|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co byście wybrali? | |||
Cross |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43.48% |
Ścigacz |
18 | 39.13% |
Inne-w odpowiedzi pisać co |
8 | 17.39% |
Głosujących: 46. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
na 125cc jest prawko od 16 lat ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jeżeli miałbym brać coś na początek to na twoim miejscu wziąłbym se Suzuki RG.
Ostatnio edytowany przez Granteon - 08-07-2008 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Imię: Cyron Elastiel
Gildia: poszukuje gildii !!!
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: +75/+75
![]() |
![]() @up
jaki to ma v-max, jaki start (czy szybko sie rozpędza) bo nawet niezłe a i ile to ma pojemności |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Edit: Jeżeli chodzi Ci o motory, które można rejestrować na motorower i masz dużo kasy, to pomyśl jeszcze nad: - Yamaha TZR 50/80/125 - Aprilia RS 50/80/125 - Honda NSR 80/125 Ostatnio edytowany przez Granteon - 07-07-2008 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twoj Suzi RG (80) ![]() Yamaha TZR Ja nie wiem co ty widzisz w tym kwadratowym RG :| /edit @Up O, widze ze editnales. Nawrociles sie, odpuszczam Ci grzechy.
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 07-07-2008 o 20:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, ja napisałem RG, jeżeli miałby to być motor na początek - nie drogi, nie starsznie szybki itd. Zresztą tutaj cena jest bardzo ważna Suzuki RG kosztuje ok. 2500 zł, a Yamaha TZR ok. 6000 zł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Chlopaki, nie każdy ma nadzianych rodziców, którzy kupią 15 latkowi motorek za 9 kołka :-)
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 07-07-2008 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Kup se rower
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @=eQQ=
no yamaha ładniejsza noto takie same pytanie vmax pojemność itp.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Ciekawostka Czy teraz prawko na motory nie jest od 23 lat?
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @all
motor na karte motorowerową |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No to dla mnie głupotą jest się pytanie jaka pojemność. Na początek bym brał Suzuki RG, a nie jakiś drogi motorek za 6k.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Nie ma motorów na kartę motorowerową chyba. Są na Prawo jazdy Kategorii A1 - od 16 lat do pojemności 125. i już.
A jeśli się mylę,to pytanie z tematu jest bezsensowne ^^ Ścigacz o pojemności nie większej niż 125?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-07-2008 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Co racja to racja, chociaz pewnie i tak rodzice sponsorują. @Walekifa Z tego co wiem, to ma wejsc to niedlugo, w tym roku jeszcze niektorzy moi kumple sie zalapali na zwykla motorowerową, za rok (?) ma być kategoria A1 i ma kosztować tyle co prawko bodajże, teraz za kartę się nie płaciło. Chłopak sie pyta czy Crossa brac? na co? na ulice? zapomnij ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeśli nie Cross i nie Ścigacz to kup sobie Enduro. Yamaha DT 125 zarejestrujesz na 50 (trzeba dać w łape albo... znajomości). Kupujesz do Yamszy oponki szosowe... Gdy chcesz pojeździć na szosie nakładasz oponki szosowe a gdy w lesie itp. to kostke
![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i co z tego, że stare? Człowieku, mi by starczyła ETZ 150, wiem, że innym nie, bo "stara i brzydko wygląda"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uwierz Grant, że mi też. Yamahy nie dawałem, bo po tym co zaobserwowalem ludzie doradzają mu motory za 6koła z 2000roku, więc pewnie splunął by na taką Yamaszke, a prawda jest taka, że motorek jest super.
Mi się np. zajebiście podoba ![]() No i tak jak napisał Xelius, za zarejstrowanie na 125 trzeba też wyłożyć trochę kasy, bo tak poprostu to nikt nie zarejestruje. Po to jest ograniczenie do 50ccm, zeby tego przestrzegano ^^ Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 13:19. |
![]() |
![]() |