|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak twoi rodzice reagują na Tibie? | |||
Moi rodzice nie mają pojęcia co to jest Tibia. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
163 | 20.48% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, ale uważają to za nieszkodliwą rozrywkę |
220 | 27.64% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię, to lekko się denerwują |
298 | 37.44% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię to wpadają w szał |
115 | 14.45% |
Głosujących: 796. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() mój stary looz matka tez najlepiej jest w wakacje bo wtedy gram 14h na dobe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() @up
hehehe ![]() @up2x looz Ja tesz mam spoko rodzinke ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Hehe.
Moi, to jakoś przeżywają, że gram w tibie, chociarz jak tylko wspomne o niej, to wpadają w krwawy szał ![]() Żeby ich przekonać o kupnie PACCa musialem ich torturować przez długie godziny, ale w końcu moje nikłe zdolności perswazji wzięły góre!!! WKRÓTCE PACC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Moj rodzice ogolnie nie zwracaja uwagi na tibie
Ale jak tata dowiedzial sie ze sprzedalem postac za 30 zl to sie zapytal czy moze on zacznie w to pykac i bedzie sprzedawal postacie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() a u mnie to jest tak "wsadz łeb w ten telewizor*" albo "bierz sie za lekcje bo zaraz rozwale to pudło*"
![]() objaśnienia telewizor* - inaczej monitor według starszego pudło* - Komputer według starszej walić* ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() to jest codzienna rozmowa z moja matka
Matka : Synu złaś na obiad Ja: ide ide <Mija kwadrans> Matka : SYYNU MOWILAM CI COS JESLI NATYCHMIAST NIE ZEJDZIESZ WALNE W TEN LEWY GUZIK NA KOMPUTERZE (reset) <drze sie malo gardlo nie wyskoczy> Ja : mamo mamo spoko ja schodze ![]() <mija znowu kwadrans> Matka : NOSZ DO JASNEJ CIASNEJ ZLLAAAAAAAAAAAAAAAAAS <przybiega> jesli zaraz nie wylaczysz tego komputera to cie od niego urwe i walne w lewy guzik (reset) Ja : <schodze bo co mam robic> ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
![]() |
![]() Ojciec- Wyłącz tą bezsensowną grę z beznadziejną grafiką. Jush lepiej zagraj sobie w HL2(Half-Life 2 dla niewtajemniczonych; i tak wieczorkiem pogram
![]() Matka- odnośnie Tibi i innych gier kompowych- odejdź siło nieczysta... Nie cierpi tibi i komputera... uważa że mam za słabe oceny i że cienko się uczę...(4 to zła ocena) nie jestem maszyną do robienia piątek...nie jestem superinteligentny a że bez nauki dostaję takie oceny to mi to pasuje... Brat- ma 5 lat i nic nie czai...(Woli Wh40k ![]() PS: I tak kupią mi PACC'a. ![]() Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, ale jestem zmęczony szkoła i lekcjami(2 wypracowania)...Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() U mnie looz, gram w weekend legalnie, bo pon.-pt. mam zakaz, ale nawet i tak sam nie chce (konsequencje niezbyt przyjemne). A jak jush gram to do oporu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() :/
ja mam tak od poniedziałku do piatku 1. ZAWSZE mam włączoną jakąś pracę w Wordzie, np na Geografię albo Chemię... Gdy słyszę kroki natychmiast zmieniam na tą pracę i udaje że coś piszę "Ty piszesz doktorat z geografii na temat mniejszości narodowych w polsce??? Juz 2 tydzien to piszesz" ;s stworzylem referat o chemii. Ogolnie jak nie zdążę to stary przychodzi, wisi nade mna dopoki nie wylacze kompa ;s ze stara mam luz.... nie.... w sumie nie ;s powiedziala ze jak zobaczy ze gram w tibie od pon do piatku to mi schowa klawiature... lol >.< tak wiec zostaje tylko piatek sobota i niedziela i wtedy siedze od 11 do 20 przed kompem aHUAHUAUH mi EVUL Ostatnio edytowany przez Olorion. - 07-12-2004 o 19:52. Powód: literowki plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() Moi rodzice na widok Tibii szaleją, cały czas mówią . Paweł!! Po co ty grasz w tą głupią gre . Tylko czas na to marnujesz. Ale ja i tak w tibie gram i nigdy nie przestane !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Mój tata zawsze mi mówi:
Łeeeee!!!!!!!!!! a ty znowu tylko ta tibia i tibia pograł byś w coś sensownego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja nie gram w Tibie i mam spokoj. Ale dla moich rodzicow nie jest wazne, czy gram, czy pisze zadanie.. i tak sie dra. A przynosze czworki, piatki.. szostki czasami. Ale zdazaja sie tez gorsze oceny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Moi rodzice uwazaja ze tibia jest nieszkodliwa i nawet pacca mi kupia niedlugo
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdy gram w Tibie moji rodzice się bardzo denerwują :/ i mówią, że to wciąga dlatego ponieważ to czat z dodatkiem gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stra Moldas
Profesja: Sorcerer
Gildia: Octopus
Świat: Lucera
Poziom: 18
Skille: 18/22
Poziom mag.: 25
![]() ![]() |
![]() Moi rodzice nic nie mówią.Mama nie ma pojęcia o kompie a tacie opowiadam to Tibii i nawet go to interesuje.A co niby złego w tej grze?Nawet takiej strasznej przemocy nie ma.Nooo....Chyba że czyiś rodzic zna anglieski.Wtedy jest drobny problem.Bo "tibia" znaczy po angielsku "piszczel"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() A ja nie mam kłopotów z rodzicami
![]() Jak gram to gram i mi nie przeszkadzają ![]() Sęk w tym, że komp w domu jest jeden a stary też maniak ![]() Dlatego muszę korzystać jak ich nie ma ![]() Aa jak już mój starszy widzi tibie to mówi: "Tibia?(censored)Grafika komputerowa schodzi na psy, kiedyś było lepiej!" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() hehe
moi troche sie wkurzaja ze tyle przed kompem siedze,ale nagorsza jest moja siostra ![]() |
![]() |
![]() |