|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
Pokaż wyniki sondy: Co wolicie ? | |||
Axe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
135 | 46.08% |
Club |
62 | 21.16% |
Sword |
96 | 32.76% |
Głosujących: 293. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Ave Swordy \../
zawsze ich używałem, axe jakoś mnie zniechęcało do gry xD cluby podobnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Płock
Imię: Sir Maszrums
Świat: Guardia
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Uzywam swordow lecz czasami mi zal ze nie wybralem axe na poczatku gry. Clubow wogole nie biore pod uwage, dla mnie to strata czasu. Obecnie latam z Sovem i zadko Ave. W axe zaklada sie Sca i nie martwisz sie czy masz 2 ataku na + czy na - . Def w broniach nie ma duzego znaczenia. Co do ceny Sova i Sca na Guardi mozna kupic juz za 300k-350k... Jest to bardzo mala cena. Co do Ave kosztuje 30k-40k... Mozna latac z 2-reczna bronia lecz wtedy moze Ci troche shielding sie opoznic co do skillu w walce bronia. W Clubach zal patrzec. Arcane Staff wyglada jak wand a blessed cos tam jak szczotka do kibla. Jezeli nie zalezy nam na ,, rare " itemach mozna kupic zamiast Sova i Sca, Seekera i Royal axe. Jeden ataku mniej jak i cena o 200k tansza... Co do outow jak to wyzej ludzie sie wypowiadali jest to bezsens xd. Co ma out do broni ? eee ... nic ? Out masz jaki chcesz, bron uzywasz jaka ci sie podoba. A jak wam jest trudno wybrac rodzaj broni to grajcie druidem/sorcem, bo u palka tez jest kiepsko z ass starkami czy enchantkami. xD
Ostatnio edytowany przez PanGabriel - 28-10-2008 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() "u palka tez jest kiepsko z ass starkami czy enchantkami. xD" haha dobry tekst!
jest tez jestem za axami, z tych samych powodow co kolega wyzej. 1 czy 2 atk wiecej robi duza roznice, a kilka def mniej? robi rowniez,ale duzo mniej zauwazalna ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
|
![]() Oczywiście, że axe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() jezeli masz jakie kolwiek poczucie klimatu gry i wyobrazni to chcialbys miec full barbariana cwiczac axe albo full warriora cwiczac sworda. Co do tematu to wole swordy. Def w broni liczyc sie gdy jest ona dwureczna lub nie nosi sie tarczy w broni jednorecznej np na rooku przez chwile xD. Kupywanie sov + shield + ave to glupota
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() ten 1 atk ok.. jest roznica.
Ale wystarczy (hlvle) wlozyc Fireborna i masz +2 skilla sworda co daje rownie duzo ![]() Sword |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() na chwilę obecna biorąc pod uwagę najlepsze dostepne przedmioty to najlepiej wypada club
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 09 2008
Imię: Syfors
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 21
Skille: 14/20
Poziom mag.: 23
|
![]() CLUBY.
![]() @DOWN Czemu twoim zdaniem cluby są lamusowate? Tanie jak barszcz i atak tylko trochę słabsze w ataku i dużo w defie prawie sword. Ostatnio edytowany przez Kazami_Kemo - 04-11-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2008
Lokacja: Lębork
Imię: Destiny Paladyn
Profesja: Paladin
Gildia: Elects of Death
Świat: Silvera
Poziom: 22
Skille: 68/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Super mam akurat kine Wali z AXE!!
Axe The best! ![]() Club Troszke Lamusowate ^^ ![]() Sword moze byc;P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Od roka wale z axe wiec jest dlamie najlepsze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Dla mnie liczy się atak a axe ma go najwięcej.
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Axe ... od zawsze tak było w tibii, nawet przy mojej pierwszej postaci na rooku jakieś 4 - 5 lat temu zacząłem walić z axa (bo chciałem się wyróżniać, z 90% waliło ze sworda, trochę z cluba) i tak zostało do dzisiaj ;p Ten co gada bzdury o rycerzach nadal wierzy pewnie w mity, że w średniowieczu to rycerze tylko z mieczem chodzili. W rzeczywistości o wiele częściej wybierali topory, bo wygodniej im się nimi walczyło. Ktoś gadający "co to za wojownik z siekierą czy młotkiem" jest żałosny i leczy kompleksy, nie podając żadnych sensownych argumentów. Równie dobrze mogę powiedzieć "co to za rycerz bijący ze scyzoryka" i będzie to równie mądre.
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Imię: Leen Thor
Świat: Nerana
|
![]() Zdecydowanie axe. Od zawsze nim biłem jeśli chodzi o knighta, ale jak grałem sorcem przed upem z wandami to wolałem nim cluby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Świat: Celesta
|
![]() Dlae mnie zdecydowanie Axe
![]() Top weapon według mnie: 1. Axe (wiadomo ![]() 2. Club (Zawsze jak bawiłem się na OTS-ach to ich używałem ;s) 3. Sword (nie lubie ich, no i tyle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ni Hu Ya
Świat: Elysia
Poziom: 29
Skille: 65/64
Poziom mag.: 3
|
![]() Cluby po tych upach wyglądają najlepiej... od 100 lvla Obsidian Truncheon i jeszcze ta zbroja co dodaje +2 do cluba ,a do tego club ringi są w cenie 100-200 gp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Krosno
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Rivers
Świat: Xerena
Poziom: 125
|
![]() Nie wiem gdzie to umieścić, więc robię to tutaj.
Otóż mam pytanie... z powodu, że nie grałem dość długo, chciałbym spytać o to, czy na 50lv knighcie mogę używać Avengera, jeżeli tak to czy damage będzie dużo mniejsze?
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
|
![]() Użyjesz na 50 llvu Avengera,z tym,że ubicie np.draga będzie graniczyło z cudem ;P
|
![]() |
![]() |