Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-11-2008, 23:26   #41
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Napisałem dość długą wiadomość, okazało się, że zapomnialem się zalogować, prawdę mówiąc nie chce mi sie tego pisać na nowo wieć odrazu:
Dlaczego dziewczyny w wieku 14-18 (a może i starsze) sądzą, że chlopcy są zacofani o jakies 2-3 lata pod względem psychicznym?
bo są głupie <3?

my i tak swoje wiemy,
dziewczynom i tak tego nie darujemy!
o!

Ostatnio edytowany przez neopostman - 04-11-2008 o 23:28.
neopostman jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-11-2008, 09:37   #42
S-75
Użytkownik Forum

S-75's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2008

Domyślny

na przyrodzie/biologi ucza, ze faza dojrzewania fizyzycznego oraz psychicznego jest na korzysc dziewczyn. jednakze nie mamy czym sie przejmowac poniewaz po tej fazie to mezczyzni przejmuja palke. to wlasnie plec brzydka (bez obrazy dla kobiet) jest bardziej inteligentniejsza i ogolnie lepiej rozwinieta. zostalo to udowodnione naukowa, wiec nie ma sensu o to sie sprzeczac. oczywiscie nie mozna porownywac Marii Skłodowskiej - Curie do przecietnego kowalskiego. niekazdy ma mozliwosci do rozwoju i ambicje. jednak po wielu obserwacjach zwierzat jak i ludzi to mezczyzna okazal sie lepiej rozwiniety.

Ostatnio edytowany przez S-75 - 05-11-2008 o 09:47.
S-75 jest offline  
stary 05-11-2008, 14:29   #43
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Napisałem dość długą wiadomość, okazało się, że zapomnialem się zalogować, prawdę mówiąc nie chce mi sie tego pisać na nowo wieć odrazu:
Dlaczego dziewczyny w wieku 14-18 (a może i starsze) sądzą, że chlopcy są zacofani o jakies 2-3 lata pod względem psychicznym?
Moim skromnym zdaniem to...
Jeżeli masz 18lat proponuje znaleść dziewczyne w tym samym wieku lub o ROK starszą , następnie znaleść dziewczyne w wieku 16 lat. Tylko nie rób odwrotnie! Po kilku miesięcznym spotykaniu sam zrozumiesz
stary 05-11-2008, 14:57   #44
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Z tą psychiką to jest jakoś śmiesznie tak, że z niewiadomych powodów ludzie dojrzałość psychiczną oceniają na podstawie charakteru, nie biorąc jakoś pod uwagę wpływu sytuacji na zachowanie człowieka.

Gangrel jest offline  
stary 05-11-2008, 15:11   #45
Ulrikk
Guest

Domyślny

@2x up
No tak, tylko że taka 18 latka uzna, że jej rówieśnik jest niedojrzały nawet jeżeli go nie pozna dobrze, i woli 20+ latka..

stary 05-11-2008, 15:16   #46
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S-75 Pokaż post
na przyrodzie/biologi ucza, ze faza dojrzewania fizyzycznego oraz psychicznego jest na korzysc dziewczyn. jednakze nie mamy czym sie przejmowac poniewaz po tej fazie to mezczyzni przejmuja palke.
Pałkę to przejmują na ogół kobiety, a powinno się to odbywać właśnie po zakończeniu dojrzewania :>
stary 05-11-2008, 15:30   #47
S-75
Użytkownik Forum

S-75's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@2x up
No tak, tylko że taka 18 latka uzna, że jej rówieśnik jest niedojrzały nawet jeżeli go nie pozna dobrze, i woli 20+ latka..
mozliwe, ze kobiety w tym wieki podswiadomie poszukuja samca do zaplodnienia jak i opieki nad dziecmi.Zapewne uwazaja, ze to wlasnie starszy osobnik moze zapewnic jej taka opieke. tak samo wyglada to z kobietami w stalym zwiazku. chociaz maja stalego partnera to podswiadomie poszukja nowych, lepszych genetycznie przedstawicieli plci brzydkiej. kobieta to taka istota, ktora przede wszystkim zostala stworzona do rodzenia dzieci, a jej zadanie to wyselekcjonowanie najlepszych. brzmi to okrutnie ale tak zostalismy stworzeni aby sie rozmnazac.

Ostatnio edytowany przez S-75 - 05-11-2008 o 15:32.
S-75 jest offline  
stary 05-11-2008, 15:46   #48
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
@2x up
Powiedz mi ile masz lat i jakie masz w tym doświadczenie? Bo dla mnie gadasz głupoty.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline  
stary 05-11-2008, 15:56   #49
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
@2x up
I to jest właśnie oznaka niedojrzałości. ;]

Tak na prawdę to każdy jest równien każdemu, zależy tylko jak się na to patrzy.

No bo na przykład taki przeciętny popapraniec z gimnazjum będzie pił palił konia walił, a dziewczyna w tym samym wieku będzie wierzyła w "boskość" Bravo i na tyle się kończy że wbrew zdrowemu rozsądkowi wiąże się z facetem, który traktuję ją jako (jak wspomniał Lasooch) "tanie ruchadełko". Moim zdaniem chłopacy ukazują swoją niedojarzałość otwarcie (bądz nie), a płeć przeciwna okazuję ją oceniając ludzi na podstawie stereotypów itp. A tak w ogóle to wszyscy są niedojrzali tylko ten mały ułamek ludzi w wieku 12-18 można uznać za dojrzały.

"Dlaczego przyjemne kobiety wychodzą za mąż za nudnych mężczyzn? Ponieważ inteligentni mężczyźni nie żenią się nigdy z przyjemnymi kobietami. :
William Somerset Maugham
"

tyle na temat. ;s

O i
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S75 Pokaż post
mozliwe, ze kobiety w tym wieki podswiadomie poszukuja samca do zaplodnienia jak i opieki nad dziecmi.Zapewne uwazaja, ze to wlasnie starszy osobnik moze zapewnic jej taka opieke. tak samo wyglada to z kobietami w stalym zwiazku. chociaz maja stalego partnera to podswiadomie poszukja nowych, lepszych genetycznie przedstawicieli plci brzydkiej. kobieta to taka istota, ktora przede wszystkim zostala stworzona do rodzenia dzieci, a jej zadanie to wyselekcjonowanie najlepszych. brzmi to okrutnie ale tak zostalismy stworzeni aby sie rozmnazac
NIestety, ale z twoich słów płynie wiele racji...
Ile to ja razy spotkałem "trawłe" małżeństwa, w których ojciec był wiernym pupilkiem swojej żony, gdy ta go potajemnie zdradzała jak jakaś q*wa. ;| (mam rodzica psychologa więc doświadczeń przybywa ;P)

Ostatnio edytowany przez janek@ - 05-11-2008 o 16:05.
janek@ jest offline  
stary 05-11-2008, 16:00   #50
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Powiedz mi ile masz lat i jakie masz w tym doświadczenie? Bo dla mnie gadasz głupoty.
Ta, bo laski z mojej klasy (~14 lat) preferują 17-18 letnich napaleńców (tj. będą je traktować jak maskotki seksualne), którzy zgrywają przed nimi aktorów, a potem są idealni pod każdym względem. A potem jak to skumają to są emo .

Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 05-11-2008 o 16:01.
Alanus Lutinum jest offline  
stary 05-11-2008, 16:15   #51
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

dlaczego swiatem rzadza mezczyzni , tutaj jest odpoweidz

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline  
stary 05-11-2008, 16:16   #52
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (procesów które zachodzą w ich głowach myśleniem bym nie nazwał...). For example, idę dzisiaj z sali gimnastycznej po dwóch godzinach wfu, a znajoma z klasy na dzień dobry "Idź bo śmierdzisz potem" fajnie Ja o jej grubej dupie i krzywych zębach jakoś nie wspominam, chociaż nikt mi tego nie zabrania. Dojrzałość to moim zdaniem przemyślane i odpowiedzialne zachowywanie się, niepoddawanie się impulsom czy chwilowym zmianom nastroju.

@down

No, też XD "JeStEm JaKa JeStEm, NiE PoDoBa Ci SiE To MaSh PrObLeM =))))"

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 05-11-2008 o 16:29.
sphinx123 jest offline  
stary 05-11-2008, 16:25   #53
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (...)
I te wszystkie kopiujące skądś opisy/statusy/podpisy/cokolwiek, których przekaz jest jeden: 'jestem sobą'. Tym bardziej, że niemal żadna z nich nie jest sobą, tylko nieudolną kopią jakiejś pop-gwiazdy ;]
stary 05-11-2008, 16:38   #54
S-75
Użytkownik Forum

S-75's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (procesów które zachodzą w ich głowach myśleniem bym nie nazwał...). For example, idę dzisiaj z sali gimnastycznej po dwóch godzinach wfu, a znajoma z klasy na dzień dobry "Idź bo śmierdzisz potem" fajnie Ja o jej grubej dupie i krzywych zębach jakoś nie wspominam, chociaż nikt mi tego nie zabrania. Dojrzałość to moim zdaniem przemyślane i odpowiedzialne zachowywanie się, niepoddawanie się impulsom czy chwilowym zmianom nastroju.

@down

No, też XD "JeStEm JaKa JeStEm, NiE PoDoBa Ci SiE To MaSh PrObLeM =))))"
no wiesz, warto czasem wziac przysznic lub przynajmniej dyzodorant, bo naprawde... spocony facet to nieprzyjemna sprawa xD (haha).
tak czy siak, nie rozumiem dlaczego zmieniacie temat! czuje sie dziwnie, gdy widze takie posty jak na gorze. jakas girlfobia?
(oprocz moich of course)

Ostatnio edytowany przez S-75 - 05-11-2008 o 16:43.
S-75 jest offline  
stary 05-11-2008, 16:42   #55
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S-75 Pokaż post
no wiesz, warto czasem wziac przysznic lub przynajmniej dyzodorant, bo naprawde... spocony facet to nieprzyjemna sprawa xD (haha)
Miałem zamiar to zrobić, z tym że właśnie WRACAŁEM do szatni z sali. Co, miałem się zabić i trafić to temple? Tam i tak nie ma pryszniców, a może bym jeszcze spodnie stracił xD

Co by tu napisać, żeby offtopu nie było _-_ Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3

@down

Chodziło mi o obie strony, "puszczanie się" to rzeczywiście niezbyt dobry zwrot : P

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 05-11-2008 o 16:46.
sphinx123 jest offline  
stary 05-11-2008, 16:44   #56
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Co by tu napisać, żeby offtopu nie było _-_ Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3
A czy dojrzałą nazwałbyś osobę, która się puszcza z taką panienką?

<i moje postanowienie szlag trafił>

Ostatnio edytowany przez Slythia - 05-11-2008 o 16:45.
Slythia jest offline  
stary 05-11-2008, 18:08   #57
Fred_Flintston
Zbanowany

Fred_Flintston's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2

Świat: Prehistoryczny
Domyślny

Cytuj:
Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3
Seks bez zobowiązań zjawiskiem niedojrzałym? Wyjaśnij to proszę.
Fred_Flintston jest offline  
stary 05-11-2008, 19:50   #58
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@up

Według mnie seks bez zobowiązań i chwalenie się tym jest niedojrzałe. Ale sam w sobie - czysta przyjemność.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline  
stary 05-11-2008, 20:13   #59
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fred_Flintston Pokaż post
Seks bez zobowiązań zjawiskiem niedojrzałym? Wyjaśnij to proszę.
Hmm, nie jestem zwierzęciem, żeby bawić się w seks bez zobowiązań. Zresztą nie wierzę w takie zjawisko, zawsze jakieś emocje za tym stoją.
stary 05-11-2008, 20:20   #60
Ulrikk
Guest

Domyślny

Te puszczanie się w dyskotekach to chyba w sensie, że laska ostro się upije alkoholem, a rano obudzi się i nie będzie w stanie policzyć ilu gości w nią wszedło

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania