|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: >>>>TaJeMnIcA<<<<
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ------------------
Świat: Valoria
Poziom: 98
Skille: 28 shie
Poziom mag.: 75
|
![]() myślisz, że łatwo jest nabić 45lvl, a poźniej 25mlvl, wolno idzie a do tego fundusze na runy idą. Niech zmienią to! A do potionów w sumie nic nie mam jak nastąpią zmiany to pogadamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Karoman
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
|
![]() jeśli masz pacc to łatwo... poza tym ludzie grają po 3 lata w tibie i mają 200lv a Ty postawisz bota i w miesiąc masz 100 knightem... fajnie nie?
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak..Tak dadza knight'owi lepsze poty np od 150 lvla i co?;s BP za 10k? czy wiecej!!! I SKAD KNIGHT MA BRAC NA TO KASE!! Gdyby runy nie byly od lvla to takie 20 lvle bez problemu zabija 200 ek na rundy;s
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
|
![]() Cipsoft coś robi... robi to, co umie najlepiej, czyli... pier**li grę do reszty
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 45 lvl jest latwo nabic nie oszukujmy sie a co do potionow mysle ze obnizenie cen by wystarczylo.
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Dajcie spokój z tymi potionkami niech zostanie tak jak jest tylko żeby te uhy dobrze leczyły i żeby zrobili coś z lagami i kikami bo nie kupie pacc
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Legnica
Imię: Jedi Razor
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 1x
Skille: 6x/6x
Poziom mag.: 2
|
![]() No fajnie, więcej kasy za potiony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Psk
Stan: Zbanowany
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: n/a
Poziom mag.: 5
|
![]() Do tych co narzekaja na potionki
![]() Prawda, że z tymi uhami cipsoft troche przegią pale, ale potiony nie sa zle.. no bo pomyslcie jak teraz latacie knightcikiem na np. barbach to chyba nie będziecie się uhać co minute jak będzie mało HP za to można się wypotionować bo za małe potionki mało kasy idzie. A znowu jak byście jehali na manasach to pszypuszcam ze by było małe waste. Bo zanim by sie wymanasowało i dało tą exane mort albo albo exure to znowu by wam hp spadło i tak w kułko. Moim zdaniem niech te potiony zostawia z spokoju jak jest, a niech uhy zwrócą!!! |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() A cała komplikacja ze zmianą leczenia przez botterów którzy jechali nocki po 10mc żeby mieć uhy na następny dzień...
Jeżeli chodzi o update, nie chce już niczego, oni dobrze wiedzą ze nawet jak rozwala to do reszty to i tak polowa społeczeństwa będzie w to grać i kupować te premmy... Aczkolwiek nie pogardzę jak zwrócą 'poty' po których nie można chodzić, no ale to chyba nie w tym mini-update Wszystko sie okaże jutro, nie ma co sikać, poczekamy zobaczymy, akurat wrócę z uczelni to skomentuje.. FooFoo ![]()
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic Taki system potionów mi nawet odpowiada. Jestem ciekaw co wymyślili tym razem-oby nic nie zepsuli. A co do wypowiedzi koloegi, że każda profesja ma swoje własne cechy, które sprawiają że jest potrzebna-w pełni się z tym zgadzam, wkońcu druidzi nie są tylko UH makerami jak to niegdyś było. Na hydry bez druida ani rusz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Koszalin
Imię: Dobry Chlopaq
Profesja: Druid
Gildia: Fierce Immortals
Świat: Rubera
Poziom: 40+
Skille: */*
Poziom mag.: **
![]() |
![]() co do tematu to nie pogniewalbym sie gdyby UHy wrocily
![]() swojego czasu byl to najlepszy srodek leczniczy a do tego druidzi mogli dobrze na tym zarabiac. a teraz co? nic bo jesli chcesz zarobic druidem na runkach to potrzebujesz pacc do robienia Icicle bo mimo iz Avalanche jest dla facc to malo ludzi to skupuje ![]() fajnie by tez bylo gdyby zmnejszyli przedzial lvl manasow bo ganiac na lvl <50 to smiech na sali manasowac sie zwyklymi ktore daja max 100 many (co jest rarem ![]() pozyjemy zobaczymy ![]() ps. tam sie przewinela wypowiedz co do "POTow" na ktore mozna teraz stawac - smieszna sprawa heh i jak teraz mozna dobrze pkowac :/ |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Mi sie to troche podoba , ale z tymi manasami...
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Panowie, gorzej z potionami byc juz nie moze. Uwazam ze zmiany wprowadzone do systemu leczenia beda na duzy plus.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Hehe, Cip-y muszą poudawać, że coś robią i myślą. Pewnie jeszcze bardziej schrzanią tibie.. Kiedyś było trudniej.. Wbicie 50 lvla trwało dłuuugooo, chyba że ktoś był wytrwały. Teraz z ciekawości poszukałem w google poradnika jak scrackować NG, znalazłem po 10 minutach szukania.. A kiedyś NG na prawde było rzadkością.. Widze poradniki 90 lvl w 3 miesiące!! KUP TERAZ! To się po prostu załamuje :\ Myślę, że przy teraźniejszej tibii wbicie 90 lvla z paccem w 3 miechy jest możliwe.. Ogólnie kiedyś było raczej mniej noobów. A nie to co teraz w depo się dzieje "Plax fri itenxz for mi and maj friend" Ogólnie czasy 7.1-7.4 Ro0xor :> ktyhyiksbaj
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() wreszcie ktos powiedzial to co ja mowie od dawna... ci co narzekają, zawsze będą narzekać, bo jakby nie bylo update to by narzekali ze wszystko w miejscu stoi
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Ja tam nie chce psioczyc ale mysle ze jakies ulepszenia sa potrzebne azeby ta gra sie rozwijala wiadomo nie zawsze musza byc to udane ulepszenia ale patrzac z drugiej strony niech probuja moze im cos wkoncu wyjdzie
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Ech - cip sie naprawdę stara nam dogodzić - dodał nowe outfity, expowiska, lodowe wyspy - to że mu coś nie wyszło z UHami i potionami to trudno może teraz to poprawią w końcu po to ten mini update.
Ale rzeczywiście - zjebali sprawę z tym balansem postaci - teraz nie da sie expic knightem. Jestem za przywróceniem UHow. [CHAR]Seminari Master Kaga[/CHAR] |