|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Thais
![]() ![]() |
![]() A ja wierze
![]() Wierze, ale w organizmy, które sobie dzieś żyją [jednokomórkowe jakieś] w takich przeogromnych kosmitów nie wierze. Wiele Galaktyk, Miliardy Planet, Biliony Gwiazd, dzieś muszą żyć, nie ? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wierze osobiscie w kosmitow. Moim zdaniem by bylo cos nie tak jakby bysmy byli sami w tak ogromnym wszechswiecie. Moze nigdy nie przylecialo do nas na ziemie bo nas nie widza z powodu slabej cywilizacji, a moze dlatego ze jestesmy zbyt prymitiwni dla nich? Nie wiem... ale i tak wierze i czuje ze nie jestesmy sami
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 11-08-2004 o 17:44. |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() A ja wierze w kosmitów, bo niby jak wyjasnić te wszystkie pseudo balony meteorologiczne? Oni są wśród nas. Statki UFO krążą nad ziemią. Kiedyś czytałem, że poza nami istnieją trzy cywilizacje w kosmosie, (Nostradamus chyb coś takiego gadał), jedna nam przyjazna, dwie wrogie. Ja wierze w zielone ludki, możecie mnie wyśmiać, ale wierze
![]() The truth is out there... |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Po 6 piwach w rozne rzeczy jestem w stanie uwierzyc +P
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Pisarowce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Speedy Totter
Profesja: Sorcerer
Gildia: -
Świat: Guardia
Poziom: 10
Skille: x-20
Poziom mag.: 3
|
![]() Małe zielone ludki nie istnieją(tak mi się przynajmniej zdaje!)
A o zaginionych ludziach-mówi się że porwali ich kosmici a pewnie się ktoś naćpał I niechcący się utopił tak już jest xD a odrazu FBI i inne organy mówią że UFO(Skrót od ufo- Ułomne Foki Orbitalne) Ufo nie istnieje !!! ![]() ![]() |
![]() |