|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
Ahh pamiętam pamiętam, ale nie slyszałem zeby byłą podstawiona. Skąd taka pewność wasza??
![]() |
|
![]() |
#42 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Bo takie pytania miala.
Dodatkowo: majac 2 kola, gdzie publicznosc jej powiedziala, ze to Legolas, ona sama mowila, ze wie, ze to Legolas, ale woli 0,5miliona niz milion... TVN chcial pokazac, ze w milionerach kazdy moze wygrac, ze mlodzi ludzie tez maja szanse, a nie tylko starsze pokolenie. Ja mysle, ze w rozmowach w toku, bez scenariusza, przy rozmowie z normalnym graczem (nawet uzaleznionym) Pani Ewa Drzyzga nie mialaby dobrych argumentow. To samo ludzie z widowni: "Ale przeciez komputer to zuo". |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu niektórzy ludzie mają słabą psychike, ja podczas gry w Tibie denerwuje się tylko gdzy padam przez kicka, bo wiem, że wtedy nic nie mogę zrobic tylko myśleć jak moja postac w którą włożyłem tyle czasu jest zabijana przez Cyklopy
![]() Jakoś oceny mi sie nie pogorszyły (4 i 5 na koniec roku) chociaż czasem potrafie długo "grać w komputer". No ale cóż, tacy ludzie jak ta baba z widowni wiedzą swoje ![]() Btw jeśli ktoś chce poczytac o "profesjonalistach" polecam CD-Action i temat w AR "Prof.S.Jonalizm" ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Ja bym na miejscu ktoregos chlopa ktory byl na widowni zacytowal dla tej blond starej baby zdanie z filmiku "Piątek": ,,Gra sie na komputerze, a nie w komputer przeciez nie gra sie w skrzypce tylko na skprzypcach, nie gra sie w perkusje tylko na perkusji ja pier**** analfabeci je****." hiehie ale ogolnie myslalem ze bedzie ten program ciekawszy w sensie ze wiecej rozmowy z uczestnikami czyli tymi chlopakami, a mozna bylo obejrzec tylko pytania Drzyzgi jak wychowac dziecko ktore jest uzaleznione i oburzenie tych pieknych, wyrozumialych i bardzo inteligentnych starszych pan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Wy sie smiejecie, a ja naprawde znam osoby, ktore cala mlodosc spedzaja przed komputerem na graniu w gierki i ogladaniu anime. Naprawde wspolczuje osobom, ktore majac juz te 16+ lat wola spedzac caly swoj wolny czas przed komputerem niz zajac sie sportem/praca/imprezami/poznawaniem nowych ludzi/nauka i tysiacem innych, bardziej kreatywnych i ciekawszych zajec.
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() przypomniałem sobie ciekawy filmik powiązany z tematem
http://youtube.com/watch?v=cXbxMfrCA8k
![]() |
![]() |
#49 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() To jest niemieckie dziecko, ktore gra w CS'a a nie tibie. Jakies glupie tlumaczenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Mój ukochany argument "Jak lubi gry gdzie się kradnie, to zostanie złodziejem".
Acha, czyli jak 6cioletnie dziecko bawi się skacząc misiem i zbierając serduszka, to jak dorośnie Będzie się przebierał za niedźwiedzia i rozpruwał ludzi?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 31-05-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Gryzie drzewa, a wszystko zaczelo sie od gry w komputer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Uzależnienie od komputera? To chyba tylko jacyś informatycy fanatycy. Osoby w programie nie są uzależnione od komputera, jako sprzętu, ale od Internetu i oferowanych przez niego możliwości. Mam na myśli oczywiście internetowe gry, bo to od nich właśnie uzależnili się ci ludzie. Komputer nie jest tutaj niczemu winien według mnie. A słowa: Uzależniony od komputera można interpretować w bardzo ogólny sposób. Ktoś tam powiedział, że uzależnieni grają w gry, które nie mają końca. I taka prawda. Wiadomo, że gry na singlu wystarczają średnio na kilka godzin. Po przejściu ich możemy odczuwać ochotę zrobienia tego jeszcze raz, bo np. gra ma jeszcze kilka zakończeń. Ok. przechodzimy, jeden, drugi raz, trzeci aż w końcu zawieje nudą i odstawiamy grę na półkę. Z pewnością nie powrócimy do niej następnego dnia ani też za tydzień. Gry typu Tipja to niekończąca się opowieść. Najbardziej zabawne były odpowiedzi ludzi z widowni jak np. tej starszej pani lub pani psycholog. Swoją drogą ciekawe, że nikt nie uzależnił się jeszcze od konsolowego grania, bo przecież to konsole są synonimem elektronicznej rozgrywki. Tak bym to zinterpretował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej obwinić komputer.
Kiedyś była maskara w jakiejś szkole w USA, mordercy byli fanami muzyki Masona (?! nie wiem jak sie pisze), dziennikarze spytali go co by zrobil gdyby ci chlopcy do niego przyszli, on odpowiedział "Wysłuchałbym ich, widocznie nikt inny tego nie zrobił". Szkoda, że nikt nie zauważa ze dzieci na*******ają sie w szkołach bo naoglądały sie Matrixa i Mortal Kombat, przejawia się wtedy cały Prof.S.Jonalizm...
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Jak to nie.? Od kiedy pamiętam:Telewizja to zło i przemoc.
A to, że padło teraz na komputer.. Wiadomo,że telewizja nie będzie źle mówić o telewizji: P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
![]() |
![]() Dla wszystkich starszych ludzi nowe technologie to zuo ... bo za komuny tak nie było i koniec ;s
Edit: Btw to za niedługo będą dzieci rozmów w toku a na 1st miejscu SYLWUSIA! xDD pani ruszz nasza ;D Ostatnio edytowany przez J.D - 31-05-2008 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Cytuj:
Wogóle nie ma to jak sie wtrącać w kogoś życie..
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() A pani psycholog wszystkich na terapie śle, mnie też pewnie posłałaby tam... Prawdopodobnie ma podpisane umowy i pobiera jakiś % od każdej wizyty osoby wysłanej przez nią.
![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() I zajecie sie praca/nauka/sportem/wyjscie na dobra dyskoteke sa naprawde o wiele bardziej pozyteczne, przyjemne i rozwijajace niz spedzanie calego wolnego czasu na graniu w cs'a lub tibie ![]()
![]() |