Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-04-2008, 20:10   #41
Lukasz07
Guest

Domyślny

dobrze jest że są runy od lvla niech zmienią potiony

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-04-2008, 20:17   #42
Barthollo
Użytkownik forum

Barthollo's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 98
Skille: 28 shie
Poziom mag.: 75
Domyślny

myślisz, że łatwo jest nabić 45lvl, a poźniej 25mlvl, wolno idzie a do tego fundusze na runy idą. Niech zmienią to! A do potionów w sumie nic nie mam jak nastąpią zmiany to pogadamy
Barthollo jest offline  
stary 07-04-2008, 20:44   #43
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

No wreszcie jakaś zmiana, ale wątpię, żeby wprowadzili coś większego

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!
Serious Sam jest offline  
stary 07-04-2008, 20:57   #44
kaarpiik
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: Karoman
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barthollo Pokaż post
myślisz, że łatwo jest nabić 45lvl, a poźniej 25mlvl, wolno idzie a do tego fundusze na runy idą. Niech zmienią to! A do potionów w sumie nic nie mam jak nastąpią zmiany to pogadamy
jeśli masz pacc to łatwo... poza tym ludzie grają po 3 lata w tibie i mają 200lv a Ty postawisz bota i w miesiąc masz 100 knightem... fajnie nie?
kaarpiik jest offline  
stary 07-04-2008, 21:00   #45
NOHAS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Imię: --------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ------
Świat: Galana
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
Domyślny

Tak..Tak dadza knight'owi lepsze poty np od 150 lvla i co?;s BP za 10k? czy wiecej!!! I SKAD KNIGHT MA BRAC NA TO KASE!! Gdyby runy nie byly od lvla to takie 20 lvle bez problemu zabija 200 ek na rundy;s
NOHAS jest offline  
stary 07-04-2008, 21:33   #46
Czimeq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2006

Domyślny

Cipsoft coś robi... robi to, co umie najlepiej, czyli... pier**li grę do reszty
Czimeq jest offline  
stary 07-04-2008, 22:33   #47
Suczy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice

Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barthollo Pokaż post
45 lvl jest latwo nabic nie oszukujmy sie a co do potionow mysle ze obnizenie cen by wystarczylo.
Suczy jest offline  
stary 07-04-2008, 22:34   #48
bartek10
Użytkownik Forum

bartek10's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
Domyślny

Dajcie spokój z tymi potionkami niech zostanie tak jak jest tylko żeby te uhy dobrze leczyły i żeby zrobili coś z lagami i kikami bo nie kupie pacc
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng lot jaki z niego wyleciał to:wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
bartek10 jest offline  
stary 07-04-2008, 22:45   #49
ShadeR
Użytkownik forum

ShadeR's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Legnica

Imię: Jedi Razor
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 1x
Skille: 6x/6x
Poziom mag.: 2
ShadeR ma numer GG 159586 Send a message via Skype™ to ShadeR
Domyślny

No fajnie, więcej kasy za potiony ciekawe po ile? 200gp za 1? 300? no i trzeba kase zbierać, a low lvl napewno nie będą kupywały, a to własnie one są poddane na atak pkerów i jak mają sie bornić? Lepiej se dzisiaj kupić tyle ile sie da
ShadeR jest offline  
stary 07-04-2008, 22:57   #50
Knorek
Użytkownik Forum

Knorek's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Psk

Stan: Zbanowany
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: n/a
Poziom mag.: 5
Domyślny

Do tych co narzekaja na potionki PP
Prawda, że z tymi uhami cipsoft troche przegią pale, ale potiony nie sa zle.. no bo pomyslcie jak teraz latacie knightcikiem na np. barbach to chyba nie będziecie się uhać co minute jak będzie mało HP za to można się wypotionować bo za małe potionki mało kasy idzie. A znowu jak byście jehali na manasach to pszypuszcam ze by było małe waste. Bo zanim by sie wymanasowało i dało tą exane mort albo albo exure to znowu by wam hp spadło i tak w kułko. Moim zdaniem niech te potiony zostawia z spokoju jak jest, a niech uhy zwrócą!!!

_____
knorek
Knorek jest offline  
stary 07-04-2008, 23:18   #51
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

A cała komplikacja ze zmianą leczenia przez botterów którzy jechali nocki po 10mc żeby mieć uhy na następny dzień...
Jeżeli chodzi o update, nie chce już niczego, oni dobrze wiedzą ze nawet jak rozwala to do reszty to i tak polowa społeczeństwa będzie w to grać i kupować te premmy...
Aczkolwiek nie pogardzę jak zwrócą 'poty' po których nie można chodzić, no ale to chyba nie w tym mini-update
Wszystko sie okaże jutro, nie ma co sikać, poczekamy zobaczymy, akurat wrócę z uczelni to skomentuje..
FooFoo

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!
Sir_Piapi jest offline  
stary 07-04-2008, 23:44   #52
Synuss
Użytkownik Forum

Synuss's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamilak Pokaż post
mogliby zbalansowac skilowanie ,na przyklad kina na 70 skill traci z 13h grania , a pall na ten sam z 3h (I TO MNIE BOLI!!!).
mogliby dac jakis czar offensywny dla facc kiny i pałki (dla knighta np exori na 1 kratke - many 3/4 co zwykle exori a bije sie 2 razy mniej od exori - bo dla facc)
Paladyn traci 3h na wbicie 70 dist? Stary jesteś mistrzem jeżeli ty tak potrafisz

@topic
Taki system potionów mi nawet odpowiada. Jestem ciekaw co wymyślili tym razem-oby nic nie zepsuli.
A co do wypowiedzi koloegi, że każda profesja ma swoje własne cechy, które sprawiają że jest potrzebna-w pełni się z tym zgadzam, wkońcu druidzi nie są tylko UH makerami jak to niegdyś było. Na hydry bez druida ani rusz
Synuss jest offline  
stary 07-04-2008, 23:51   #53
Dobry_Chlopaq
Użytkownik Forum

Dobry_Chlopaq's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Koszalin

Profesja: Druid
Świat: Rubera
Poziom: 40+
Skille: */*
Poziom mag.: **
Dobry_Chlopaq ma numer GG 5773842
Domyślny

co do tematu to nie pogniewalbym sie gdyby UHy wrocily
swojego czasu byl to najlepszy srodek leczniczy a do tego druidzi mogli dobrze na tym zarabiac. a teraz co? nic bo jesli chcesz zarobic druidem na runkach to potrzebujesz pacc do robienia Icicle bo mimo iz Avalanche jest dla facc to malo ludzi to skupuje (bynajmniej na ruberze)
fajnie by tez bylo gdyby zmnejszyli przedzial lvl manasow bo ganiac na lvl <50 to smiech na sali manasowac sie zwyklymi ktore daja max 100 many (co jest rarem )

pozyjemy zobaczymy

ps. tam sie przewinela wypowiedz co do "POTow" na ktore mozna teraz stawac - smieszna sprawa heh i jak teraz mozna dobrze pkowac :/
stary 08-04-2008, 00:09   #54
Zhukova
Użytkownik Forum

Zhukova's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Synuss Pokaż post
Paladyn traci 3h na wbicie 70 dist? Stary jesteś mistrzem jeżeli ty tak potrafisz
Z 69 na 70 dist bije sie właśnie ~3h Nie chodziło mu o wbijanie 10-70
stary 08-04-2008, 08:06   #55
kamil123
Guest

Cool

Mi sie to troche podoba , ale z tymi manasami...

stary 08-04-2008, 10:51   #56
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool

Panowie, gorzej z potionami byc juz nie moze. Uwazam ze zmiany wprowadzone do systemu leczenia beda na duzy plus.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline  
stary 08-04-2008, 11:21   #57
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą

Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
Jorg Bruce ma numer GG 1254840
Domyślny

Hehe, Cip-y muszą poudawać, że coś robią i myślą. Pewnie jeszcze bardziej schrzanią tibie.. Kiedyś było trudniej.. Wbicie 50 lvla trwało dłuuugooo, chyba że ktoś był wytrwały. Teraz z ciekawości poszukałem w google poradnika jak scrackować NG, znalazłem po 10 minutach szukania.. A kiedyś NG na prawde było rzadkością.. Widze poradniki 90 lvl w 3 miesiące!! KUP TERAZ! To się po prostu załamuje :\ Myślę, że przy teraźniejszej tibii wbicie 90 lvla z paccem w 3 miechy jest możliwe.. Ogólnie kiedyś było raczej mniej noobów. A nie to co teraz w depo się dzieje "Plax fri itenxz for mi and maj friend" Ogólnie czasy 7.1-7.4 Ro0xor :> ktyhyiksbaj

2 PAC rest in peace[*]
Jorg Bruce jest offline  
stary 08-04-2008, 12:35   #58
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
A chcesz mieć grę, która by się wogóle nie rozwijała ?
wreszcie ktos powiedzial to co ja mowie od dawna... ci co narzekają, zawsze będą narzekać, bo jakby nie bylo update to by narzekali ze wszystko w miejscu stoi
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo
Aevolana jest offline  
stary 08-04-2008, 13:35   #59
3mkos
Guest

Domyślny

Ja tam nie chce psioczyc ale mysle ze jakies ulepszenia sa potrzebne azeby ta gra sie rozwijala wiadomo nie zawsze musza byc to udane ulepszenia ale patrzac z drugiej strony niech probuja moze im cos wkoncu wyjdzie

stary 08-04-2008, 13:57   #60
Seminari.Kaga
Guest

Domyślny Update

Ech - cip sie naprawdę stara nam dogodzić - dodał nowe outfity, expowiska, lodowe wyspy - to że mu coś nie wyszło z UHami i potionami to trudno może teraz to poprawią w końcu po to ten mini update.

Ale rzeczywiście - zjebali sprawę z tym balansem postaci - teraz nie da sie expic knightem. Jestem za przywróceniem UHow.

[CHAR]Seminari Master Kaga[/CHAR]

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania