|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Ełk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shass Enre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 266
Poziom mag.: 90
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shass Enre - 20-01-2009 o 17:32. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wyrabiac wyrabia ale jakie ma waste? exori gran zabiera prawie 400 many behe ma 4k hp ek z grana walnie gdzieś z 400-500 (nie wiem dawno ekiem nie grałem - jakieś pół roku) to żeby ubic tego behemota będzie musiał walnąc 10 razy (10 x 400 many = 4k many + mana na leczenie ,a taka exurka to dużo mu nie daje więc musi jej dużo użyc) więc nie sądzę żeby taki ek miał profit na behe i to solo... |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() na behe raczej expi się z exori które wymaga 3 razy mniej many od grana i jest jakieś 2 razy słabsze tylko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() UP
no dobra ale będziemy musieli częsciej do behe schodzic (bo będziemy wolniej je bic) przez co będziemy musieli się częsciej leczyc , więc wyjdzie (prawie) na to samo. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Nikt nie widzi lekkiego offtopa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() A ja chciałbym dodac jeszcze np. tak jak na tym filmiku -> http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=wfjvnbkbstn7zonj 71 rp leje behe up/down (pewnie na bocie) nie tracac prawie że wcale hp.
Co prawda długo je bił ,ale na 150 lvlu będzie je klepal o wiele szybciej i z mniejszym waste niż ek. (no i ek na 71 lvlu to by temu behe dużo nie zrobił ![]() Ostatnio edytowany przez Ziomalek'boss - 20-01-2009 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
edit kurde sory za double posta |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Oini
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() O kurwa i ty masz 80 ms'a? Wez lepiej sie nie wypowiadaj.
Wytlumacz mi jak mozna pasc na swamp trollach. Nawet jak wezmiesz na noc ten bp potionow i ustawisz zeby jadl samego fooda to nie masz szans pasc. Co do skili to po co teraz komu skille. Jak wbijesz to 70/70 na poczatku to na 100 lvlu bedziesz mial z 86 a jak nie bedziesz wogole skilowal to z 82. Czy to taka wielka roznica ze trzeba siedziec i skilowac tych kilka dni? I tak Ci to duzo roznicy nie zrobi. Na 80 lvlu palkiem robilem mniej wiecej tyle samo exp na godzine(behemoty) co na 120 lvlu wiec na 150 tez pewnie duzej roznicy nie bedzie widac |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A z tym lvl na palku to chodziło mi o to że wyższy lvl ma o wiele łatwiej - więcej hp , o wiele szybszy , lepsze skile = lepsze hity. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Świat: Shivera
|
![]() wiecie ludzie wy se robcie co zechcecie ale chyba powinnismy tu mowic o danym filmie a nie ze knight jest do doopy ,gdzie ma waste i inne pierdoly?; p
@topic film moim zdaniem dosc nudny szoda ze robiony na pojedynczym respie ale z dsami lepszego wyjscia sam nie widze ; ] |
![]() |
![]() |