|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
my i tak swoje wiemy, dziewczynom i tak tego nie darujemy! o! ![]()
Ostatnio edytowany przez neopostman - 04-11-2008 o 23:28. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() na przyrodzie/biologi ucza, ze faza dojrzewania fizyzycznego oraz psychicznego jest na korzysc dziewczyn. jednakze nie mamy czym sie przejmowac poniewaz po tej fazie to mezczyzni przejmuja palke. to wlasnie plec brzydka (bez obrazy dla kobiet) jest bardziej inteligentniejsza i ogolnie lepiej rozwinieta. zostalo to udowodnione naukowa, wiec nie ma sensu o to sie sprzeczac. oczywiscie nie mozna porownywac Marii Skłodowskiej - Curie do przecietnego kowalskiego. niekazdy ma mozliwosci do rozwoju i ambicje. jednak po wielu obserwacjach zwierzat jak i ludzi to mezczyzna okazal sie lepiej rozwiniety.
Ostatnio edytowany przez S-75 - 05-11-2008 o 09:47. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Jeżeli masz 18lat proponuje znaleść dziewczyne w tym samym wieku lub o ROK starszą , następnie znaleść dziewczyne w wieku 16 lat. Tylko nie rób odwrotnie! Po kilku miesięcznym spotykaniu sam zrozumiesz ![]()
![]() |
#44 |
Fallen Angel
|
![]() Z tą psychiką to jest jakoś śmiesznie tak, że z niewiadomych powodów ludzie dojrzałość psychiczną oceniają na podstawie charakteru, nie biorąc jakoś pod uwagę wpływu sytuacji na zachowanie człowieka.
#45 |
Guest
|
![]() @2x up
No tak, tylko że taka 18 latka uzna, że jej rówieśnik jest niedojrzały nawet jeżeli go nie pozna dobrze, i woli 20+ latka.. |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Pałkę to przejmują na ogół kobiety, a powinno się to odbywać właśnie po zakończeniu dojrzewania :>
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozliwe, ze kobiety w tym wieki podswiadomie poszukuja samca do zaplodnienia jak i opieki nad dziecmi.Zapewne uwazaja, ze to wlasnie starszy osobnik moze zapewnic jej taka opieke. tak samo wyglada to z kobietami w stalym zwiazku. chociaz maja stalego partnera to podswiadomie poszukja nowych, lepszych genetycznie przedstawicieli plci brzydkiej. kobieta to taka istota, ktora przede wszystkim zostala stworzona do rodzenia dzieci, a jej zadanie to wyselekcjonowanie najlepszych. brzmi to okrutnie ale tak zostalismy stworzeni aby sie rozmnazac.
Ostatnio edytowany przez S-75 - 05-11-2008 o 15:32. |
![]() |
![]() |
#48 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Powiedz mi ile masz lat i jakie masz w tym doświadczenie? Bo dla mnie gadasz głupoty.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Tak na prawdę to każdy jest równien każdemu, zależy tylko jak się na to patrzy. No bo na przykład taki przeciętny popapraniec z gimnazjum będzie pił palił konia walił, a dziewczyna w tym samym wieku będzie wierzyła w "boskość" Bravo i na tyle się kończy że wbrew zdrowemu rozsądkowi wiąże się z facetem, który traktuję ją jako (jak wspomniał Lasooch) "tanie ruchadełko". Moim zdaniem chłopacy ukazują swoją niedojarzałość otwarcie (bądz nie), a płeć przeciwna okazuję ją oceniając ludzi na podstawie stereotypów itp. A tak w ogóle to wszyscy są niedojrzali tylko ten mały ułamek ludzi w wieku 12-18 można uznać za dojrzały. "Dlaczego przyjemne kobiety wychodzą za mąż za nudnych mężczyzn? Ponieważ inteligentni mężczyźni nie żenią się nigdy z przyjemnymi kobietami. : William Somerset Maugham" tyle na temat. ;s O i Cytuj:
Ile to ja razy spotkałem "trawłe" małżeństwa, w których ojciec był wiernym pupilkiem swojej żony, gdy ta go potajemnie zdradzała jak jakaś q*wa. ;| (mam rodzica psychologa więc doświadczeń przybywa ;P) Ostatnio edytowany przez janek@ - 05-11-2008 o 16:05. |
||
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 05-11-2008 o 16:01. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() dlaczego swiatem rzadza mezczyzni , tutaj jest odpoweidz
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (procesów które zachodzą w ich głowach myśleniem bym nie nazwał...). For example, idę dzisiaj z sali gimnastycznej po dwóch godzinach wfu, a znajoma z klasy na dzień dobry "Idź bo śmierdzisz potem" fajnie
![]() @down No, też XD "JeStEm JaKa JeStEm, NiE PoDoBa Ci SiE To MaSh PrObLeM =))))"
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 05-11-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() I te wszystkie kopiujące skądś opisy/statusy/podpisy/cokolwiek, których przekaz jest jeden: 'jestem sobą'. Tym bardziej, że niemal żadna z nich nie jest sobą, tylko nieudolną kopią jakiejś pop-gwiazdy ;]
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak czy siak, nie rozumiem dlaczego zmieniacie temat! czuje sie dziwnie, gdy widze takie posty jak na gorze. jakas girlfobia? (oprocz moich of course) Ostatnio edytowany przez S-75 - 05-11-2008 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co by tu napisać, żeby offtopu nie było _-_ Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3 @down Chodziło mi o obie strony, "puszczanie się" to rzeczywiście niezbyt dobry zwrot : P
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 05-11-2008 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
<i moje postanowienie szlag trafił>
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 05-11-2008 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
Według mnie seks bez zobowiązań i chwalenie się tym jest niedojrzałe. Ale sam w sobie - czysta przyjemność.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, nie jestem zwierzęciem, żeby bawić się w seks bez zobowiązań. Zresztą nie wierzę w takie zjawisko, zawsze jakieś emocje za tym stoją.
#60 |
Guest
|
![]() Te puszczanie się w dyskotekach to chyba w sensie, że laska ostro się upije alkoholem, a rano obudzi się i nie będzie w stanie policzyć ilu gości w nią wszedło
|