|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() @up2
Noo bo co on by robil z rodzina ;p
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() niech wbije 1000 level to wezmę od niego autograf, a jak na razie jest zwykłym no-liferem
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() No powiem Ci, zajebisty poprostu urok. Dwa dni temu dostałem hunted na PvP od pewnej gildii, za to, że przyszedłem do Kazordoon /o/
Dwa razy zdążyli mnie uj... ubić. Nie ma to jak być hunted za to, że żyjesz ;-] A kiedy wracam na swoje ukochane Non-pvp, klikam moją wytrenowaną postać... a tu "Witamy w Tibii! Jesteś na 589235723895789 miejscu na liście oczekiwania. Próba ponownego połączenia za 2 lata." Dobra, wbiłem. Idę na różne expowiska dla rycerza, pierwsze co mi przychodzi do głowy - OF. Biega dwóch rycerzy 100+ (jeden z PACCem), trzech palów i jeden czarodziej. Ehh... następnie Dragon Lair. Z mojego doświadczenia wiem, że zwykle jest dużo ludzi. Ale nic, mam nadzieję. Wbijam, 2 paladynów, 3 sorców bijących DLe bez utamki i 2 rycerzy. Na drugim respie, dwóch najtów kłócących się kto był pierwszy i wybijających sobie nawzajem smoki. Trudno... PoH - GSy, nawet nie idę sprawdzić. A jak GSy, to Crus. Biega jakiś paladyn... za mały resp dla dwóch, a nie jestem chamem. Myślę sobię... "Hmmm może guardy... chociaż słaby exp..." Pierwsza kopa - zajęte Druga, trzecia, czwarta, piąta - zajęte Kopalnia szósta -Dwarf Hell- Botter 129 knight. Ostatnia nadzieja... Fibula. Z początku nie chciało mi się iść bo to kawał drogi... Ale doszedłem. Expi 53 druid (!) z PACCem. Odrazu, gdy mnie zobaczył zaczął spamować (dosłownie) leave leave leave leave. Ok, nie ma miejsca do expa... Idę warlocka solo, dla sportu =] Doszedłem na Demonę, looram sobie jednego warlocka... Ma już yellow... Prawie red... Dobiega do mnie 169 MS, mówię mu "Only 1 solo, 1 solo please". A on zaczyna strzelać SD, po czym gdy zrobił warlockowi deep red, podszedł do warlocka i powiedział do mnie (po polsku...) "czaj to" -Exori mort -Exori mort -Exori mort Nie wiedziałem, że można być aż takim chamem. Poprostu ZAJEBISTY klimat =] Ah a propo klimatu jeszcze, przypominam sobie taki filmik... Nie ma jak 4 pary golden boots i 2 pary softów w 4-5h, czyż nie? To ja na zakazanych serwerach tyle nie wyciągałem XD @topic Extra, ale jakoś te bariery levela nie pociągają mnie tak jak kiedyś... :-\
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() "Botter!" "bOCI", czy wy macie mózg? Jest najwyższym poziomem na świecie i myślicie, że Gmowie nie logują co chwile sprawdzać? To po prostu jest no lifer, który gra tylko w Tibie, załóżmy, że śpi dziennie 4h, zostaje mu 20h na granie, niech pomiędzy każdymi 4h robi przerwe 1h i już ma 16h expienia dziennie. To proste, po jego fotce w rl, widać, że tak robi.
Gratuluje 400, a nie gratuluje tego jak to zrobił. dziennie ponad 10h, online. Parodia. @pAN uP. Zgadzam się w 100%. Tibia nie ma klimatu.Tibia 7.6 i tylko ona.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 27-12-2008 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2008
Lokacja: Katowice
|
![]() czy on wogule robi przerwe na spanie nie wydaje mi sie
![]() pojebane dziecko i tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2008
|
![]() Cytuj:
po 1. wyjdz zazdrosniku! po 2. sam jestes dziecko... po 3. sam jestes poj... po 4. TO JEGO ZYCIE I CO WAM DO TEGO CZY SPI CZY NIE? MOZE BYC GEJEM NIE SPAC NIE PIC NIE JESC ALE TO JEGO SPRAWA NIE WASZA! po 5. pisze sie "w ogóle" po 6. wyjdź plx jak rychu spiewal w piosence swojej ![]() "Jesteśmy chamscy, prości tak szczekają zazdrośni, którzy nie dorośli nawet nam do pięt chu** zazdrośni" i to 100% racji WSZYSCY CO SIE ŻALA ZE TO NO LIFER I GO OBRAZAJA SA ZAZDROSNI! Ze nigdy takiego lvla nie beda miec, ze ludzie go podziwiaja i sa to zwykle szczeniaki, które chca byc fajne ale nie potrafia i nikt ich nie podziwia! temat 99% zazdrość ;>
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() co was ludzie obchodzi że no-lifer itp. ?
niech se no lifuje to nie wasza sprawa a dla niego wielkie gz jest więcej maniaków, no liferów i dziwne że nikt inny nie nabił takiego lvl (oczywiście nie mówię że jest no liferem bo go nie znam i nie mam na jakiej podstawie tego uważać)
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
@topic gz 400, teraz tylko 450 a potem 500 ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Co zreszta tyczy sie kazdego knighta 250+ w obecnych czasach.
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Name: Lord'Paulistinha
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 401 World: Elera Residence: Yalahar House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jan 07 2009 Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre Last login: Dec 28 2008, 11:34:18 CET Account Status: Premium Account nAWET 401 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tej dyskusji z waste z 1 strony chcę powiedzieć, że wprowadzenie potów od np. 200 lvl nic by nie zmieniło, bo im 'lepsze' potki, tym są mniej opłacalne (pod kątem leczone hp/koszt). Więc nawet jakby były poty od 200 lvla, to i tak Lord'Palesztyna nie używałby ich na huntach frostów (nie licząc solowania kilku na raz).
@topic Gz lvla : D @down A co wy mu możecie? Noob charami wpadniecie czy co? Jak widać koleś dobrze sobie radzi na serwie. Ostatnio edytowany przez Argen - 28-12-2008 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Kilka Zdań:
No lifer to on jest tak jak polowa z nas tylko ze on ma 400 lvl a wy max 200 ![]() Ten 400 lvl to on niedlugo straci jak padnie od nas... bo oprocz ze ma 6k hp+ to ma poty od 100 lvl + ![]() Pozdrowienia dla Elery - najbardziej brazylijski serwer z poziomem 12 latkow mowiacych tylko w swoim ojczystym jezyku albo lamana angielszczyzna : -"WHERE IS YOU" [br] -are* [ja] -"WHERE IS ARE" [br] -where are you [ja] - BR?! [br] Nothing more to say ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: In Da Haus
Gildia: forum.tibia.pl
|
![]() Cytuj:
Byłem nałogowcem. Bez kompa nie wytrzymałem 3h. Za każdym głupim textem w tibi dostawałem furii musiałem sie wyżyć.. Gdzie ten klimat>? chyba że pociąga cie leżenie w szpitalu na nerwice... @topic Zaniedługo 400,600,700 lvl aż w końcu ktoś domnie podbiegnie z m4 i padne od granata he... @co do LP Najwiekszy lvl/skandal w tibi każdy wie że ładuje na bocie 24/7 a CipSoftu to nie rusza... to jest właśnie ta sprawiedliwosc.. @edit Cytuj:
Vision Academy - grupa około 20 postaci tych z vision na max 120 lvl i leca i klepia kolesi 250+ an legalu więc? Wpadnie ci grupka 50 osób każdy średnio 70 lvl i LP może od nowa wbijać 400 lv
"Nie absurdalne jest to co się pisze, tylko to jak ty to odbierasz." Ostatnio edytowany przez .N3pt3r. - 29-12-2008 o 01:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera