|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Knight czy sorc? | |||
knight |
![]() ![]() ![]() ![]() |
89 | 55.28% |
sorcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
72 | 44.72% |
Głosujących: 161. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Z tego co zauwazylem w trakcie swojej dwumiesiecznej gry moim ms to raczej na sorka z ms sie cale depo rzuca a knightowi daja przejsc :* ale oczywiscie dzieci wiedza lepiej i mnie skrzycza.. .aaa bede plakac! Co do bota mam dla ciebie scrackowane ng ale wysle ci tylko jesli masz wiekszy level niz 30 bo na gorszych sa slabe itemki. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Odróżnij 10 sorca "z ms" od 150 msa, na którego nawet jeżeli rzuciłoby sie całe dp i tak by go nie złapali - jeżeli gracz byłby normalny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
|
![]() Nabiles juz 150 level swoim ms ze spieprzaja przed toba?
![]() Mow o sytuacji realnej 150 msow jest kilku - kilkunastu na jeden serwer pvp, a kolega ktory zalozyl temat dociagnie najwyzej 50. Stal sobie toine 45 ms przed depo jakis nob mu cos ukradl pierdolnal go sdkiem nob zwial stal sobie pod depo dalej, i po chwili sie na niego rzucila grupka takich 40 - 60 i za chwile juz byl 44. A czego zalozyles ze mowie o 10 ms to nie wiem na 10 lev to nawet promocji nie kupisz chyba ze zrobisz 20 i zdechniesz... nie musze chyba mówic ze taki 45 sorek jest na 2 sd innych 45 magów. A spierdzielaj jak ci strzelaja magic wallami przed wyjscie wtedy predkosc to rzeczywiscie ci duzo daje... albo jak masz lev 60 a gonia cie setne zeby ci wpierdolic to twoja predkosc rzeczywiscie duzo ci pomoze, chyba lepiej w tej sytuacji miec duzo hp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DuDi131 - 01-07-2008 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() KNIGHT:
+Na wysokim levelu (~140+) mozna niezle zarobic na quest service, w szczegolnosci POI +~120+ lvl mozesz huncic demki z team i polowy loota nie pokazywac ![]() ![]() +Gdy juz masz full seta, wtedy praktycznie nie masz na co wydawac kasy, kupujesz w uj mf i lecisz na frosty etc. +na mniej wiecej 80 lvl masz full seta, zalezy na czym hunciles ![]() SORCERER: +na hutnach ek luruje 8 mobków wali z e gran + ms wali z energy wave +solo demki i inne +quest service, lecz jest duzo shoterow, najczesciej sa to paladyni wiecej nie znam, nie gralem ms. gdybym robil nowa postac wybralbym ed, poniewaz czesto jest potrzebny na hunty, i rownierz niezle zarobi na quest service Mam nadzieje, ze pomoglem lub przekonalem :}
<Wieszok tu był o.O> /\ HAKUJOM Ostatnio edytowany przez insanekid - 06-07-2008 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Ripper a Ty jaką voc byś grał?
down: bo tak to kurwa jest, czekam na zmiane neta i we łbie pojawia się 10000 roznych powodów dlaczego nielepiejby wybrać zamiast X voc Y dodam jeszcze ze ze skillowaniem nie byłoby problemu..... Ostatnio edytowany przez hzaq - 08-07-2008 o 02:10. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
/domin3x : Z tego co widać w profilu masz 99 ek, nie podoba Ci sie nim gra? Jakbys mial zamienic go na 99 msa zrobilbys to? /DOWN: Że tak spytam, jaki level wbiłeś tym sorcem? Ostatnio edytowany przez hzaq - 08-07-2008 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
Grałem sorcem na paccu i nigdzie, zupełnie nigdzie mnie nie chcieli brać bo 'pal lepszy' Sorc nie jest monotonny? Bez przerwy huntasz ancient scaraby a później frosty. Graj knightem! Ja nie grałem i teraz żałuje :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Może ktoś po0moze?
|
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
topic@ Wg. mnie tylko Ci co nie umieją grać wybierają Knight'ów i Paladin'ów bo myślą, że szybko dojdą do jakiegoś rozsądnego lvl... brednia... każda profesja jest tak samo dobra, a jak sie umie grać to sorc nie musi być aż taki biedny jak sie wydaje... sorcowi wystarczy blue set, crown helmet, vamp/demonka, Boh no i wandy... do takiego EQ dochodzi sie w 40/50 lvl (licząc od 1). Później to już tylko wydają kase na manasy i runy bo po co na co innego? Choć jednak w moim odczuciu sorc to taki samotnik który poluje sam na różne potwory więc ja wybrałem druida i Ci też go polecam. NA wyższym lvl z PACC po prostu wymiatasz... pełno kolegów z dość wysokimi levelami, dużo kasy (jak sie umie grać) i dość spokojne życie, bo druidzi są lubiani... więc to zależy jaki styl gry wolisz, agresywny czy spokojny, na dystans, czy w zwarciu Pozdrawiam PS Troche by głupio wyglądała tibia z samymi paladinami i knightami...
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Jeszcze jeden motyw.
Dajmy na to że mam (nie pie***ć ze i tak nie wbije) 100 MSa - gdzie i ile k/h bym nim wyciągnął żeby nie był stratny? 100 ek - j/w 150 ms - j/w 150 ek - j/w 200 ms - j/w 200 ek - j/w Zakładając że knight ma skille po 90, full eq, ms tak samo ok 60 mlvl normalne dla msa eq. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2008
Lokacja: ab'dendriel
Imię: Aron wladca cieni
Świat: Harmonia
Poziom: 12
|
![]() Cytuj:
1)sorcerer musi uciekac i atakować co pszy lagu może stać sie niebezpieczne 2)sorc ma strasznie mało capaa knightem możesz pszejąć cały loot 3)niemusisz sie knightem wracać co hwile do miasta 4)sorc musi łazić cały czas z jedzeniem z powodu kończoncej sie many 5)im lepszego masz sorca tym więcej zużywasz many 6)knightem możesz atakować w małych zatłoczonych od potworów mięjscach 7)knightem owszem musisz dużo skilować co niepozbawia gry sensu ![]() 8)sorc po kilku dniach może ci sie strasznie znudzić uwierz mi głowa boli od latających światełek ![]() mam nadzieje że pomogłem ![]() Ostatnio edytowany przez playboy - 17-07-2008 o 09:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||||
Guest
|
![]() @up
Cos sie z toba nie zgadzam. Gram od wczoraj duridem (14lvl) i jakos dobrze mi sie gra. Wiem, ze to niski poziom i potem moze sie okazac, ze druid jest do dupy, ale narazie jest ok ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
no nie wiem, czy pomogles xD |
|||||
![]() |
![]() |
#59 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale te światełka Ci sie moga dosc szybko znudzic, z czarów non-stop expic nie bedziesz mogl bo zabraknie kasy a zbieranie jej na minosach z roda/wanda to niezbyt przyjemna sprawa. |
|||
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Night Catedral
Imię: A co cie to?
Gildia: Srali muchy bedzie wiosna
Świat: Dupa jasna
Poziom: 488
Skille: 99/9999
Poziom mag.: 15
|
![]() Sorc ma ue duzo czarow off i zabieraja malo many exura na wyzszym mlvlu daje mu wiecej hp zabiera 20 many sd od 45 lvl, knight malo czarow raczej wszystkie dla pacc, jest szary i do dupy
|
![]() |
![]() |