|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() lol
![]() Czy możecie skończyć pierdolić o niczym tylko zacząć pisać normalne komentarze do filmu? wiadomo jaka jest mentalność polaków, jak coś się nie podoba od razu robi się z tego awanturę. macie coś do powiedzenia pogadajcie o tym na priv albo na gadu.. mnie to w ogolę nie interesuje, a do filmu ma sie to nijak. A jeżeli już w ogolę będę grać w tibie to i tak będę zabijać, bo ta gra tylko na tym się opiera. pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Jak dla mnie jest to kurwa żałosne i bolesne co wy tam wyprawiacie. Moze ktoś ma dosyć wojen, pajmentów i chcę se spokojnie popykac na npvp, a tu tacy kretyni :\ To jest na prawde idiotyczne, dziwie się, że banów nie podostawaliście, a szkoda.
Cytuj:
PS. Jakość filmiku jest na prawde zajebista, jedna rzecz ktora mi sie w filmiku podobala.
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 08-06-2009 o 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Secondly : Widocznie nie wiesz co to ironia. Thirdly : Thats right,grow up kid. Btw. Następne twoje posty będą ignorowane jeżeli nie zmienisz tonu. Pozdrawiam, Dable. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Deyh - 30-03-2011 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom mag.: 9
|
![]() @Do wszystkich pierdolonych idiotów (czyt. graczy pvp)
Poważnie uważacie, że jesteście tacy pro, tacy zajebiści ? Nie potrafię w spokoju czytać tych herezji. Wy, pierdolone pvpowe zjeby, wbijacie na expa i siedzicie dopóki stara nie odłączy wam prądu. Nikt was nie ujebie, bo macie plecy u "Chuj wie kogo". To jest pierwszy argument, że SAM LVL wbijacie o wiele łatwiej i szybciej niż gracz non-pvp, który musi zmagać się z wieloma przeciwnościami jak np. zajebane expowiska czy traperzy. Dodatkowo, gdy przyjdzie co do czego - wojna, jakaś walka czy coś, po prostu s*******acie do dp, logout, i czekacie aż wszystko sie skończy, żeby móc na*******ać ten lvl bezsensownie od nowa. Wy wszyscy napinatorzy z pvp - chuja tam osiągnęliście, a kozaczycie. Założę się, że żaden z was nie brał udziału w wojnie, ba, stawiam że nawet boicie się skulla załączyć, żeby wam ten cenny-niewiempokiegochuja-lvl nie spadł. Może panowie koksy pokażecie jakieś SWOJE filmiki z akcjami hmm? I powiem to, co było już wałkowane tysiące razy - grasz na PvP ? TO WY*******AJ bo to jest temat o Non-PvP. Pozdrawiam zakompleksione dzieci, Phos~
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Cytuj:
Ktoś Ci każe odpisywać na moje posty? Nie. To nie widze problemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2009
|
![]() Większość hajterów z tego forum co grają na PVP nigdy nie grali non-pvp i nigdy się nie dowiedzą co się tam robi oprócz expienia, pierdolicie na siłę, mówiąc żeby pokazać swoje pvp na prawdziwym pvp a nie na non ,a
w dupie byliście gówno widzieliście na non-pvp trzeba myśleć 2 razy więcej zanim coś zrobisz gdy na przykład wpadasz komuś na exp i chcesz go zniszczyć nie ma tak ,że wpadasz w 10 osób i spamujesz hota z sd, na nonpvp najpierw musisz ogarnąć mwalle, lura etc. bo jedyną rzeczą jaką zabijesz kogoś na expie są potwory więc na pewno nie zrobisz tego bez obmyślenia takiej czy owakiej taktyki. i jeszcze raz powtarzam PVP NA NON PVP I PVP NA PVP TO DWIE INNE RZECZY ,TU I TU TRZEBA MYŚLEĆ INACZEJ. I NIE PIERDOL. ŻE KTOŚ JEST CIOTĄ I NIECH POKAŻE JAK OGARNIA NA PVP, BO TAK SAMO MOŻNA POWIEDZIEĆ DO TEGO CO GRA NA PVP ,ŻEBY PRZYSZEDŁ NA NON PVP I ZABIŁ KOGOŚ NA HYDRACH ,CHCIAŁBYM TO ZOBACZYĆ ![]() Ostatnio edytowany przez znowubanhehe - 08-06-2009 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2009
|
![]() @Forumowe dzieci
Zabijcie 100 msem 50 msa na pvp. Jak to zrobicie, to spróbujcie to samo zrobić na non-pvp. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
piona |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Poziom: 143
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Ja za mistrza się nie uważam. Ale jak takie pro ogary jak Rekon trapują bezczelnie ludzi na non pvp to krew mnie kurwa zalewa. Na pvp można sie pozabijac, do ludzi na npvp nic nie mam, jesteście spoko, pis, ale do takiego idiotyzmu, i skurwysyństwa (ktoś już to mówił) jakie swoim postępowaniem reprezentuje ów wyżej wymieniona gildia po prostu kurwa nie mam słów. Oni grają na non-pvp żeby zabijać? To czemu do chuja wafla nie gracie na non pvp? Kurwa nie możecie sobie uświadomić, że na non-pvp ludzie chcą grać spokojnie? (Bynajmniej ja bym chciał, jeśli bym tam grał.) A jeśli wam się nie chce robić charów, to wy*******ać na jakies zjebane otsy.
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Boze... co za debil uzywa nagran z arcani do "bycia fajnym" w swoim filmiku ? Co, myslales ze jak uzyjesz txt z arcani to bedziesz fajny ? Przykro mi. Nie
![]() /film lipny |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Poziom: 143
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Imię: Jestem Pisowcem
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() Sry , że odświeżam , ale czy mógłby mi ktoś podać tytuły utworów w obu częściach filmiku ? Z góry dzięki ;p
|
![]() |
![]() |