![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Zależy od szkoły/profilu na jaki idziesz. Jedni dają więcej Punktów za Polski i Języki Obce,a inni mogą dawać za matmę czy chemie.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nic za darmo, kochasiu.
Bo ten test śmiesznie prosty jest. Generalnie imo wynik poniżej 40 pkt z poszczególnych części jest śmieszny, chyba że ktoś naprawdę nie ogarnia ścisłych przedmiotów, wtedy może trochę niżej... Z humana wiele umieć nie trzeba.
![]() |
![]() |
#44 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Ja się tam nie przejmuje ...
Od dziś zostały około trzy tygodnie: I - powtórka 3 klasy II - powtórka 2 klasy III - powtórka 1 klasy Egzamin ;D Chciałbym na 80 +(sam egzamin) i dostać się na humana do najlepszej szkoły w mieście ;F Jak się nie dostane to trudno ;D Inżynierów budowlanych, mechaników już nawet w kraju potrzebują ;P Może zdążę pomóc budować stadiony albo autostrady czy inne cudy Mojżesza Tuska ;D ### kurde zapomniałem ;D Duchownych mamy duży niedobór ;D
Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 31-03-2008 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Heh, ja nie muszę pisać mat-przyra, mam fulla i to jest piękne. Teraz cała para pójdzie w humana. Zapamiętam jedną dobrą radę: NIE bądź przesadnie oryginalny na rozprawce, bo stracisz punkty (tak jak ja na próbnym). : )
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 31-03-2008 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Na ostatnim próbnym dostałem pytanie o miednicę kobiety (wymienić poszczególne części i opisać funkcję jednej z nich), więc wolę chociaż to przekartkować, przypomnieć sobie.
Moja taktyka? Biorę podręczniki z chemii i fizyki z trzech lat i robię sobie miesięczny kurs przyspieszonej nauki tego, co przez 3 lata nauczyciele nie wbili mi do głowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Plus seminarium. A wiecie co mówią o seminariach.. ;x
@down Oj.. No wiesz.. Każdy wie.!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 31-03-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Praca z 3 lat odzwierciedla się na teście gimnazjalnym, nigdy nie nadrobisz tego w 2 tygodnie (jeśli potrafisz się tego wszystkiego nauczyć - masz u mnie szacun : o)
Mnie też czeka ten test, ale mam dla Was pocieszenie, kiedyś, jak zrobiłeś chociaż JEDEN błąd ortograficzny na maturze albo właśnie tym nieszczęsnym teście (nie jestem pewien którym) to od razu 0 pkt. i powtórka klasy ! To jest tylko przykład tego jak szybko edukacja Polska spada na dno. pzdr zeus xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() Cytuj:
Chodzi ci o "Sorry, mozesz mi podać mydełko?"?
Spam Ostatnio edytowany przez Piatu - 31-03-2008 o 23:05. Powód: twoj stary |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Da Old school.
![]() |
![]() Można tak to nazwać :x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Myśmy mieli u nas w szkole jakiś arcytrudny ten egzamin ja taki 4uczeń,(no mata 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przejmujcie sie tym gównianym testem. I tak w liceum będzie w chuj trudniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A może raczej "Masz ochotę na Snickersa?" ;>
@Rethfing: ja tam w LO mam mniej nauki niż miałem w gimnazjum. Jak się zacznie przygotowanie do matury to pewnie będzie gorzej, ale na razie nie uczę się w ogóle a średnia o 0,1 gorsza niż w gimnazjum =P Generalnie olewam przedmioty, których nie zdaję na maturze, a za resztę się biorę od drugiej klasy na poważnie.
![]() |
![]() |
#58 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
przy sredniej 4,5 w gim z testu mialem 64pkt,mało ale dostałem sie tam gdzie chciałem Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 01-04-2008 o 14:07. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Da Old school.
![]() |
![]() Chodze do szkoły elektronicznej, prawie to samo :<
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|