|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
celeste ;/
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bo przeciez im tylko o to chodzi zeby kogos o czernic i wogole pokazac jacy oni sa fajni i jakie fajne teksty znaja
![]() Pozatym nie wierzcie w to co pisal ten 80rp bo on to wszystko gral na listosc.
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
obie postacie znajdują się na serverach pvp(Furora,Nebula)co do furory co miesiąc miałem hunta ,tak stracilem sporo kasy i się nie przeniosłem. E co do wieku jesteście najprwadziwiej nieskończenie mądrymi mędrcami w sędziwym wieku,ktorzy 'wrzuacają' wszystkich do jednego worka. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poniewaz to tylko 10 latki zobacza takie cos i odrazu FRAJER FRAJER. Chociaz nie znaja powodow ale przeciez oni wiedza lepiej =]
edit: rzucac takimi slowami kazdy potrafi tylko wiekoszsc z nich nie co one wogole oznaczaja ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 30-03-2009 o 16:51. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() o kuźwa jakie pierdolenie. :d
Jeden mądrzejszy od drugiego. Co z tego, że zabrał mu itemki, a potem go zabił? Miał powód to sobie to zrobił omg miał do tego kurwa pełne prawo i nic wam do tego... Komentujcie film/wykonanie, a nie wyzywacie bohaterów filmu tylko dlatego, żeby pokazać jacy jesteście fajni? Jeśli dla was taka sytacja jak na filmie wiąże się z tym, ze Asen to jakiś idiota i ciota to gz. Tak samo mogę powiedzieć o was. Połowa z was nie zamieściła w swoim życiu ani jednego filmu/zdjęcia. Czemu? Boicie się, że po was pojadą? GZ! Poza tym może niektórzy twierdzą, że zlamili... okk, ale to nie powód do wyzywania od ciot. :/ Aha i do wszystkich tych, którzy czepiają się o combo. Czekam na film, w którym to zdejmują 80+rp 2 knightami i pallem. <3 |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wreszcie trafil sie ktos madry ._. jestem za bylo pisac film: dupa, lipa,zenada czy co a nie FRAJER ZABRAL MU ITEM OMG OMG MI TEZ TAK ZABRALI ALE FRAJERSTWO!ONEOEN Pozatym combo zrobilismy tylko 2 razy jak bylo na movie widac >.< wczesniej chcielismy zeby zaplacil eq dopiero by padl. A jak combo poszlo to mial deep reda a potem black.
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 30-03-2009 o 17:12. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Zadne dokonanie, ale co ek moze wiedziec o tym ile mski maja hp.
Cytuj:
Co do zabijania - mnie tam to zwisa czy koles padl za cos czy za darmo, po prostu THIS IS TIBJAAAA Posssdro od nooba z noob pvp
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Skoro kilka razy beż użycia e grana doprowadzili go do yellow hp (wtedy się on leczył), więc luźno licząc na 2/3 całego hp, czyli około 600hp , mogliby go we 3 ściągnąć na combo, gdyby ten pall co był z nimi miał assassin stary. @edit: Dodam jeszcze, że przez re 3 minuty co go lali w trapie było PEŁNO dobrych momentów na combo. @down Przeczytaj co napisałeś i zastanów się nad tym.
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 30-03-2009 o 21:25. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E
BTW Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;] Ostatnio edytowany przez Leon666 - 30-03-2009 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 30-03-2009 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe no mamy widzę inne gusta. Dla mnie wojna to prawie najlepsze urozmaicenie tej nudnej gry. ;P
I nie porównuj rl do tibii. Taka mała rada. ![]() A co do zaufania. Mógł przecież nie ufać im i nie kłaść itemków nie? Nie znam kolesia - nie ufam, a tym bardziej nie daje itemków mu pod nos. Zresztą Asen mówił, że ten rp miał hunta, co za tym idzie - utrudnienie gry, tak też było na tym queście. Jego problem. ;P |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() @Juzefek
To jak sobie wyobrazasz tibie bez wojen ?? bo to dla mnie glowna rzecz z ktorej mozna czerpac jakas przyjemnosc... sry ale zal mi cie |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po za tym chyba ty nie wiesz co to jest wojna lol. Myslisz, ze jednym charem moze sobie w niej uczestniczyc a drugim charem sobie moze grac/robic kase itp. Idz lepiej na celeste lurowac toady na boty ![]() Edit: A co do pana ktory porownal wojne z tibi do rl to nie chce tego komentowac....
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() Cytuj:
Gra dla zabawy polega na wspólnej grze z osobami zaufanymi, z którymi możesz pogadać, a nie tylko na*******ać frosty 24/7. Nie pisz już lepiej nic bo piszesz tak głupio, że szkoda gadać... Ostatnio edytowany przez caveki - 30-03-2009 o 22:56. |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
LOL ty chyba nie wiesz co to war jest. Ten 80rp byl w przeciwnej gildi do mojej i przegral wojne myslal, ze zrobi sobie 2 chara i sobie bedzie normalnie gral udawajac najwiekszego nooba w tibi >.<
#58 | |
Użytkownik Forum
Poziom mag.: 63
|
![]() Po co ty sie tlumaczysz osobie ktora prawdopodobnie nie brala udzialu w zadnej wojnie , wiec on i tak tego nie zrozumie choc bys nie wiem jak probowal mu to tlumaczyc to i tak wyjdziesz na tego zuego ...
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() Cytuj:
@Couranger W każdym temacie próbujesz mi pokazać jaki to ty jesteś wspaniały, a jaki ja frajer. Jeśli jesteś taki zakompleksiony idź do psychologa, porozmawiaj o swoich problemach, a nie udawaj na forum kozaka bo to jest żałosne. Jak zepsuty magnetofon w każdym temacie popierasz autora i kłócisz się z kimś kto, coś napisze nie po twojej myśli.. |
|
![]() |
![]() |
#60 | ||
Użytkownik Forum