|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Wszystko fajnie i dobrze ja tez chce pacca na gwiazdke i prawdopodobnie go dostane
![]() ![]() ![]() Titania ---> Evirex ---> Paladin 11 lvl ---> 9 mlvl Najlepszy potworek na solo ---> Minotaur Archer Ogolnie najlepszy potworek zabity razem z ekipa ---> Dragon Lord |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() Mam jedno pytanie jesli chce zamowic PACC to co musze zrobic ta kase to moi rodzice jak musza wplacic na koncie musza miec czy jak?
Sory weam moze sie to wydawac smieszne ale naprawde niemam pojecia jak to zrobic ![]() Z gory dziekuje za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
W tym zamówieniu masz wszystki dane.. adres, numer konta etc etc ( tak wogóle to tam jest wszystko dobrze wytłumaczone.. więc tlyko przeczytaj.. Następnie musisz poczekać ( uwaga! mi raz pacc szedł 1miech) na pacca! i graj do woli!
O matko.... To już ponad rok? A ja co? A ja, jak przed tym xD Ostatnio edytowany przez $corcerer - 06-12-2004 o 17:13. Powód: Illegal operation detected (PACC za gp plx?) |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Ja mowie mamie tak gdy chce coś
![]() -mamoooooo -tak gwiazdeczko (żeby było realnie mama tak do mnie muwi ![]() ![]() -jak bardzo mnie kochasz ??? ![]() -no bardzo -a jak bardzo -no bardzo bardzo -ale tak bardzo bardzo bardzo ??? -tak -a wiesz że ja gram w taką gre Tibia prawda ?? (moja mama muwi Tipa zamiast Tibia ![]() -no tak synku -a wiesz że jest cos takiego jak PAcc ?? -(urywki)....no i to jest fajnie.......i cool......i że będę szczęśliwy.... itp itd. -aha ale musze się zastanowić to dużo pieniędzy -ale ja nie będę chciał nic na Mikołaja -aha... -to się zgadzasz :*:*......-ale.....-dziękuje dziękuje jesteś super !! -no Ok ![]() -koniec ![]() Dostane batonika i czekolade na mikołaja ale mam PACC całe Boże Narodzenie ![]() ![]() ![]() ![]()