|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2009
|
![]() nie wiem czy zabicie kogos na kicku mozna nazwac fragiem a krzyczenie z tego powodu hail dashers jest jeszcze bardziej zalosne
Cytuj:
fajnie ze znasz kogos kto sie w szkole tlumaczy ze padl bo go spingowali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://uploadhyper.com/file/2938/GMciota.cam.html
And also 21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: Trunkillo, if you ever insult me again, you WILL be banished 21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: I won't let go of an offense twice |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() bo te gmy to sa takie cioty pierdolone one kurwa nie potrafia zbanowac nieuczciwych graczy, jakimi niewatpliwie sa ludzie z tego teamu, banowali kurwa tylko botterow dajacych zarobic ich wielkim Panom, a teraz to lache kotu, do whatever you want to
AVE SZATAN Ostatnio edytowany przez -Arhenio- - 17-05-2009 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() Pare ludzi na guardi mozna by faktycznie zbanowac ;']
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 282
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() patrząc na -co niektórych- to przechodzą bardzo burzliwy okres dojrzewania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2008
|
![]() Wiecie co wam powiem ;p? Picki (ta, kilofy, bo łom to byłby komplenent) z was... Ale z was "pro elo super mega hiper skilled gracze" -ironia dobra rzecz. Nudzi wam sie normalna gra, wypatrujecie we fragowaniu mega orgazmów? JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI
Jak juz pisałem - zapraszam na pvp(-enforced) - najlepiej na amere, ewentualnie inferne, podajcie nicki na pw a ja powklejam kilka fotek na forum z fragow na noobach ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
no1 cares. yo
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() RACJA, Z TAKIM 'MISZCZEM' TO KURCZE BLASZKA AZ STRACH
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana