|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kaliber 44 - + i -
"Ale coraz rzadziej rozróżnia pomiędzy snem i jawą, między życiem a reklamą, estradą i realem, między 'Fashion TV' a pieprzonym 'Reality Channel', ze wzrokiem na ekranie i kokainą w zatokach, dziś jest jej wielki dzień, dziś jej pierwszy pokaz" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bakflip - Przerwa na reklamy feat. O.S.T.R.
And I’d give up forever to touch you ’cause I know that you feel me somehow You’re the closest to heaven that I’ll Ever be And I don’t want to go home right now [...] And I don’t want the world to see me ’cause I don’t think that they’d Understand When everything’s made to be broken I just want you to know who I am
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 22-01-2009 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Goo Goo Dolls - Iris
'Strach, zwykle wypierają się go ci Którzy nie mogą przestać się bać Ta, lęk, żyją niezgodnie z sumieniem Dlatego przeraża ich śmierć, wiesz Strach z wiekiem przybiera inne barwy Im jesteś starszy tym jesteś twardszy Jemu coraz bliższy jest kolor czarny Teraz śmiejesz się, wtedy wolałeś być martwy' |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ezoteryczne Ząbki
|
![]() Ten Typ Mes - Strach
'Pierwszy Sekretarz KC odnosi się z szacunkiem i zaufaniem do społeczeństwa. Społeczeństwo odwzajemnia się tym samym' |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Minęły 2 dni, nikt nie odgadł, żeby nie blokować:
Don't ever try to judge me dude You don't know what the fuck I've been through But I know something about you You went to Cranbrook, that's a private school What's the matter, dawg? You embarrassed? This guy ain't a gangster, he's real name's Clarence!
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-01-2009 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Kraków-R22
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 45+
Poziom mag.: 12
|
![]() Wydaje mi się, że jest to: Eminem-Final battle
Jeżeli tak, to coś ode mnie: Więc mam wyższe wykształcenie, chociaż studiów nie skończyłem Jak prezydent Kwaśniewski. Jaskiernia stróż prawości Okazało się, że pastor King nie był Murzynem Ani czarnym - on był Afroamerykaninem
"Witaj tak, jakbyś pierwszy raz witał Żegnaj tak, jakbyś widzieć już nie miał Żyj życiem, jakbyś miał już nazajutrz Ze śmiercią twarzą w twarz stanąć." /Kazik/-"W obliczu końca" Ostatnio edytowany przez nie_pozwol - 24-01-2009 o 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazik - 12 groszy
"Poduszka zakrywa Ci szczelnie Twarz, jesteś owadem na szybie rzeczywistości, jak werniks kruszy się krótkiego życia blask, to miasto jego zbrodnie z namiętności" |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() ^ PIH - zbrodnie z namiętności? strasznie się wkręciłem ostatnio w Kwiaty Zła ;s
"ŁDZ to czas dla nas, re- elaks, miasto nocą, Nocą miasto, dziś nie mogę zasnąć, Zasnąć dziś nie mogę, nocne tabasko, Więc wrzuć na luz człowiek..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta to to.
co do twojego tekstu - O.S.T.R. - Tabasko "To zabawa słowem, jak jednej raperki z Filadelfii, tak 10 płyt rap w polskiej wersji, miasta, dźwięki, światła miast, zapach sensi przy wspomnieniach o demówkach dostawanych z pierwszej ręki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() eldo - gdyby nie ty
maybe its my mind, maybe im blind, maybe its the way that ive been spendin my time... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Damian Marley - "Still searching"
"And politican a drive dem car tell dem nuh teer come over here When when dem touch down pon the ends You only hear seh war declare Man clap inna town And man a clap it inna square" |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() d. marley - khaki suit ;]
Bo pozadanie nie oznacza braku szacunku Bo pozadanie nie oznacza zlego kierunku Bo to ze baba ma to co chcialbys miec Nie oznacza tego ze musisz traktowac ja jak smiec |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() "I've been wrong, I've been down Been to the bottom of every bottle These five words in my head Scream "Are we having fun yet?" Yet?, Yet?, Yet?, no no" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nickelback - How You Remind Me
Hey Mister Music, sure sounds good to me I can't refuse it, what to be got to be Feel like dancing, dance cause we are free Feel like dancing, come dance with me |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2009
Lokacja: /\ u niego
![]() |
![]() Roots Rock Reggae B. Marley
Something's getting in the way Something's just about to break I will try to find my place in the diary of Jane As I burn another page |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() Breaking Benjamin - Jane's Diary?
Za to ze jestes przy mnie bym nigdy nie czul sie sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mesajah - Każdego Dnia
Całą flotę potem wydaje na płyty czarne, Nie dojada, bada nowowści u dziewczyny ma punkty karne. Robi mixtejpy, do których dopłaca, Po balandze jedyne co ma to, bracie, kaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Pablopavo "Dola Selektora"
I was caught In the middle of a railroad track (Thunder) I looked round And I knew there was no turning back (Thunder) My mind raced And I thought what could I do (Thunder) And I knew There was no help, no help from you (Thunder) BTW zajebisty kawałek jak odgadniecie to polecam przesłuchac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() AC/DC - Thunderstruck
Hey now i can take another day, theres a feeling in the air and i can find the worst to say, chaos in the building were we stay, we living in a house we can't wait to set in flames |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Sulechów
|
![]() Looptroop - The building
Jeśli dobrze to: "Za oknem zimowo zaczyna się dzień, zaczyna kolejny dzień życia. Wyglądam przez okno na oczach mam sen, a Grochu się budzi z przepicia. Wypity alkohol uderza w tętnice, autobus tapla się w śniegu. Zza szyby oglądam betonów stolice, już jestem na drugim jej brzegu." |
![]() |
![]() |