy tutaj bialasuw ;"
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() W Chorzowie koło mojej klatki schodowej wiatr przewrócił drzewo, to spadło na małego Fiata Cinquecento i linie, na szczęście, niskiego napięcia. Linie pociągnęły za sobą słup i ten spadł na srebrną Beemke. Nieopodal dalej inne drzewo zostało zdmuchnięte bezpośrednio na Daewoo Matiz. Zdjęcia:
![]() ![]() ![]() Daewoo nie zdążyłem uchwycić bo w stosunkowo szybkim czasie został zabrany. Ok. 13:00 zerwał się bardzo silny podmuch, który trwał niewiele ponad minutę. Wyżej widzicie skutki...
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 02-03-2008 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() U nas nic nie wiało, w nocy też prawie nic , tylko jakieś lekkie podmuchy wiatru od czasu do czasu.
Ps Świętokrzyskie.
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Narazie w Białymstoku była wielka chmura sniegowo-deszczowo-gradowa z wiatrem na oko 80km/s. Kierowala sie w kierunku poludniowym. Całe zdarzenie trwało 5 min =P
erm pogoda zmienia sie z minuty na minute. Przed chwila bylo pogodnie nawet sloneczko wyjzalo a teraz jest sniezyca.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 02-03-2008 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() A tam zwalacie na wiatr, jakieś dzieciaki się bawiły i teraz zwalacie na wiatr... co on wam do chuja zrobił?! Przecież na 1 rzut oka widać, że te słupki to pchnięte przez jakiegoś bachora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() U nas w Płocku ciągle gówno nie huragan, czasem zawieje, ale nawet krzaczka nie przewróci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() U mnie na osiedlu przełamało metrowe drzewko _/
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko niech nie robi tego pod wiatr bo skutki moga byc jak z sikaniem xd
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Stan: Niegrający
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() U mnie chuja wiało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A mi drzewo w ogrodzie rozjebało :/ Teraz będę miał masę pracy z piłą żeby to uprzątnąć, bo drzewo pokaźne było.
|
![]() |
![]() |