|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Nie, poprostu taki jest stereotyp kogoś, kto siedzi w blokowisku. A często patrzy się na ludzi po stereotypach :-P
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Krzyżak
|
![]() Mój ojciec jest żołnierzem i średnio mi się widzi zostawanie nim... Ale co kto lubi. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Grue
Na jakim jesteś stanowisku ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moze poki co zainteresowalbys sie ASG?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Taa,jeszcze się przyzwyczai,że mu kule nic nie robią, i będzie ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Niegłupi pomysł z tym ASG. Profesjonalna "zabawa" w to może dobrze przygotować do wysiłku :-) Mój szwagierek np. co tydzień ma treningi w tym tory przeszkód, walki wręcz no i rozgrywki czy jak to się tam nazywa :-P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @topic : hehe, jak bylem na komisji wojskowej (w lutym), w poczekalni lecial film "propagandowy" - zalety wojska i ogolnie oddzialow specjalnych. Pokazywali tez treningi takich oddzialow - ci ludzie naprawde musza miec niezla kondycje i sprawnosc. Moze warto treningi zaczac od dzisiaj? ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() A to niby czemu?
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
![]() |
![]() No wiesz, pewnie skoro bogaty to cholernie madry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
![]() |
![]() Fakt może się źle wyraziłem.
Przepraszam Grue. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() policjantem? zolnierzem to jeszcze rozumiem ale policja to straszny syf. ludzie cale zycie beda na ciebie patrzec jak na jakiegos... niechcianego, tredowatego .
policja w polsce zawsze byla i bedzie niczym.
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @J.D
Wybaczam xD @up Tej ja do policji nic niemam, a pracować/służyć w AT to zła sprawa nie jest. @Ashlon Mój kuzyn wrócił z Afganu niedawno i wrócił cały i zdrowy (no prawie, psyche mu poryło zlekka), mówił że zle nie jest. Trzeba uważać gdzie sie chodzi i sika xd @ktośtam Z bogatej dzielnicy nie jestem xd przeciętnej raczej ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
![]() |
![]() Generalnie na misjach typu Afganistan, Irak procentowe ryzyko zostania zabitym jest raczej małe (wystarczy zobaczyć ilu żołnierzy wysłaliśmy, a ilu zginęło, myślę że w granicach błędu statystycznego), a wynagrodzenie kusi aby podjąć ryzyko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Sam myslalem o pracy w policji, ale to jednak nie dla mnie, chociaz to ciekawa i pozyteczna praca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiem skąd takie coś bierzesz, ale nie mów tego o wszystkich. Być może tam gdzie mieszkasz jest właśnie tak jak opisałeś, bo tak jest trendi. A w rzeczywistości to szczeniaki, które sikają po nogach jak mundurowi do nich podejdą. Tak było, jest i będzie.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: Jamajka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
chyba go zle zrozumiales ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Tutaj tak na zachętę - wymagania aby dostać się do Francuskiej jednostki antyterrorystycznej - GIGN
Do selekcji mogą zgłosić się ludzie do 32 lat zdolni wykonać 100 pompek, 300 brzuszków, 25 podciągnięć na drążku i szybkich wejść na linę. Na takich kandydatów czekają testy fizyczne: marsz z obciążeniem 8 km na czas, pływanie ze związanymi kończynami, skoki do wody, strzelanie z kbk na 200 m, strzelanie pistoletu na 50 m oraz testy psychiki i odwagi. Po przejściu tych konkurencji odbywa się rozmowa kwalifikacyjna z dowódcą jednostki. Selekcję przejdzie od 5 do 10% kandydatów. Potem jest szkolenie obejmujące strzelanie, operowanie ze śmigłowców Equeril, Dauphin, EC-135 i Eurocopter Puma. Następne są kursy kierowania pojazdów, obsługa uzbrojenia, kursy walki wręcz, saperskie. Zaawansowane szkolenie obejmuje skoki spadochronowe HALO/HAHO, szkolenie z zakresu walki w pomieszczeniach "CQB", szturmowanie samolotów i pojazdów naziemnych (Pociągi i autobusy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę, że ta niechęć do policji jest zrodzona z czasów komunistycznych, w których nie miałem nieprzyjemności żyć.
I też prawda, że dzieciaki (w moim wieku ![]() ![]() ![]() Policja jest potrzebna i każdy głupi (chyba) to wie. Fajnie byłoby służyć w AT.
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To jest tak. Ktos widzi Policjanta, ktory do wiekszej grupki nie podejdzie a jak 1 osobe idzie z piwem na jakiims zadupiu to zazwyczaj to zrobi. W opinii spoleczenstwa powinien zawsze reagowac, nawet jesli jest to dosc ryzykowne.
Natomiast watpie, ze ktos z nas mialby zamiar sie czepiac ekipy 15 nachlanych osob w dwoch, co jest dosc normalne. Aczkolwiek policjant POWINIEN ma taka prace TYLKO i AZ. Z kilkunastoma policjantami sie spotkalem w zyciu i tak mniej wiecej 50% ma jakis swoje wybujale ego i uwazaja, ze jak ktos zrobi cos, nawet malo szkodliwego, to juz kryminalista i degenerat. Oczywiscie nie chcialbym byc policjantem, ale nie dziwie im sie, ze sie boja. Wkoncu po co narazac zdrowie dla blachego powodu... |
![]() |
![]() |