|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() 1.Legenda Drizzta (wszystko xd! ale skoro sie upieracie na 6 to niech bedzie od "Ojczyzny" po "Klejnot Halflinga") <- Ta seria zmienila moje zycie ! lol xD
2.Krypta Grozy (Keith Francis Strohm) 3.Miecz Aniołów (Jacek Piekara) 4. Władca Pierscieni (wszystkie tomy) 5.Harry Potter (Cała seria) 6.'Ci Okrutni Wikingowie' ; 'Ci Niesamowici Egipcjanie' (seria Strrraszna Historia) elo elo pozdro ![]()
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() 1 Che Guevara "Moja Rewolucja"
2 Quinnell "Misja Specjalna" 3 Cussler "Afera Śródziemnomorska" 4 Orwell "Folwark Zwierzęcy" 5 Wiktor Suworow "Akwarium" 6 Cussler "Sahara" |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Uhowo
Imię: Ragap Cortess
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak widze niektórzy leca seriami to i ja mogę.
1.Seria Amber Rogera Żelaznego 2.Carodziejka ze świata czarownic Andre norton (tylko ta książka tej autorki za ładne połączenie Fantasy i SF) 3.Ziemiomorze Ursula k. le Guin 4.Xanth Anthony Pries 5.Świat dysku Terry Pratchett. 6.Opowiadania Andrzeja Ziemianskiego są poprostu świetne np. Athoban nah poznań. Niestety jego najbardziej popularna trylogia nie wpadła mi w ręce ![]() |
![]() |
![]() |