|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jest taka przeglądarka która poprawia błędy ortograficzne jak Firefox, więc nie wiem w czym problem. Ludziom na którym zależy ortografia to się jej nauczą, a dzieci z neostradą (nie wszystkie) będą popełniać błędy aby tylko kogoś wkurzyć.
._. ale się rozpisałem XD. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Jak kogoś denerwujom błendy to znaczy że coś z nim nie tak.
Ma w życiu problemy i chce się wyładować na durniach którzy nie potrafią poprawnie pisać. @Autor: Chcesz się dowartościować tym że posiadasz Firefox'a ze słownikiem? O SORY! włożyłem twojego posta do Worda i stwierdzam że z tym Firefoxem to się pomyliłem. Znalazło kilkanaście błędów. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() @do autora - Używałeś "poprawiacza błędów"?
Bo jedyne słowo jakiego by nie poprawił masz źle ..... (tibi) @mohammad Jeśli tobie chodzi o to, że polska ortografia nie ma sensu- TO MASZ RACJE. Bo co mi za różnica czy napisze coś przez "u" czy "ó"? NIC to nie zmieni, czasem sie zastanawiam kto i po co to wymyślił, a tak w ogóle to moim zdaniem powinni na całym świecie wprowadzić język angielski, i ludzka cywilizacja by wreszcie się rozwinęła.... Bo różne języki na świecie to rzecz przestarzała, która jest efektem tego, że ludzie żyli na różnych lądach nie wiedząc o sobie nawzajem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Gdynia
Imię: Jaag Vlik
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Poziom mag.: 30
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Goblin_Trapper.
A Ty za kogo się masz że chcesz osądzać innych? Sam powiedziałeś komuś kogo denerwuje ten temat żeby nie czytał i wyszedł to czemu sam nie ignorujesz takich wypowiedzi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2009
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Roger
Profesja: Knight
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
Tak więc dochodzę do wniosku że Polacy jako naród nie są wstanie porządnie rządzić. Dlaczego ? -Byliśmy pod okupacją ponad 150lat ! -Podczas WW II Polska inteligencja została rozstrzelana , lub wywieziona do Oświęcimia ! Mamy za małe doświadczenie ! A to że I Prezydent który skończył ZAWODÓWKĘ i po prostu miał znajomych którzy po upadku PRL go wypromowali to jest coś strasznego ! Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych ! To tyle co mam do powiedzenia. @Topic Temat żałosny bo to że ktoś ma jakąś wadę to nie znaczy że ma być potępiany ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal my tu nie gadamy o polityce, tylko o złym pisaniu. Pomyliło mi się że analfabeta pisze błędnie, mi chodziło o takie osoby które piszą źle np. ''z kąd'' to nie gadajcie tu o jakiś premierach bo to po prostu
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() Widzisz ale nie każdy jest Omnibusem i się nie myli jak ty... Nie wiem z jakiej żeś wylazł dupy skoro twierdzisz że pomyłka jest powodem do spalenia na stosie...
A tak żebyś już skoczył przez okno bo cie nikt nie słucha: z kond , kontynetalny , wziąść , wrurzka , pluskfa , forek , kszak , usemka , kszywa , i to tyle ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Boże kolejny pseudoobrońca moralności, ortografii i innych gówien.
Kiedy wy kurwa zrozumiecie, że takie akcje: 1. Nie mają sensu. 2. Nie mają wyników. 3. NIE UDADZĄ SIĘ NIGDY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na tym forum jakąś wadę ma chyba 80% osób... :<
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak poza tym to w rosji nie ma nawet 150, a w polsce 40 milionow ludzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() no trudno zebym sie opieral na danych sprzed drugiej wojny ;O
wlasciwie gowno mnie to obchodzi, ale specjalnie dla ciebie sprawdzilem na wikipedii, bo widze, ze wykracza to poza twoje mozliwosci Liczba ludności (2008) 8. na świecie • całkowita 142,0 mln. • gęstość zaludnienia 8 osób/km² CZEŚĆ |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Gregory
Zanim zaczniesz gadać o polityce to najpierw trochę się o niej poucz bi głupoty gadasz Była 150 lat pod okupacją, to może sobie poczytasz historie i dowiesz się dlaczego? Jakim cudem mieliśmy wygrać z Rosją z jednej i Niemcami (którzy podbili wiele ważnych państw w Europie takich jak np. Francja) z drugiej strony, hmm?? Jesli nie umiemy rządzić to jakim cudem w Bitwie pod Brenna mając 700~~ żołnierzy zabiliśmy około 20tyś Niemców ?? Jakim cudem garstką żołnierzy 7 dni broniliśmy się pod Westerplatte. Teraz jest jak jest gdyż Polska była wiele lat pod okupacja i wywalczając sobie Niepodległość nagle zaczęliśmy normalnie żyć, zaczęło się szaleństwo, każdy kiedyś w Polsce szpanował komórkami a w Europie to już dawno był standart wszyscy rozpoczęli walkę o pieniądze i w polityce teraz mamy takich gamoni(na szczęście nie wszystkich) :> I nie gadaj mi, że Polska nie potrafi o siebie zadbać bo jest teraz kryzys, inne mocne państwo radzą sobie gorzej. A co do Autostrad i dróg to nie mamy najgorszych w Europie bo np. Ukraina w ogóle nie ma Białoruś chyba też, nie wiem jak z innymi państwami. Autostrady nam przybywają co można zauważyć jak się jedzie z Gdańska w okolice Bydgoszczy
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 19-02-2009 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Skończcie już z tą polityką (chociaż sam się żywo interesuje) bo i tak większość na tym forum nie wie o czym Wy tu w ogóle piszecie (tzn. Ci którzy mają jakieś pojęcie bo tekst, że w Rosji jest 250mln ludzi mnie rozwalił
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeśli szukacie pociechy u Ukraińców to naprawdę żal.pl ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Co Ty koleś w ogóle wiesz o świecie ? Weź sie nie odzywaj. To nie jest forum polityczne. Idź sobie pokrzyczeć gdzie indziej, może znajdziesz słuchaczy.
![]() |
#59 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Pozostaje dumnie wypiąć pierś. Nie mamy najgorszych dróg w Europie ! Tylko prawie najgorsze ...
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do gregorego - to 12 letni dzieciak który stworzył nowego chara i konto na forum z powodu takiego, że na forum go jechali. |
|
![]() |
![]() |