|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Już śniłem świadomie i uważam, że: | |||
Świadomy Sen daje lepszy efekt niż jakikolwiek narkotyk. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 44.68% |
Narkotyk jest lepszy od Świadomego Snu. |
27 | 11.49% |
Nie brałem, nie mam porównania (możesz nie zaznaczać nic). |
103 | 43.83% |
Głosujących: 235. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Z tego co zauwazylem, to LD najczesciej maja osoby z dziwnymi snami. Zmutowane jeze, biegajace kotlety itp. (co wy jecie, ze takie sny macie. No chyba, ze sie naczytaliscie bajek z Lailonii) Ale co, jesli ktos ma normalne sny?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() up: ja nawet nie wiedzialem ze jest jakas metoda na swiadomy sen poprostu to potrafilem od malego i nieznam okreslenia "normalny sen"
UP UP: tiaaaaa.... -.-' jak mialbys swiadomy sen zmienil bys zdanie. Jestes w swiecie w ktorym mozesz WSZYSTKO robisz rutynowe rzeczy jak w normalnym zyciu czy chcesz sprobowac czegos czego nigdy nie doznasz w realnym swiecie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak na razie pamiętam tylko jeden świadomy sen. I nawet nie wiem, jak doszedłem do tego, że to sen. Ot, gadam sobie z kimś, nagle olśnienie 'to tylko sen'. Gość wyrwał mocnego buta w plecy, po chwili poleciałem gdzieś... nie wiem gdzie, ale wiem, że skręciłem w lewo. Zobaczyłem wodospad, to zacząłem skakać w dół i wzlatywać w górę. Przy trzecim podejściu się obudziłem. I ogółem sen zyskał na ostrości, jak zacząłem go kontrolować. Na początku wszystko było zamglone, w środku widziałem wyraźnie rozmówcę, po chwili stałem na asfaltowej dróżce, był jakiś brązowo-pomarańczowy piasek (skojarzenia z Australią), niebieskie niebo z chmurami, jakieś drzewa. Przy wodospadzie była dolinka, z jednej krawędzi zwisał rozwalony, żelazny most. Woda na dole była płytka. I było gorąco. Ha, dużo szczegółów, będę mógł spokojnie prowadzić dziennik snów. Aha, jeszcze coś. ;p Cytuj:
Ostatnio doklejanie F do wszystkich skrótów stało się modne. lofl.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 14-04-2008 o 17:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja raz mialem tak, ze mi sie snilo ze gram w pilke na jakims stadionie i mialem strzelac karnego, ale poruszylem noga w rl i sie obudzilem :/
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Pytałem się kumpli, i oni problemy mają z samym zapamiętywaniem snów. Ja pamiętam do dziś sen z przed dwóch lat (może dlatego, że był bardzo charakterystyczny) ale każdy z zapamiętanych snów ma wiele szczegółów, podobnie jak u Miszy pamiętam prawie wszystko. Najwspanialszym przeżyciem było to, że kiedyś śnił mi się jakiś muzyk, uczył mnie dość długo pewnej piosenki na gitarze. Po przebudzeniu wstałem i zagrałem. To nie było coś bardzo skomplikowanego, ale udało się. Było to bardzo dziwne ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Najpierw jarają, we śnie łączą się z bogiem rokenrola, później wszystko odtwarzają w RL. ;p
![]() |
![]() |
#51 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() A mi się śniło, że robie siusiu w toalecie. Nie wiem jak to się dalej skończyło bo obudziłem się i było mokro..
Co jak co, ale takie sny nie dają pełnych doznań. Zboczeńcy, nie macie na co liczyć xP
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Poza tym sny nie są tylko po to, żeby wykorzystywać je do ruchania. Jakiś nałogowy erotoman ma swoje myślenie, ale imo o wiele ciekawiej jest robić rzeczy takie jak chociażby latanie. ^^ Wjal
![]() |
![]() |
#53 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
To było do prawiczków ;o Bo skąd niby mają znać to uczucie.?o.O Ciężko wyostrzyć uczucia których się nie zna.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 14-04-2008 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Jeżeli ktoś ma bardzo wyostrzone odczucia to jak najabrdziej może to sobie wyobrazić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Mi sie raz snilo ze gralem w noge i mialem strzelac karnego. Nabiegam na pilke i jeb! Tak zajebalem duzym palcem u nogi w sciane ze sobie nie wyobrazacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie jestem lunatykiem, to chyba pod wplywem emocji ta "klatka" spadla i moglem sie poruszyc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |