Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-12-2008, 23:20   #41
Vhaloir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Usunięty
Domyślny

no, a na jakiej podstawie tak mowisz?
na pvp siedzialem od poczatku 'kariery' do 7.8, astera to moj 1st serv n-pvp i jak widac, za dlugo bez mozliwosci ubijania nie wy3malem, wiec 3ba bylo sobie jakos radzic
a co najlepsze - na pvp nie gralem przez prawie rok, wbijam na testa i na chillu u*******am z kumplem (57ed & 63ms) każdego do tam powiedzmy ~100lvla po czym zaczyna mnie gonić ekipa 7 osób 100+ a ja im s*******am gadając przy tym przez telefon D:

a wysokie mniemanie o sobie, to mozecie miec najwyzej wy, pierdolone dzieci hota, kozakujace na podworku jakie z nich tibijskie gangstery

sprobuj tego, a zobaczymy jak ci pojdzie, kurwo.
Ukryty tekst:

@down
'banalny' jest nasz sposob?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zalosne dzieci pvp

Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 13-12-2008 o 00:29.
Vhaloir jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-12-2008, 00:26   #42
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Ale co bo nie wiem, imponuje ci ujebanie kogos w tak banalny sposob? Moze poprostu poszedles na non-pvp bo gdy na PVP kogos ubiles, pozniej kazdy cie ruchal jak chcial?

@Edit
obejrzalem ssy i powiem ci ze nic zadziwiajacego, na tym pierwszym to z 10 osob stoi, wiec co to za problem zlurowac 3 hydry i walnac 3 mwalle? Ty to uwazasz za wyczyn? Fota z hydra na moscie, zwasowales pewnie tyle co ten typ, tylko ze jemu sie skonczyly manaski, wiec jaki byl cel ubicia? Vampy I asy, no rzeczywiscie podziwiam cie, stoisz stawiasz sciany a typ luruje, brawo ja bym tak nie potrafil. "uau"

Notka

Od zawsze... Na zawsze... Łódzki KS

Ostatnio edytowany przez Galera_Warrior - 13-12-2008 o 00:29.
Galera_Warrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-12-2008, 01:17   #43
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

tak, 10 osób, w tym jakieś 8 chcące mu pomóc x/

idz bij w hotkeya.

Tharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-12-2008, 10:25   #44
piramjida
Użytkownik Forum

piramjida's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2008

Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
Domyślny

Cytuj:
@Edit
obejrzalem ssy i powiem ci ze nic zadziwiajacego, na tym pierwszym to z 10 osob stoi, wiec co to za problem zlurowac 3 hydry i walnac 3 mwalle? Ty to uwazasz za wyczyn? Fota z hydra na moscie, zwasowales pewnie tyle co ten typ, tylko ze jemu sie skonczyly manaski, wiec jaki byl cel ubicia? Vampy I asy, no rzeczywiscie podziwiam cie, stoisz stawiasz sciany a typ luruje, brawo ja bym tak nie potrafil. "uau"
Smieszne.

PVP bylo jak w czasach 7.6, sa jeszcze osoby, ktore pokazuja niezle pvp - uciekaja przed polowa serwa, ala Aracha (czy jakos), Wizav (ubijajacy solo dosyc spore lvle).

Nie chce sie wdawac w taka idiotyczna dyskusje, ale jezeli ktos mysli, ze ubicie kogos na pvp jest trudniejsze niz zrobienie tego na nonie to jest niezlym kretynem, zreszta sama nazwa non-pvp wskazuje na to, ze tam z zalozenia nie mozna bylo ubijac, wiec logiczne, ze bedzie to wymagalo wiecej strategii/myslenia.

--------------------
piramjida jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2008, 17:20   #45
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Napisałem krótką powieść, która przedstawia moją opinię na temat systemu walki pomiędzy graczami. Jednocześnie jest to moje sprawozdanie z tego, czego byłem świadkiem oglądając film zamieszczony w temacie. Poniższy utwór, dedykuję wszystkim graczom ze światów PvP.

Czas włożyć do mithrilowego Jamnika, włosy dzieci żóltego sera, albowiem są one jedynym dowodem na klasyfikację plastikowych rurek do mierzenia cekinowego jeża, będącego w próżni razem z moim osobistym kierunkowskazem od odkurzacza mojego wujka, który poprzez absorpcję dysocjacji elektrolitycznej, zaszedł w ciążę z moim własnym dziadkiem. Nikt nie mógł na to nic poradzić, ponieważ po zabulgotaniu stopy drukarki od grochu, mojej babci z nadgarstka wyrosła karta Simplus (50zł)i, która krzyczała do mnie "Mama tacie osiem". Zdziwiło mnie to bardzo, gdyż po rękach wyrastających z golarki okresowej na suficie nie mogłem wyciągnąć napoju z plastelinowych figurek arabskich płyt głównych do kalkulatorów. Mogło być też tak, że nic nie upadło do poziomu kanapki z serem, która od dwóch dni leżała na pionowym suficie w moim własnym stryjku . Papierosy skręcone z mysich jelit dały mi do zrozumienia, że najlepszym wyjściem z drewnianego czołgu na gąsienicach z daedrycznej wełny, będzie urwanie ze stołu wysiadającego maszynisty. Tak też zrobiłem. Zapytał się mnie "co nie no to łyżka". Zgodnie z przyprawami do zup staro-cerkiewno słowiańskich, wybiegłem na dach od mojej deskorolki, po czym skoczyłem w górę, aby złapać się ucha wcześniej wspomnianego wujka, uprawiającego gorący seks z żaluzją od okna, z którego było widać biegającego w kółko Stefana. Stefan nie znosił sytuacji, w których ideologia jamniko-wodorowego substratu rozpuszczającego gumowe jeże na kółkach, kolidowała z dwoma bateriami do betonowych laleczek "czaki". Stąd to bieganie w kółko. Wszystkiemu przyglądała się nasza sąsiadka, która uciekała przed rozwścieczonym gangiem owczarków niemieckich, które posiadały irokezy po wewnętrznej stronie jąder i miały wygoloną swastykę na kukurydziano-posrebrzanym grzbiecie z przyciemnianego szkła. Nagle, mojego wcześniejszego kota odwiedził chłop pańszczyźniany, którego powitałem basowym pierdnięciem:

-Oby do jamnika ser żółty dostał...
-Trzy skrzydła na lewo powiem tyle, że nie ma.
-Więc, łaskawie wydobrzej trenując rzut skośny.
-Waćpan osiem nóg i osiem serów białych weszło po schodach do piwnicy, będącej na dachu w próżni, dwadzieścia kilometrów pod ziemią.
-Oni są głupsi od kanapki serem z pudełka po zapałkach z suszonych śliwek

Gdy już brakowało drewnianych komunikatorów internetowych na wózkach inwalidzkich dla sparaliżowanych matek, powracających od dzwoniącego jesiotra, który na skutek efektu cieplarnianego, wydzwonił szóstą, to zdałem sobie sprawę, że tak na prawdę wszystko to, co nie miało miejsca w inkubatorze daedryczno-policyjnym, zostało skonfiskowane przez Konkordat Śledziowy. Wszystko miało się skończyć, gdy nagle z nieba wyjechało stado czternastoletnich obojniaków na gąsienicach. No nic - musiałem działać. Wziąłem do ręki klucz od mojej deskorolki, którym rzuciłem w lewitujący tłum owych małolatów. Zanim klucz rozbił się o wklęsłe czoło jednego z medyków, będącego w lustrzanym zbiorniku na zgniłe zegarki po żółtych serach pleśniowych z doliny wiecznego wytrysku. Wtedy usiadłem na plecach masturbującego się sterylizatora strzykawek i puściłem oczko do uśmiechającej się do mnie szafy na teczki po ubekach. Wstałem i otworzyłem ją. Widok... przygnębiający. Mój wujek przed zamurowaniem pani jadzi w suficie, nie napisał życzeń do świętego mikołaja na swoim prąciu... Zamiast tego, prowadził czynną hodowlę zaschniętych kup, które babcia Jadzia ze smakiem wcinała. Po miesiącu spożywania owych odchodów, wyglądała jak NRDowska maszynka do obrzezania owiec. Stwierdziłem, że muszę się wyluzować, więc skoczyłem zatankować kapkę wódy do ślepej kichy. Po wejściu do baru, spojrzałem na barmana, który zamiast rąk, miał dwie, jamnicze głowy. Bez namysłu podbiegłem do barmana i przypieprzyłem mu z gazrurki w lewą "głowo-rękę". Barman zaryczał jak bawół, a ja spokojnie usiadłem przy stoliku. Dosiadł się do mnie gigantyczny, kryształowy penis z napisem "Tu są groszki". Poprosił mnie o zniweczenie planów chłopaka barmana, na którym wcześniej przetestowałem mój nowy cios. W tym celu, wyszliśmy z owym penisem przed bar, zapaliliśmy po fajce i każdy udał się w swoją stronę. Problem w tym, że nadepnąłem na głowę szkaradnego telefonu komórkowego, zgubionego przez jednego z bywalców Pizzerii pod Jamnikiem. Sekundę po tym, szpary pomiędzy płytami chodnikowymi, zaczęły mnie namawiać do przeprowadzenia analizy jąder dziadka mojego sąsiada z góry. Tak o to, dwa konfliktujące się symbole jamników na kółkach i laleczek czaki, zostały pokrojone na kawałki, dzięki niezwykłej mocy serowych paluszków rybnych Dr. Wacława Makintosza. Laboratorium tego nietuzinkowego jelenia, mieściło się po bocznej stronie szuflady od sardynek po wiejsku. Marnie skończył ten człowiek - został przeteleportowany do krainy 90 letnich nimfomanek z rarytasem wyrastającym na złamanym, gotyckim obojczyku, które myją codziennie zęby pastą do butów. Jako, że nic nie może się zmarnować, to pozostałości owej pasty, zużywane są do branzlowania się. Żółty ser, uważa tak samo, lecz jego opinię radzę wlać do butelki i z mieszać z płynem do naczyń. Niemniej jednak, stwierdzono, że przeciętny buldożek marsjański nie potrafi mówić po cerkiewno-atlantycku. Trzeba jakoś temu zaradzić. Sugerował bym, wybiec na ulicę na golasa i tańczyć makarenę. Osobiście podejmę się tego zadania, jeśli ktoś mi udowodni, jakoby już wiele razy wspominane Jamniki na Kółkach, potrafiły kickflipa na Deskorolce. Kiedyś, próbowałem nauczyć takiego jamnika jeździć na desce do prasowania, przywiązując go do niej i zrzucając z dachu. Miałem do dyspozycji 11 jamników - leżą na wjeździe do dziś. Możliwe, że kauczukowe krasnoludki na gąsienicach od czołgu T52, miały możliwość przeprowadzania tajnych operacji na suszonych grzybach, które wcześniej przeszły piechotą tyle, jaką ma pojemność dysk twardy w jednym z moich paznokci u lewej nogi.
Pamiętam tylko, że każdy ze zrzuconych jamników, po upadku rozbiegał się i zaczynał walić przyrodzeniem z mur chiński, używając do tego bezprzewodowej słuchawki od prysznica. Śmiała się nawet z tego gruszka, wstrzykując sobie sproszkowany kineskop, wyjęty z telewizora babci Jędrka, która była głupia i wyglądała jak zaschnięta sperma Dzika-Albinosa. Nagle, w miejscu oczu, wyrosły mi dwie, betonowe torby z żygami, z których leciał kawałek "System of a Down - B.Y.O.B.". Wyrwałem owe torby, wyrzucając je do kabla od metalowych kefirów na niebieskich kółkach z wełny. Założyłem kapur, kopnąłem rozbierającą się Krysię i wróciłem do domu.

Innymi słowy, film jest kunsztem PvP.
Polecam.
Xr3

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 15-12-2008 o 20:27.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2008, 20:25   #46
Wolf
Użytkownik Forum

Wolf's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Super (nawet nie czytałem ).
Wolf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2008, 20:29   #47
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@2up
Ani nie jestes smieszny , fajny , lubiany , ciekawy tudziez madry . Robisz z siebie blazna i wannabe ktory chce podbic forum .

Pocwicz.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 08:05   #48
WonszMilicyjny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2008

Domyślny

Xr3 to ma byc smieszne czy jak? Probujesz zablysnac ? W kazdym temacie robisz burdel. To tyle bye ( nie odp bo nie karmie trola )
@Co do filmu mysle, ze warto bylo zabic kebaba nie zwazywszy na cene =)
WonszMilicyjny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 08:45   #49
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pomocny Murzyn Pokaż post
Zabiles pare 50 lvli (po ich nickach widac ze sa mastach, nicki typu - mac sorcerer of astera) i myslisz ze jestes pro? Przeciez na pvp tez mozesz lurowac etc. nikt ci nie broni, aha zapomnialem ze na pvp moga byc tego jakies konsekwencje...
No ale jakby zabił "mateusz dragon wielki" to było by ooo super omg omg. a to jest gorszy nick niż "mac sorcerer of astera". Twój nick też nie jest pro dzieciaczku.

@edit
A co do Xr3 to macie trochę racji. Może jest takim małym, zakompleksionym egoistą, który próbuje się dowartościować na forum, ale w sumie jest osobą inteligentną

Ostatnio edytowany przez jerrry - 16-12-2008 o 08:56.
jerrry jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania