|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Saltazar-Też cisnę na beryli.Dziękuję wszystkim za pisanie w temacie i chętnie poczytam więcej.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() zabiłem noobka na 13 lvlu(znaczy sie to noobek byl na 13 lvlu, nie ja), to po wyjsciu z temple zaczal spamic ze on z ruskiej mafii i mi konto zhackuje i w rl zabije :O:O:O:O:O
Ostatnio edytowany przez Zamne - 30-08-2008 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Gralem z kolegami na Infernie,To byl:14 pall,19 sorc,12 drut,24 knight i ja 16 pall(43) skill.Napadalismy na 20lvl-30lvl kiedy zabilismy 2 osoby,szedl sobie 36
knight.Bylo trudno xD 12 drut padl,14 pall ale i tak combo wynosilo 80hp sorc padl i pozniej najt knight na czerwonym hp uciekl gonilem go ale nie dogonilem heheloot z dedów to byl bp manalfluids 184 gp i guardian shield ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
Lokacja: Thais
Profesja: Knight
|
![]() O przypomniałem sobie jeszcze jedną historie
![]() Siedze przed depo moim druidem (14 lvl, 20 m lvl) i podchodzi do mnie 8 knight i pisze "moge na tobie poskillować". Mówie ok i daje party. Kolo skilluje już z 10 min. I tak z ni tego z ni owego podlatuje 29 RS (sorcerer) i zaczyna mnie lac (rod + vis) padłem dość szybko. No to ja relog (19 palladyn xd) i wybiegam przed dp. Nie ma go, no to go exivuje... Latam za nim ze 5 min. W końcu się znalazł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
|
![]() Mnie kiedys brazole pkowali lecz ucieklem bo to noobki xD nie wiedzieli jak strapowac a bylo ich 5 xD Moim rekordem w pk bylo zabicie 33 ek 15 sorcem z sd na starej tibii najlepsze bylo to ze ten ek mial rs-a i mi spadlo z niego k set cruz dragon slayer i fur bootki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Zaczął Cię atakować czarodziej z addonem czapeczką? A ty miałeś tego FACC palka? Jeśli tak, to wyglądałeś jakoś na więcej niż 2hp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Cytuj:
Ilość ładunków: 3 Klasa przedmiotu: Runy Ciężar: 1.2 oz. Inkantacja: Adori gran mort Wytwarzana przez: Sorcerer. (poziom: 45+) Premium: Nie Mana: 985 Soul Points: 5 Używana przez: dowolnego gracza z poziomem zwykłym: 45+ oraz z poziomem magicznym: 15+ Edit: Chyba, że na starej tibii było inaczej.. Jak tak to sorki ![]() Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 22-08-2008 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Grałem knightem i to nie był ,,czarodziej z addonem czapeczką''.Jak chcecie to fotkę mogę zarzucić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Imię: Equa Gozamasu
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 46
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Poznań
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
|
![]() pewnego dnia na mount sterum shodze lvl niżej zabijam cyclopy a tu nagle podbiega 34 drut powiedział tylko "oi
![]() Znowu expie na mount sterum,po udanym expie wracam do miasta nagle jakiś 135 pall pisze "food pls" dałem mu 3 hamy,nie podniósł więc pokazuje mu >>> (że są na lewo od niego) i przychodzi jego kumepl 145 pall rs (wiedziałem że coś się kroi) więc uciekam,na szczęście byłem przy temple więc zdążyłem uciec,pytam się ich dlaczego mnie huncom a oni że dano mi mandat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Imię: Mystick Sorcer
Gildia: sprawdz na tibia.com ^^
Świat: Secura
|
![]() ja kiedys zalozylem Druida na jakis swiecie pvp (chyba elysia) a ze to byl tylko taki char do PKowania nie szkoda mi bylo kasy xD i kupilem za wszystkie pieniedza jakie mialem health potiony i food
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc tak. Zdarzenie opisywane przeze mnie miejsce miało na świecie zwanym - Morgana.
Wraz z moim towarzyszem zdobywaliśmy, w tempie umiarkowanym, kolejne punkty doświadczenia w kopalniach Kazordoonu. Ja byłem w posiadaniu szesnastopoziomowego paladyna a mój kolega dwudziestopoziomowego maga. Znudzeni troszeczkę ciągłym zabijaniem krasnoludów postanowiliśmy odpocząć na chwilkę krótką. Rozmawialiśmy o rzeczach, które tematyka była zróżnicowana. W pewnej chwili oczy nasze dostrzegły grupę - ubranych w kolor czerni - postaci z białymi czaszkami na głowie i aktywowanymi trybami Player Kilingu. Wystraszeni w całości swych ciał nie mieliśmy drogi ucieczki przed czarną grupą. Jeden z nich wydał z ust swych rozkaz dania złotych monet przez nas. My - nie posiadaliśmy w naszym „bagażu” złota, gdyż zabraliśmy tylko potrzebne rzeczy typu: łopata, lina oraz mikstury życia i many, i rzecz jasna jedzenie. Oznajmiając im, że nie posiadamy sztuk złota - w pełni złości wykonali na nas „sąd” a następnie wyrok w postaci mordu. Kiedy zginęliśmy, nasze postacie pojawiły się w murach świątyni miasta - Thais. Ja straciłem mój brązowy plecak, oraz zbroje i hełm. A mój towarzysz, jak później się dowiedziałem, nie wchodził już na swoją postać. A przecież Tibia to tylko i wyłącznie gra czyż nie? Pozdrawiam. Mystlich.
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() To się działo na Silverze:
Ja (9 i pół lvl, sorc) chodziłem sobie z kolegami (12 kina i 17 drut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
@topic Ja miałem ciekawa przygode... Wyłapałem Energy wave 2x i sie zlozylem pod dp -.-' nawet nie zdazylem zaareagowac ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnego dnia wbijam 35lvl pall i skill 85 po długiej i meczącej zabawie wyskoczyłem se do thias zobaczyć czy coś może jest ciekawego i dozbroić się rs. Nagle widzę płaczących 8 , 9 10lvl. Postanowiłem się dowiedzieć o co chodzi. Mówiły że jakiś rycerz na 20 ogołocił ich. Postanowiłem że się tym zająć , spytałem się o nick i wyruszyłem w pogoni za nim aż do ............ orc fortecy.
Koleś -_-' idiota postanowił se tam poexpić. patrzyłem na niego jak bersekerzy robia z niego miazgę . LOOT cristal sword , c armor ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Jesteś dzieckiem neo , które chce być śmieszne , ale mu to nie wychodzi : <
@topic Wracałem z treningu moim 17 pallkiem , uradowany po wbiciu 70 distance fightingu wyłożyłem się kratke od depo od combo ![]() Padłem na sd i jednego energy beama Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 28-08-2008 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
|
![]() Do pana 7xup
Nie wiesz to nie mów ok? Była tibia gdzie był dragon slayer i mogłeś z sd bić dopiero po patchu nie można było... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() 2 inne:
1(mała): siedzac przed dp dostalem od 135 sorka z energy wave, dostalem po 308 (a mialem 33lvl, tez sorc, bez utamy), na szczescie mialem strange amulet, ten co obrazenia od energii zmniejsza, gdybym go nie mial, padlbym na hita ^^ 2: swiezo po wbiciu 31 lvla chcialem kupic czar na robienie explo (lol), po zabraniu kasy z banku skierowalem sie do rune shopu (przez pomylke :<), a poniewaz niedawno bawilem sie bijac pare dragow mialem na hotach g energy beam. chcac cos wykasowac przypadkiem wcisnalem hot z GEB i trafilem z czaru... 140 palla. akurat w thais byl noob team pkerow, ktory zaczal mnie lac. nie pamietam szczegolow, ale po jakims czasie mnie trapneli, a ja z GEB (nosilem 2 bp manasow, podczas pierwszego zwiewam, podczas drugiego zaczynam oddawac) zabilem 2 naraz XD. zdolalem sie wydostac i po paru minutach padlem, bo ci, ktorych zabilem wrocili z temple :< spadl WoCE, ktory zabral ten 140 pallek i pare innych smieci |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2008
Imię: Voldermord
Gildia: Fiery Angels
Świat: Vinera
Poziom: 51
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No to może i ja coś napisze
![]() Swoim 51 kinem chciałem się przejść na Elfy, do ich fortecy przy Venore, expiłem z 15 min...exp nawet nawet bo byłem tam sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to tera ja.
Po noob warze rzuciło się na mnie jakiś 2 PK. 20+ ed i ~25 ms. (ja 13 lvl) Atakuja mnie po 30 to mysle cos slabo. No to sie wkurzyłem i zacząłem z throwing starsów ich bić. Nawalałem ich z 5 minut po czym padli. Potem znowu wrócili i chcieli mnie uwalic ale znów dedli. Po czym poszedłem się schować a tu 45 rp x2 mnie ubili po 15-20 minutach ucieczki. |
![]() |
![]() |