![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh...nawet nie zauważył że te Pokemony to nie gra... Przykre :<
"Gladiatus ma już dużo ludzi i blablabla" - a wiesz że większość kont to starocie, na których nikt nie gra. My, którzy piszemy że nam się nie podoba, raczej nie będziemy grać, więc ostatnie zdanie nie miało sensu. Dobra, nic już nie mówię, bo dla Ciebie i tak nie będę miał racji.... A niestety... Twoje zdanie... Mam... W... Domyśl się ![]() _____________________ *- chyba że masz rację, wtedy mogę to potwierdzić, lub ewentualnie ocenić, czy na prawdę masz rację czy nie. @2xdown: Prosty test psychologiczny mojego kolegi...;> A i może być zerowiec. Tylko z dużej litery poproszę! A jeszcze jedno...Powiedziałem o Twoim zdaniu, a nie o Tobie, przykro mi nie zniżam się do tego poziomu. @3xdown: Byle bym nie musiał czekać 3 godziny, aby wykonać kolejnego klika... Tak to spoko ![]() Przy okazji: "No, have fun", a nie czasem "So, have fun" ? ![]() @4xdown: X-zero TYMBARDZIEJ powinno być ;P Po za tym ja gram w Pokemony, tam jest siupel, i som fayne oblaski ;>
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 23:01. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gladiatus - kolejna durna gra polegająca na monotonnym klikaniu w linki, chodzeniu na polowania, do pracy, atakowaniu innych, wykupowaniu premimum i cholerka wie czym jeszcze. Jednym słowem NUDA!
Lepiej grać w WoW'a.
Ostatnio edytowany przez Johnny121 - 18-03-2008 o 20:20. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
btw.zerowczyku ,zerowcu, 0000000000000000000000000000 czy jak ci tam ciebie tez mam w dupie ;]
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up A wiesz że masz racje? tibia i gladiatus to małe "gufno" przy WoW'ie.
Ja powiem tak. Laleczka Voodo, leć grać w gladiatusa. X-Zero, pokemony? ![]() ![]() ![]() A reszta niech w tibie idzie sobie pograć. No, have fun ;D
#45 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do całego "flame'a" - FABRICATI DIEM, PVNC. @Czubix Za ostatni post, +1. Masz rację, WoW >>> Tibia, Gladiatus, etc. A w Tibię NIE gram, X-Zero też, więc nie widzę powodu narzucania nam dotykania tej gry. |
|||
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() łoł mam sie bać ?
zerowczyk juz płaczk gaiming i kolegow wołasz ![]() ![]() czlowieku co ty pierdolsiz masz 14 lat a mi bedzie gadac o podstawowce ? przeciez sam dopiero ją ukończyles -.- prosze ... nie skacz ![]() <beczy placze ryczy tak ze kurwa szok> ![]() sorry ![]() nie gadam z wami jestescie fuj ![]()
#47 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mówiłeś o sobie? Skoroś taki mądry, to mogę ci podać mój adres na PW, wpadnij do mnie, to się dogadamy. Ale zapomniałem, ty mówiłeś, że tylko do sąsiadów, bo dalej mama cię nie puszcza ;x Skoro gladius jest taką super grą, to graj w to jeszcze z pół roku, a potem pokaż nam screena ze swoim wypas levelem, to padnę ci do nóżek. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 19-03-2008 o 12:18. |
|||
![]() |
![]() |
#48 | |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() I radzę Ci chłopcze, skończ już, bo tylko się kompromitujesz.
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Tak mam 14 lat i co ci do tego? Poziom intelektualny który prezentujesz jest dla mnie godny pożałowania... Nie mam nic do osób, nawet z podstawówki jeśli zachowują się normalnie (nie jak trolle/dzieci neo/lamusy itp.). Z tobą niestety dogadać się w stanie nie jestem.
Żeby nie było offtopu : Gladiatus jest w miarę dobrą grą na jakiś czas, później się nudzi.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Proponuję skończyć temat i zignorować gościa.
I tak WoW miażdży wszystko na całej linii ;d
![]() |
#51 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry że tak offtopicznie (czyt. nie kłótliwie), ale:
Cytuj:
I nie wołam kolegów... .Matrika. ledwo znam. W sumie to raz z nim w grze gadałem, a tak to nigdy tak "na żywo" (czyt. po za forum) CzubiXa tymbardziej ;o Cytuj:
![]() @down: <Podnieta>? @2xdown: Nie Ty, tylko Zerowczyk (czyt. ja)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 19-03-2008 o 16:53. |
||
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum