|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Wy dalej nie rozumiecie?
MY BYLIŚMY NA TSIE (KOMUNIKATOR GŁOSOWY) TAM SIĘ OGÓLNIE ŚMIALIŚMY Z TEGO ,WYZYWALIŚMY TAK JAK MY TO LUBIMY. MAMY GŁUPIE POCZUCIE HUMORU A TO CO BYŁO PISANE NA TIBI TO TYLKO ODDŹWIĘK TSA ! JEŚLI CHODZI O UHP MY POSZLIŚMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZABIĆ MASSACRE, DO TEGO MIAŁEM ZE SOBĄ 300 UHP, POSZŁO MI TYLE BO MNIE SIOKAŁA PANI KTÓRA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE! @Down zabawne Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 26-10-2008 o 17:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() DAWA LOTA BO WJAZD NA CHATE MATKE CI ZABIJE DAWAJ LOOTA KURWA BO FILM KRECE DAWAJ LOOTA DAWAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!111111
2 bp uhp,bp manasow,4 runy mw,203 ek-byles gdzies poza laguna/liberty bay ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() Rozumiem, że może pierwszy raz biła poi, ale nie za bardzo rozumiem, że nie wiedziała, co się dzieje, może ktoś wytłumaczyć?
![]()
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() #p(i)siak
w temacie de cloudów brak kłótni to 3a był "wziąść" się w garść co widać tu w temacie.co nie napisz i tak zobaczę Twą bajeczną ripostę.Mam 1 prośbę ; daruj sobie. #Film p(i)siakowy fart , p(i)siakowe wykonanie czyt. z doupy ; / edit @p(i)siak idź do dupy ; / o ile już tam nie jesteś elo
wiesz jaki jest Twój problem? Ciebie niema ' Ostatnio edytowany przez neSSonka - 26-10-2008 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() wychodzi na to że Psiak bije ludzi o Pixele! chyba lepiej gadać już z brazolami bo polaczki to takie tępe
![]() @nesonka idź do tematu Klouduf Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 26-10-2008 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tym problem, ze to ty jestes zalosny... Zadna krytyka dotyczaca twojego skilla i zachowania, do ciebie nie dociera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Mnie tylko smieszą i denerwują teksty o tym loocie że bije koleguf o Itemy, a właśnie teraz ode mnie z Gildii ludzie czytają Forum i zastanawiają się gdzie wy się wychowaliście ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A ty pewnie z bracmi na K. na salonach :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam bardzo, to ty spamowales do kumpla z gildii tak jak by co najmniej ukradl tego shella. Gdzie ty sie wychowales?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Jedyna rzecz ktora w tibi moze mnie zdenerwowac to 50-120 lvlowiec z non pvp ktory twierdzi , ze zazdroszcze jakiejs smiesznej łatki ktora nie opusci depo tudziez domku jakiegos 200 ek'a napinacza rowniez z non-pvp.Prosze was.
@Topic Przykro mi to mowic ale , psiak chcialbyc fajny tym razem sie nie udalo ,pocwicz . siamano \o7 Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 26-10-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() @Zapodajmanieczki
Jak tam twoje jądra ze stali? Urosły? Stwardniały? @Topic Ludzie, dajcie już spokój... Organizacja idealna nie była, ale przecież liczy się dobra zabawa, czyż nie? Ostatnio edytowany przez Xr3 - 26-10-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dodam 17 latku ktory rzekomo gral w tibie w wieku 6 lat ( Szkoda ze nie w wieku 2 lat jak ledwo co stawales na nogach) , ze wszyscy jada po non - pvp bo graja tam no liferzy newbie nooby i trzesi dupy wiec jak mozesz to idz na okolnir tam gdzie twoje zycie . @down Powiedz mi jedno , czemu mi sie wydaje ze grasz na non pvp? Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 26-10-2008 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() a co jest sensem Twego życia ?
pisanie takich postów jak ten wyżej ?
![]() |
![]() |
#56 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zlota mysl na dzis.
![]() |
#57 | |||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
------------------------------------------------------------------------ @down Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Pogratulować czerpania satysfakcji z gry. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 26-10-2008 o 23:29. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatni post na tym forum na dzis bo nie jestem tutaj zeby zasmiecach czy spamowac .
@up Miales w profilu wiek 17 i mowiles w ktoryms temacie ze mialem 6 lat i logowales sie raz na jakis czas . No liferow- mniej Newbie - mniej H lvlowych noobow - O wiele mniej Trzesi dup - Nie porownywalnie mniej Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 26-10-2008 o 23:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() @Psiakos Zbłaźniłeś się i teraz udajesz, że gadałeś tak ironicznie i, że wszystko dla zartów. Pamiętam czasy(2,3 lata temu) na forum jak musiałem zbluzgac każdego, kto źle coś powiedział na mój temat ; ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Psiak... dobrze że kręcisz filmy, bo mi się podobają.. ale co to za problem szybko zabrać do bp loot? Sądzę że kręcenie filmu w tym nie przeszkadza.. głupi problem moim zdaniem.
|
![]() |
![]() |