|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Fallen Angel
|
![]() 5w4, W zasadzie dość zgodne, poza jednym faktem: pytany, na pewno nie odpowiadam szeptem. Zwykle akurat jesli juz mowie, to o wiele za glosno
![]()
![]() |
#43 | ||
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
w połowie z tych pytań powinienem zostawić puste, bo żadna opcja nie pasuje. @Edit Gówniany tescik zrobiony. przeanalizujmy: Zdecydowanie Prawda, Gó*no prawda Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 07-03-2009 o 00:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() O_o Rybie wyszło to samo co mnie? Zrobię ten test jeszcze raz, wychodzi na to, że to jedna wielka bujda...
@EDIT A jednak...zgadza się... Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 07-03-2009 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie rozumiem tych wszystkich "O kurczę, 90-100% zgadza się!". Jakim kurwa cudem ma się nie zgadzać, jeżeli SAMI odpowiadacie na te pytania i na podstawie waszych odpowiedzi można określić dane zachowania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() 5w4 - hmmm? : >
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Drunk
Może dla tego, ze większość tych pytań jest durna, a odpowiedzi albo nie zaprzeczają sobie nawzajem, albo są prawie równoznaczne. W co drugim pytaniu odpowiedź może być zupełnie inna niż podane, a w co trzecim powinno się dać zaznaczyć obie. Ja byłbym w wielkim szoku jakby wyszedł mój prawdziwy charakter. @Down Nie, sądzę że takie testy są głupie i nie dają wyników. @Edit Nie, przepraszam. Tak, sadze że jestem unikalny. Każdy jest unikalny. Dla tego tym bardziej taki test nie ma prawa dobrze opisać czyjegoś charakteru.
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 07-03-2009 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() 7w6 - "Komik".
Większość tak jakby się zgadza, ale są nieścisłości. Np Nie mam problemów z okazywaniem złości. Ale za to z uczuciami i związkami trafione w 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() 7w6. Trochę prawdy tam jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Hmm...muzyka, której słucham, styl ubierania się (na zwykłe, szary dzień preferuje zwykłe sztruksy i koszulkę z fajnym napisem), wystrój pokoju (pomarańczowy kolor) "trochę" gryzie się z subkulturą emo, więc...
Żeby nie było, że offtopuje (a tak nie jest (hehe ironia ![]() Tego typu testy zaczynają mnie coraz bardziej przerażać i coraz bardziej sceptycznie i z przymrużeniem oka (chyba za dużo jest, bo nic nie widzę...) je traktuję, a wyniki...wychodzą ciekawe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Tak jak i rok temu, kiedy robiłem ten test z tematu Oerciaka, 4w5. Tylko rzeczy jakby się więcej zgadza Tia... idę się zając moją "bardzo chorą duszą". :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() 7w8, ale wydaje mi się, że bardziej 'chora ósemka' ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Jestem osobą o bardzo zróżnicowanej osobowości, więc biorąc pod uwagę mój skrajny przypadek, nie podchodzę do tego testu z przekonaniem, iż jest on miarodajny.
(7w8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() moze pytania wydaja sie dziwne ale jednak odgaduje w jakimś stopniu osobowość, wiec nie jest tak zle, w moim przypadku sprawdziło sie aż nazbyt....
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flis Apola
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() 6w7. Po części się zgadza, jednak w tak krótkim poście nie mogłoby nie być spamu!!! ;psrkjhgossuoyhgoixkdjdcsherkgrshdfbvkjawsgksdjrhg v,kxcgheyird. sdtg.
![]() |
![]() |