Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-03-2008, 21:13   #41
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Cipsoft zatrudnił nowych Gmuf, może tibia.pl weźmie przykład i pojawią się nowi modkowie na forum?;|
Lynx jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2008, 21:56   #42
Yoh92
Użytkownik Forum

Yoh92's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Yoh92 ma numer GG 10977528
Domyślny

Co z was za NooB'y! Prucz "Złotej Rybki" .

Autor napisał do Atimci, aby odblokowała mu Konto, ponieważ jest zbanowane. Powód Bana został podany, ale autorowi to nie pasuje. Skoro to film, to dlaczego nie umieściłeś na YouTube.pl?
W czym tkwi problem? Na YouTube.pl, nie można umieszczać KeyLoggerów?

Zrozumcie, że nie każdemu chce się ściągać Film, a następnie go skanować. Lepiej umieścić, takowy na YouTube gdzie nikt nie będzie miał obawy, że to KeyLogger.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx
Cipsoft zatrudnił nowych Gmuf, może tibia.pl weźmie przykład i pojawią się nowi modkowie na forum?;|
Właśnie pokazałeś mi że jesteś Spamerem. Może tego nie wiesz, ale już zaczął się "Nabór do Support Team".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress
Jebac Moderatorow!!
Nie będe używał wulgaryzmów, ponieważ nie jest to kulturalne zachowanie. Powiem jednak tyle, iż jesteś mało inteligentnym Użytkownikiem, tego Forum.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten co wie
To może jeszcze ja coś od siebie dodam....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Ile by nie czekał, napisanie tematu o swoim banie, kierując się do moderatora zawsze będzie gorszym wyjściem niż napisanie PW.
Ale wtedy nie mielibyśmy o czym biadolić!

Moderatora na stos!
(tłum powtarza):
NA STOS!
Ukrzyżować go, w imię Boże!
(tłum powtarza):
UKRZYŻOWAĆ!
Powinieneś zmienić Nick na - "Ten co gówno wie". Jesteś lekko niedorozwinięty? Ryba dobrze mówi, ale najwyraźniej twój mózg nie jest przystosowany do takiego wysiłku, aby zrozumieć nasze Posty.

Pozatym, zdaje mi się że lepiej będzie ukrzyżować takich NooB'ów jak ty, a nie Moderatorów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cery
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH RAPIDSHARE UKRYWA? ROXISZ _/

KOGO WY BIERZECIE DO TEJ EKIPY ?!
Biorą do niej ludzi, którzy mają choć trochę Inteligencji. Przykro mi, ale tacy jak ty, raczej nie zostaliby przyjęci z wiadomych powodów

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phosfifter
Rapid nie ukrywa rozszerzeń, jeżeli dostałem bana za rapida to połowa forum też ma dostac ='(? Śmiechu warte... z mojego punktu widzenia zostałem ukarany za:

1. wiedze o botach,
2. niefajny nick,
3. napisanie posta,
4. rapidshare

Atimcia nie odpisuje mi od paru dni mimo tego widziałem ją/jego online. Jeszcze raz proszę o zniesianie bana.

Pozdrawiam
Michalusik
A moim skromnym zdaniem, dostałeś Bana za:

1. Raczej za nieznajomość Regulaminu. Pozatym, mogłeś dać filmik na YouTube, tak jak napisałem wyżej.
2. "A co ma piernik do wiatraka?" Nic! Tak samo - Nick, niema nic wspólnego z Banem który dostałeś.
3. Wiesz.. Za napisanie Posta z Linkiem na RapidShare, skąd ściągniemy Filmik, raczej nie dostaje się Bana.. Ale! Za napisanie Posta, gdzie masz nie zeskanowny plik (Screen ze skanem!), raczej dostać możesz Bana. Moderatorzy nie będą skanowali każdego, wklejonego na Forum pliku. Naucz się, że Filmiki najlepiej wklejać na YouTube.
4. Tak jak wcześniej - "Co ma piernik do wiatraka?"

A co do tego, że Atimcia ci nie odpisuje - Wyjechała! - Tak jak powiedział Ryba. Zapewne po powrocie, odpisze na twoją Wiadomość.

Cytuj:
Zasady mogą być zmieniane bez podawania powodu i wcześniejszego ostrzeżenia. Dlatego staraj się być na bieżąco z regulaminem.
To jest najważniejsza "Zasada"! A zwłaszcza, podkreślone zdanie.

Nick: [char]Legenda Tibi[/char]
Świat: Astera

Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster]
Best Team: [monster]Dragon[/monster]

Ukryty tekst:

Ostatnio edytowany przez Yoh92 - 08-03-2008 o 21:57.
Yoh92 jest offline  
stary 08-03-2008, 22:00   #43
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Yoh92, przestań, stawiać, przecinki, bo, nie, umiesz.

Poza, tym, wielkie, Litery, w, Twoich, Postach, pojawiają, się, Losowo.
stary 08-03-2008, 22:01   #44
Vlad Dracula
Użytkownik Forum

Vlad Dracula's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1

Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
Vlad Dracula ma numer GG 1970836
Domyślny

Tak to jest jak się zatrudnia moderatorów po koleżeńsku, bo z tego co pamiętam to Atimcia miała moda już nie powiem za co.
Vlad Dracula jest offline  
stary 08-03-2008, 22:01   #45
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

@Yoh92
po 1)Wiesz co to jest support ?? A wiesz co to moderator??
Jak nie to sie dowiedz a potem wytykaj innym ich niewiedze,
po 2) jak według Ciebie umieścić film .rec na youtube?? i dlaczego wszystkie osoby które dają na to podforum filmy .rec nie dostają banów
Lynx jest offline  
stary 08-03-2008, 23:15   #46
Emekah
Spalony innym słońcem

Emekah's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2008

Stan: Usunięty
Świat: Inferna
Emekah ma numer GG 854170
Domyślny

@Yoh92
Może i wybierają ludzi 'inteligentnych', ale Ciebie na pewno nie wybiorą za lizanie dupy, więc sobie daruj.

Btw od kiedy da się wrzucić 'rec' na youtube?
Emekah jest offline  
stary 09-03-2008, 00:08   #47
Lotress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

HAHAHAHA Yoh dzieki tobie poprawil mi sie humor [;
Lotress jest offline  
stary 09-03-2008, 00:44   #48
Cery
Zbanowany

Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Szczecin

Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Cery Cery ma numer GG nie mam gg Adres Jabbera do Cery Send a message via Skype™ to Cery
Domyślny

Yoh92 nie poczuwaj sie...

Inteligencja rocznika 92 _/ < nie wszyscy >
Cery jest offline  
stary 09-03-2008, 02:39   #49
Klawiatura
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Elder Druid
Klawiatura ma numer GG 6300646
Domyślny

Ryba _/

A kto tak gadał ,,mało gm'ów, potrzeba ich w tibii znacznie więcej". To tak samo tyczy się forum, jeśli ktoś podejmuje pracę moderatora forum powinien raczej mieć czas i wiedzieć, że jeżeli daje bana staremu użytkownikowi forum, to ten człowiek będzie chciał to wyjaśnić. Równie dobrze Atimci mogłaby dać bana po swoim wyjeździe(na dumnie raczej by jej nie poszło). Jak niby teraz ta sprawa ma zostać wyjaśniona? Może należy wprowadzić system płatnych kont na forum i wtedy Ci użytkownicy będą odpowiednio traktowani?

@Down
Więcej takich podsumowań bo czasami mnie ros*******as(w dobrym tego słowa znaczeniu) xDDD.

Ostatnio edytowany przez Klawiatura - 09-03-2008 o 02:53.
Klawiatura jest offline  
stary 09-03-2008, 02:45   #50
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Domyślny

@Yoh92
a ty kurwa baranie mi powiedz w jaki sposob moge miec keyloger aw rec?
no chyba ze zbinduje i co z tego skoro taki keyloger odpalony przez tibia.cam nie spowoduje ZADNYCH szkod na moim kompie?
ale coz widac ze jestes taboretem

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 09-03-2008 o 02:47.
Draggy_Slayer jest offline  
stary 09-03-2008, 04:56   #51
Ulverin
Użytkownik Forum

Ulverin's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007

Domyślny

yoh92
po pierwsze tak jak juz kolega wyzej wspomnial trudno o keyloga w .rec, po zbindowaniu i tak by bylo exe ktore bylo by widoczne w linku do rapida.
i co ty sie tak do tego youtube uparles... na youtube z reguly slaba jakosc nawet bardzo slaba, pozatym watpie zeby kazdemu sie chcialo przerabiac filmiki na . w m v
Ulverin jest offline  
stary 09-03-2008, 08:07   #52
Granteon
Użytkownik Forum

Granteon's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

@Yoh92

To wg, Ciebie, Miszczu, mamy Specjalnie, przerabiać Każdy, Filmik *.Rec na WMV, żeby, Wstawić, Go na, Youtube? Dobrze, przepraszamy, Następnym, Razem Tak zrobimy.

Notka!
Granteon jest offline  
stary 09-03-2008, 11:03   #53
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

@Yoh92
Chyba nie zrozumiałeś mojego posta. Miał ukrytą treść o zabarwieniu humorystyczno - satyrycznym, ale wymagał również posiadania co najmniej(!) odczuwalnych ilości inteligencji, więc możemy ci to wybaczyć!
Glacial jest offline  
stary 09-03-2008, 11:28   #54
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klawiatura Pokaż post
Ryba _/

A kto tak gadał ,,mało gm'ów, potrzeba ich w tibii znacznie więcej". To tak samo tyczy się forum, jeśli ktoś podejmuje pracę moderatora forum powinien raczej mieć czas i wiedzieć, że jeżeli daje bana staremu użytkownikowi forum, to ten człowiek będzie chciał to wyjaśnić. Równie dobrze Atimci mogłaby dać bana po swoim wyjeździe(na dumnie raczej by jej nie poszło). Jak niby teraz ta sprawa ma zostać wyjaśniona? Może należy wprowadzić system płatnych kont na forum i wtedy Ci użytkownicy będą odpowiednio traktowani?
Ja nie twierdze, że nie brakuje moderatorów, co nie zmienia faktu, że w tym wypadku większa liczba moderatorów na forum nic by nie zmieniła. Ta, dać bana po swoim wyjeździe, to na nast raz jak zobaczy kolesia walącego co minute post z keylogiem, to poczeka 2 dni aż wróci z jakiegoś wyjazdu bo może jak wróci będzie chcial się odwołać. Po prostu nie mogła przewidzieć takiej sytuacji, a koleś jedynie miał pecha. Sprawa zostanie wyjaśniona jak ona wróci - proste.
Rybzor jest offline  
stary 09-03-2008, 11:52   #55
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Zacznijmy od tego, że sam sobie jesteś winien: zamiast wyraźnie napisać "ubijanie bottera" albo coś w tym stylu, to dajesz po prostu "bot". Szczerze? w 9 przypadkach na 10 też bym wlepił ci bana. Gdyby Ryba mnie tu nie napuścił, ten temat skasowałbym z komentarzem "nieprawidłowa nazwa tematu"....albo po prostu hardem wywalił i się nie oglądał, A ty zaraz byś krzyczał "cenzura, kolesiarstwo" itp.

Druga sprawa: jeżeli chcesz dyskutować z moderatorem, lub o jego pracy to kontaktujesz się z zbanowanego konta z samym zainteresowanym lub odwołać się do wyższej instancji. Zakładając temat na forum masz raczej nikłe szanse, że osoba do której się zwracasz go przeczyta.

Jako, że od jakieś 30 postów praktycznie same powtórki są, zamykam. A autorowi radzę na przyszłość zapoznać się z regulaminem i następnym razem pomyśleć nieco przy zakładaniu tematu.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania