|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Od Eminema to się odwal, bo to jeden z najlepszych raperów w ogóle, genialne rymy, głębokie utwory, przy niektórych można się cholernie wzruszyć, przy innych wkurzyć, a przy jeszcze innych zataczać ze śmiechu. Geniusz.
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
przekaz to masz w pfk/k44 cala reszta smierci komercja jak liber i doniu, a zapomnialem o OSTR-ym, ktory imo jest aktualnie najlepszym raperem w polsce Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 09-09-2008 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak czytałem Twoja wypowiedź to własnie to chcialem napisać; ) Respect4You
Hail OSTR; ) Co roku płyta i każda na wysokim poziomie. Zaczynajac od bitów na tekstach kończac. No i ten freestyle; )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ok,jak rozwijacie dyskusję w te stronę,to coś ode mnie.
Domeną Kalibra44 był Abradab i myślę,że potwierdzą to wszyscy,którzy przeżyli chodź trochę czasy,kiedy muzyki słuchało się na kasecie na boom boxie,którego miał jeden na dziesięciu (sam zdążyłem jedynie na końcówkę tych czasów..) Magik jest sławny dlatego,że umarł. Gdyby wciąż żył może Kaliber 44 przetrwał tak samo jak Molesta. Wyszedł jakiś trend na to (magik był prawdziwym raperem) żeby dzieci mogły mówić,że znają się na rapie. Nie,nie znacie się. Ja też się nie znam. Ale polecam wam obejrzeć dokument blokersi (cały na youtube jest) może coś z niego wyciągniecie tak przy okazji ;p Eminem- Świetny Raper,ale dla wszystkich.. Jest tak dobry,że dają go nawet do kawałków z nazwami "nigga" ... ; p Ale niestety dla wszystkich.. Ogólnie promowany przez bravo. Jarają się nim tak samo ziomki z biednych osiedli,jak i różowe dziewczynki no sorry.. Polscy raperzy- Są Genialni. Ale nie dla wszystkich. Trzeba zrozumieć tę zajawkę. I to mi się podoba bardziej,niż opcja pana "Slim". Im więcej ludzi będzie mnie uważać za głupiego za Polski rap,tym bardziej będzie mnie jarać to wszystko : P Jest tylko dla wybranych,ja jestem wśród nich i Pozdro dla tych,którzy wiedzą,co dobre! : )
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 09-09-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja nadal się zastanawiam, jaki jest sens słuchania rapu, dla ku*ew w tekście?
Równie dobrze możecie poprosić byle dresa pod klatką coby wam przedstawił swój słownik, obicie gęby gratis. Peja np. ma te teksty żałosne, co kawałek leci jedna nawijka, na 100 sposobów - jak to mu jest źle i niedobrze. To nie jest przesłanie, najwyżej narzekanie dzieciaka. Pfk, k44 to najlepsze stare zespoły, teksty styl itp, perfekt. Ostry to teraz najlepszy polski raper. Fokus też coś tam próbuje - czekam na jego cd'ka alfa&omega... Jest jeszcze ten gural, ale o nim nie mam zbytnio zdania. Niemniej większość dobrych kawałków jest dosyć stara, teraz w większości powstaje marna komercja byle dla kasy... A na zakończenie : jaki jest sens słuchania rapu, dla ku*ew w tekście? jol.
![]() |
#46 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() On Topic: Umm, na prawdę trudno mi powiedzieć... Jedyne, co mi się nasuwa to Nagły Atak Spawacza i Peja. ![]() Ah, może nie rap, ale... http://marchewsien.wrzuta.pl/audio/2..._powiesz_na_to . Ah dwa, i przejawie mój osobisty pogląd - rap nie ma przekazu, przynajmniej większość, w tym 70 % polskiego. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 10-09-2008 o 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() a Fokus? a cale Pokahontaz?
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do pokahontaz - rahim ma fajna piosenke z lilu : ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Widać, że słuchasz hh tylko dla słuchania i bo to jest modne. Jest cala MASA kawałków, gdzie Peja nie narzeka na kurewskie życie itd. Przykład nowa płyta "Szacunek Ludzi Ulicy" : )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Może to z tego powodu, że NIE słucham peji? I jeśli dla ciebie dobry rap=peja, to współczuje.
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 10-09-2008 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() A słuchał ktoś WYP3? Dosyć stare ale wg mnie daje radę. Fokus tez mi się podoba, chociaz te starsze kawałki z kwadrat squadu to typowe gadanie-jaranie, jak np zamotasupłany (mi akurat się podoba no ale dla każdego co innego ;p o Jajonaszu też się mało ogólnie słyszy.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() 2cztery7/Flexxip/solo Mes miażdżą
![]() ![]() ![]() Ostry mi się znudził, Peja mi się znudził co nie zmienia faktu, że kawałku mają przednie i od czasu do czasu ich slucham. Czarnuchy i tak miażdżą wszystko ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Peja jest dobry. Mydelniczek co ty za głupoty gadasz?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Nie jestem maniakiem hh i nie slucham go nalogowo, po prostu lubie Peje i szanuje zwlaszcza ze znam go z widzenia (a co! XD). Twojego wspolczucia nie potrzebuje, wspolczuj sobie :|
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a do mesa - `ja szukam tego hajsu dzis` ; (( a co do dobrego rapu - Te Tris - Naturalnie EP <333333333333! (temat jest na 4um grupy hip-hop jakby co XD, wbijac tam i gadac a nie spamujecie ; P) Ostatnio edytowany przez Emcess - 10-09-2008 o 19:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() przeczytałem tylko poł pierwszej strony tego tematu i mnie dziwi ze chyba nikt jeszcze nie napisal nic o hemp gru jest troche tego, a co do koleszkow ktorzy gadaja oo hh ale debil to mi was zal jest czy ja sie z was smieje ze chodzicie w lato w jakis gumofilcach ubrani calo na czarno wasze lapy wygladaja w ten sposob \,,,/ i jedyne co mowicie to F**K SYSTEM, ME, YOU, ALL!!!!!11"
ja tam rycha peje slucham i mi to odpowiada podoba mi sie to o czym pisze i wogoogole elo noob bye, |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Nie padło HG bo tam wbrew pozorom nie ma tyle przekleństw, no wyjątkiem jest na pewno "Nienawiść": P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
Nie slucham Peji, NASa tymbardziej, jestem w 90% pewien, ze slyszalem wiecej rapu od ciebie, bo slucham glownie amerykanskiego i troche francuskiego, na polskim rowniez sie znam. Najlepszym polskim raperem w tym momencie jest Pih, pewnie nawet nie znacie. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 20-09-2008 o 10:18. |
||
![]() |
![]() |