|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
@topic słitaśny film... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwielbiam ten quest po 10 minutach stworzylem "system" ukladania tych poduch i bym zapewne nie lubil tego questa bo przy akcji znikania tych scian zapomnialem o energy ringu i wylazlem z 50 hp xD
i odpuscie z tymi kłótniami Ostatnio edytowany przez Masonek - 24-10-2008 o 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
![]() |
![]() Cytuj:
... wydaję mi się , że ma więcej do powiedzenia bo jest na tym forum dłużej niż ty .. miej trochę godności i honoru i zamknij japę bo zaraz pan Xr3 nas u kara i będziemy mieć buuuuu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
<ironia off> Cytuj:
~~Albowiem iz gdyz aczkolwiek tys jest jasnie oswiecony.~~ Cytuj:
possssdroooo ;* Ostatnio edytowany przez Askaral - 24-10-2008 o 16:42. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() ktos z wysokim IQ zrobi to bez problemu w 5 - 30 min , zależy od szczęścia.
Ja wzialem kiedys 200k od ekipy 5 osobowej , kazdemu ulozylem ;d
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
mi to zajelo jakies 15 min a i tak sie nawk***ialem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HUEHHAHAUAHAUA pan Xr3 chce zawsze być fajny a na realu najgorsza pipa i nic by mi nie powiedział huehhauaha proszę mnie nie cytować i nic nie mówićja wiem jaki jestem ale ten xr3 to taki zwis ... cholerna kula u nogi niech sp****la i cytuj sobie mnie ile tylko chcesz i pisz co chcesz .. tego kim jesteś to nie zmieni
Pozdrawiam Cię............. Rafał |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() @Panowie up
![]() @Picinhonx Cytuj:
@pol-lop Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
@Topic Ile czasu zajęło by mi układanie tych poduszek, jeśli miał bym 72mlvl? @down Cio? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-10-2008 o 19:37. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
ty chyba tego nie widzisz ,że gdzie byś tylko nie napisał tam się ciągle kłucisz chcesz zawsze żeby było na twoje ale tak nie jest .... na realu bym z tobą zrobił mixer i wszyscy których znam masz szczęście że z poznania nie jesteś błagam cię ZACYTUJ MNIE POCZUJ SIĘ LEPIEJ ZRÓB TO DLA MNIE " Btw nie wychodzi ci z laskami albo coś ... chyba że z twoim małym jest coś nie tak i ci laski nie interesują ;D narka idę na piłę V do kina z laskami ;D a ty sobie tu komentuj ' sory wszystkim wiem że nikogo nie interesuje że idę do kina przepraszam chciałem być fajny" |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nie chciałem odpisywać, jednak zrobię to, mimo iż nie gram już w tą grę.
Po pierwsze jest to Dreamers Challenge a nie Chellenge. Brak podstaw języka angielskiego robi swoje. Po tej wypowiedzi już mogę stwierdzić, że jesteś osobą niewykształconą, Cytuj:
Cytuj:
Po pierwsze na pvp grają więksi (wybaczcie, że tak kolokwialnie) "idioci", "no-liferzy", ludzie którzy nie dadzą Ci grać spokojnie dlatego Furora mi się znudziła. Po drugie nie wiem o co poparłeś swoją teorię, iż Xere trapuję. Znam go dość długo i wiem, że nie trapował nikogo, więc proszę nie snuj tutaj "farmazonów". Kolejny punkt NIKT Z WAS TEGO QUESTA NIE ZROBIŁ BEZ SPOILERA!. O to się założę z każdym. Jesteście geniuszami, oświeconymi umysłami w wyzywaniu się i mówieniu o tym jacy jesteście wielcy i PRO. Tak naprawdę żaden z Was nim nie jest. Nikt w tej grze nie zasługuje na to miano, prócz uczciwych Tutorów, którzy pracują na swój szacunek. Wy jesteście gnidami, które wbiją 100 używając programów, które same Wam ten level wbiją. Nigdy nie pomogliście komuś w potrzebie, macie prawie każdego w dupie, jeśli ktoś się Was o coś zapyta wyśmiejecie go. Sami jednak jak jesteście w potrzebie nie rozumiecie czasami czemu Wam ktoś nie chce pomóc. Nie każdy jest geniuszem matematycznym, który widzi wszystkie zależności między poszczególnymi poduszkami. Proszę o jedno zanim napiszecie o tym jacy jesteście pro zróbcie przynajmniej jeden quest sami. Kolejna sprawa o gustach muzycznych się nie rozmawia, gdyż każdy z nas inaczej odbiera fale dźwiękowe. Ja np. słucham Techno, Dance oraz Metalu; dziwne połączenie jednak realne. Nie rozumiem Waszych porównań metalu do rapu czy też techno. To są zupełnie inne gatunki muzyczne i nie da się ich porównać tak jak gry RPG do strategi. Jeśli ktoś potrafi zapraszam na PW chętnie wysłucham. Akurat również nie zgadzam się ze stereotypem, że każdy Metal lub osoba słuchająca tego gatunku muzycznego "piję krew dziewic", "ubiera się jak satanista", "wyznaję szatana" itp. Przejrzyjcie na oczy i wyróbcie sobie własną opinię na dany temat, a nie przytaczacie opinię innych. Następnie ja akurat nie widzę nic pozytywnego w piciu alkoholu i w obnoszeniu się tym. Jest to rzecz w miarę negatywna, gdyż po piciu właśnie tego trunku powstaje Ci potocznie zwany mięsień piwny. Drażni mnie strasznie, to że ludzie o IQ 0 grają w tą grę, którzy nie potrafią się wysłowić i jedyne co potrafią powiedzieć to jest "A wpierdol chcesz?" i to jeszcze z błędami napiszą tzw. "blokowiskowa młodzież" Cytuj:
Co do tej 5 osobowej ekipy czy w tej bajce były smoki? Pokaż mi idiotę, który zapłaci 40k, żeby mu ułożyć poduszki. Wybaczcie, że pisałem dość achronologicznie, lecz odpisywałem każdej osobie z osobna. Ostatnio edytowany przez Wolf - 24-10-2008 o 19:54. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dziękuje za komplement ale Xr3 widać już coś piszę czekam z niecierpliwością
|
![]() |
![]() |