![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() bylo by super jakby mozna bylo zbroje i bronie ulepszac np jakimis kamieniami runicznymi albo czym w tym stylu tak np jest w Baldurs gate Dark alliance 2 na ps2 i jest to supewr rozwiazanie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vexizivo
Profesja: Knight
Gildia: Last Assestment
Świat: Hiberna
Poziom: 51
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja uważam, że Tibia by nie miała już tego klimaciku, a po za tym jak coś to są od tego amulety i ringi. Ostatecznym rozwiązaniem byłoby podwyższenie skutecznosci działania ringów i amuletów, ale to w ostateczności (np. dragon neclance obniżałby obrażenia od ognia o 15% i miałby 225 ładunków, a life ring odnawiałby życie przez 23 min. i o 3 % lepiej niż w tej chwili. Poza tym ludzie dopiero nowy update wlazł, a wy zaczynacie nowości wprowadzać. Nacieszcie się tym co dostaliście !!!
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Przez te właśnie magiczne przedmioty przestałem grać w Diablo prosze nie róbcie mi tego z Tibią !! Ja bym tam wolał żeby z super trudnego questu wypadało by coś co o 1 zwiększa jedną statystyke danego przedmiotu (losowo) i tak by było fajnie
każdy by to trzymal na najlepszy przedmiot |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() SZczeze to diablo moja ulubiona gra bylo a co do run nnie wiem czy pasuje do tibi to
![]() |
![]() |
![]() |