Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-03-2009, 16:44   #41
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
Oni po prostu chca pokazac jacy sa pro fajni ;//
A prawda jest taka, ze tez grali na pvp serverze wbili 60lvle dostali hunta zaplacili, wbili 70 dostali hunta stracili swoje cale ekju i poszli na harmonie czy astere ;/
fail
celeste ;/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-03-2009, 16:46   #42
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Bo przeciez im tylko o to chodzi zeby kogos o czernic i wogole pokazac jacy oni sa fajni i jakie fajne teksty znaja
Pozatym nie wierzcie w to co pisal ten 80rp bo on to wszystko gral na listosc.
stary 30-03-2009, 16:46   #43
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
Domyślny

Cytuj:
Oni po prostu chca pokazac jacy sa pro fajni ;//
A prawda jest taka, ze tez grali na pvp serverze wbili 60lvle dostali hunta zaplacili, wbili 70 dostali hunta stracili swoje cale ekju i poszli na harmonie czy astere ;/
Hmm,jeżeli wiesz lepiej..
obie postacie znajdują się na serverach pvp(Furora,Nebula)co do furory co miesiąc miałem hunta ,tak stracilem sporo kasy i się nie przeniosłem.
E co do wieku jesteście najprwadziwiej nieskończenie mądrymi mędrcami w sędziwym wieku,ktorzy 'wrzuacają' wszystkich do jednego worka.
stary 30-03-2009, 16:50   #44
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Domyślny

Poniewaz to tylko 10 latki zobacza takie cos i odrazu FRAJER FRAJER. Chociaz nie znaja powodow ale przeciez oni wiedza lepiej =]
edit:
rzucac takimi slowami kazdy potrafi tylko wiekoszsc z nich nie co one wogole oznaczaja

Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 30-03-2009 o 16:51.
Luki_Asen jest offline  
stary 30-03-2009, 17:05   #45
Leon666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny

Profesja: Druid
Świat: Guardia
Domyślny

o kuźwa jakie pierdolenie. :d
Jeden mądrzejszy od drugiego. Co z tego, że zabrał mu itemki, a potem go zabił? Miał powód to sobie to zrobił omg miał do tego kurwa pełne prawo i nic wam do tego... Komentujcie film/wykonanie, a nie wyzywacie bohaterów filmu tylko dlatego, żeby pokazać jacy jesteście fajni? Jeśli dla was taka sytacja jak na filmie wiąże się z tym, ze Asen to jakiś idiota i ciota to gz. Tak samo mogę powiedzieć o was. Połowa z was nie zamieściła w swoim życiu ani jednego filmu/zdjęcia. Czemu? Boicie się, że po was pojadą? GZ! Poza tym może niektórzy twierdzą, że zlamili... okk, ale to nie powód do wyzywania od ciot. :/

Aha i do wszystkich tych, którzy czepiają się o combo. Czekam na film, w którym to zdejmują 80+rp 2 knightami i pallem. <3
Leon666 jest offline  
stary 30-03-2009, 17:10   #46
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Domyślny

@up
wreszcie trafil sie ktos madry ._. jestem za bylo pisac film: dupa, lipa,zenada czy co a nie FRAJER ZABRAL MU ITEM OMG OMG MI TEZ TAK ZABRALI ALE FRAJERSTWO!ONEOEN
Pozatym combo zrobilismy tylko 2 razy jak bylo na movie widac >.< wczesniej chcielismy zeby zaplacil eq dopiero by padl. A jak combo poszlo to mial deep reda a potem black.

Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 30-03-2009 o 17:12.
Luki_Asen jest offline  
stary 30-03-2009, 18:57   #47
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
< avatar co do combowania : dwoch 150ek na reda 180ms.
Zadne dokonanie, ale co ek moze wiedziec o tym ile mski maja hp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Nie rozumiem tych wypowiedzi, że niby nie umieli go na combo złożyć. Paladyn na 80 lvl ma 905 hp, myślicie, że to naprawdę takie proste ot tak go rozwalić w 3 osoby (w tym dwóch knightów, bądź co bądź najsłabsze postacie, jeśli chodzi o ofensywę)?
No nareszcie ktos to zauwazyl. Drodzy mastahowie pvp, wystarczy przycisnac hota z superaskami zeby nie pasc az do konca potow od kilku ek.

Co do zabijania - mnie tam to zwisa czy koles padl za cos czy za darmo, po prostu THIS IS TIBJAAAA

Posssdro od nooba z noob pvp
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Askaral jest offline  
stary 30-03-2009, 19:04   #48
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
o kuźwa jakie pierdolenie. :d
Jeden mądrzejszy od drugiego. Co z tego, że zabrał mu itemki, a potem go zabił? Miał powód to sobie to zrobił omg miał do tego kurwa pełne prawo i nic wam do tego... Komentujcie film/wykonanie, a nie wyzywacie bohaterów filmu tylko dlatego, żeby pokazać jacy jesteście fajni? Jeśli dla was taka sytacja jak na filmie wiąże się z tym, ze Asen to jakiś idiota i ciota to gz. Tak samo mogę powiedzieć o was. Połowa z was nie zamieściła w swoim życiu ani jednego filmu/zdjęcia. Czemu? Boicie się, że po was pojadą? GZ! Poza tym może niektórzy twierdzą, że zlamili... okk, ale to nie powód do wyzywania od ciot. :/

Aha i do wszystkich tych, którzy czepiają się o combo. Czekam na film, w którym to zdejmują 80+rp 2 knightami i pallem. <3
1. Wybacz, ale, wg. mnie, ten film oraz to, co zrobili jego "bohaterowie" jest żałosne.

2. Skoro kilka razy beż użycia e grana doprowadzili go do yellow hp (wtedy się on leczył), więc luźno licząc na 2/3 całego hp, czyli około 600hp , mogliby go we 3 ściągnąć na combo, gdyby ten pall co był z nimi miał assassin stary.

@edit:
Dodam jeszcze, że przez re 3 minuty co go lali w trapie było PEŁNO dobrych momentów na combo.

@down
Przeczytaj co napisałeś i zastanów się nad tym.

Ostatnio edytowany przez Juzefek - 30-03-2009 o 21:25.
Juzefek jest offline  
stary 30-03-2009, 19:12   #49
Lotress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2

Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Domyślny

^Up
Nie wiesz co mowisz, dobrze ogarniety rp ze spiritami i 2x ek + rp NIE MAJA mozliwosci zabicia cie w inny sposob, niz skonczenie sie potow.
Lotress jest offline  
stary 30-03-2009, 19:57   #50
Leon666
Użytkownik Forum

Domyślny

Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E

BTW

Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;]

Ostatnio edytowany przez Leon666 - 30-03-2009 o 19:58.
Leon666 jest offline  
stary 30-03-2009, 21:14   #51
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E

BTW

Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;]
Jakoś odniosłem inne wrażenie oglądając ostatnie 3 minuty filmu- lali go w trapie i wtedy NIC nie mówili, by dał im armor, czy bohy.

@edit
Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.

Ostatnio edytowany przez Juzefek - 30-03-2009 o 21:22.
Juzefek jest offline  
stary 30-03-2009, 21:56   #52
Leon666
Użytkownik Forum

Domyślny

hehe no mamy widzę inne gusta. Dla mnie wojna to prawie najlepsze urozmaicenie tej nudnej gry. ;P

I nie porównuj rl do tibii. Taka mała rada.

A co do zaufania. Mógł przecież nie ufać im i nie kłaść itemków nie? Nie znam kolesia - nie ufam, a tym bardziej nie daje itemków mu pod nos. Zresztą Asen mówił, że ten rp miał hunta, co za tym idzie - utrudnienie gry, tak też było na tym queście. Jego problem. ;P
Leon666 jest offline  
stary 30-03-2009, 22:00   #53
Grosik9333
Guest

Domyślny

@Juzefek

To jak sobie wyobrazasz tibie bez wojen ?? bo to dla mnie glowna rzecz z ktorej mozna czerpac jakas przyjemnosc... sry ale zal mi cie

stary 30-03-2009, 22:40   #54
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Jakoś odniosłem inne wrażenie oglądając ostatnie 3 minuty filmu- lali go w trapie i wtedy NIC nie mówili, by dał im armor, czy bohy.

@edit
Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.
Czlowieku o czym ty do nas rozmawiasz ? porownujesz ku**a prawdziwa wojne do wojny w tibi nie no wez sie jebnij ostro w glowe i lepiej juz nic nie pisz , zaraz moze powiesz "Wszyscy ktorzy graja w call of duty to zjeby bo sie zabijaja ciekawe czy chcieli by sie pozabijac w rl" ahahahaha made my day. Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Cytuj:
19:50 Lord Geremini [12]: KTO MI ZROBI KARTE PRAC Z MATMY Z ULAMKOW za 60k?
Couranger jest offline  
stary 30-03-2009, 22:41   #55
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Zadne dokonanie, ale co ek moze wiedziec o tym ile mski maja hp.
Nie wcale nie wiem, ile ma mag hp >_< po 1 zobacz mojego 2 chara. Po drugie przeczytaj czy gdzies chcialem go scombowac lol dopiero pod sam koniec napisalem, ze jak zniknie PLAC to walimy combo wtedy tylko poszlo i dostal deep reda potem black i napisal ziom koniec potow i padl.
Po za tym chyba ty nie wiesz co to jest wojna lol. Myslisz, ze jednym charem moze sobie w niej uczestniczyc a drugim charem sobie moze grac/robic kase itp. Idz lepiej na celeste lurowac toady na boty
Edit: A co do pana ktory porownal wojne z tibi do rl to nie chce tego komentowac....
stary 30-03-2009, 22:49   #56
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grefusshio Pokaż post
@caveki
huahuahua to należysz do noob-pvp. Chyba po to sie gra na pvp by można było sobie kogoś zabić z powodem lub bez. Napisałeś o zaufaniu... CHŁOPIE TO JEST GRA, na chuj kogo obchodzi zaufanie drugiej postaci. Osoby które uważają tą gre jako zabawe będą robić co chcą i nie będą przejmować sie takimi osobami jak ty które przeżywają to że ktoś oszukał kogos w grze ;]
Żałosny jesteś. Jeśli uważasz, że taka gra jaką prezentuje autor to tak zwana gra dla funu to gówno wiesz.
Gra dla zabawy polega na wspólnej grze z osobami zaufanymi, z którymi możesz pogadać, a nie tylko na*******ać frosty 24/7.
Nie pisz już lepiej nic bo piszesz tak głupio, że szkoda gadać...

Ostatnio edytowany przez caveki - 30-03-2009 o 22:56.
caveki jest offline  
stary 30-03-2009, 22:53   #57
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Domyślny

@up
LOL ty chyba nie wiesz co to war jest. Ten 80rp byl w przeciwnej gildi do mojej i przegral wojne myslal, ze zrobi sobie 2 chara i sobie bedzie normalnie gral udawajac najwiekszego nooba w tibi >.<
stary 30-03-2009, 23:17   #58
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Domyślny

Po co ty sie tlumaczysz osobie ktora prawdopodobnie nie brala udzialu w zadnej wojnie , wiec on i tak tego nie zrozumie choc bys nie wiem jak probowal mu to tlumaczyc to i tak wyjdziesz na tego zuego ...

Cytuj:
Couranger jest offline  
stary 30-03-2009, 23:31   #59
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Domyślny

Cytuj:
@up
LOL ty chyba nie wiesz co to war jest. Ten 80rp byl w przeciwnej gildi do mojej i przegral wojne myslal, ze zrobi sobie 2 chara i sobie bedzie normalnie gral udawajac najwiekszego nooba w tibi >.<
Jak być potrafił czytać ze zrozumieniem to byś zauważył, że ja nawet nie mówię do ciebie. Mi to wisi, że go ubiliście, odpowiadam pewnemu idiocie, który uważa, że gra dla funu to oszukiwanie ludzi w każdy możliwy sposób by zarobić. Nie jesteś to jednak ty więc mi tu nie wyjeżdżaj...

@Couranger
W każdym temacie próbujesz mi pokazać jaki to ty jesteś wspaniały, a jaki ja frajer. Jeśli jesteś taki zakompleksiony idź do psychologa, porozmawiaj o swoich problemach, a nie udawaj na forum kozaka bo to jest żałosne. Jak zepsuty magnetofon w każdym temacie popierasz autora i kłócisz się z kimś kto, coś napisze nie po twojej myśli..
caveki jest offline  
stary 30-03-2009, 23:59   #60
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki Pokaż post
Jak być potrafił czytać ze zrozumieniem to byś zauważył, że ja nawet nie mówię do ciebie. Mi to wisi, że go ubiliście, odpowiadam pewnemu idiocie, który uważa, że gra dla funu to oszukiwanie ludzi w każdy możliwy sposób by zarobić. Nie jesteś to jednak ty więc mi tu nie wyjeżdżaj...

@Couranger
W każdym temacie próbujesz mi pokazać jaki to ty jesteś wspaniały, a jaki ja frajer. Jeśli jesteś taki zakompleksiony idź do psychologa, porozmawiaj o swoich problemach, a nie udawaj na forum kozaka bo to jest żałosne. Jak zepsuty magnetofon w każdym temacie popierasz autora i kłócisz się z kimś kto, coś napisze nie po twojej myśli..
Pierwszy raz cie koles widze na forum a ty mi mowisz cos ze probuje cos ci udowodnic ^^ pokaz mi te "kazde tematy" w ktorym popieram autora . Pozdro

Cytuj:
Couranger jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania