|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie xD.
gdzieś m-ce +homework podobno...
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eluthiel Tinuviel
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 54
|
![]() Ktoś tam pisał, że studenci maja 3 miesiące :> Mogą miec i nawet 4, o ile wszystko zdasz ladnie za pierwszym razem ;D A jak nie zdasz, to sie meczysz i ryjesz przez cale wakacje na poprawki we wrzesniu, modlac sie codziennie, aby tylko warunku nie miec ;]
Wiec 3 miesiace masz, jak sie uczysz :D A i tak wiekszosc studentow w wakacje pracuje, wiec... co to za wakacje ;) Czasy wolnych 2 miesiecy, kiedy sie nci nie robilo, juz dawno minely :(
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nasze szkolnictwo jest ja cipsoft nie maja co do roboty to wymyslaja jakies głupoty tak ot.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Dni wolnych pewnie nie byłoby. W końcu jak zamiast 2 tygodni sierpnia byłyby 2 tygodnie gdzieś w październiku, czy listopadzie. Tylko co z tym czasem robić? Zły pomysł. Tak to wszyscy rozłożą wyjazdy wakacyjne, a po skróceniu wszędzie będzie większy tłok bo i tak jesienią nie ma po co wyjeżdżać (no, chyba że do Egiptu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() bump
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() Ja chcę, żeby było tak jak teraz.
Od ferii mam braki w szkole muzycznej, bo nie chce mi sie ćwiczyć na gitarze/pianine ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Haha, a Ja juz drugi raz mam ponad 5 miesiecy wakacji, za pierwszym razem po liceum, od kwietnia do paźdiernika, bo w pazdzierniku sie studia zaczynaja, a teraz mam wakacje od końca sesji zimowej, bo Jej nie zaliczylem i wyleciałem
![]() ![]() Ale nie ma letko ![]() zamiast narzekac, uczcie sie, bo skonczycie jak ja, a nie jest łatwo ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Heh czytałem to w jakieś gazecie.
Wakacje mają trwaĆ 1 miesiąc. A ten drugi miesiac ma byc porozkladany wciagu roku. Bedzie wiecej wolnego czasu w ciagu roku szkolnego. Moim zdaniem tera bedzie lepiej. ![]() Ostatnio edytowany przez Badon - 22-03-2008 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
Nie no bez jaj. Albo ciebie pojebało albo ich. albo mnie |
![]() |
![]() |